Рецепт Млинці з гарбузом, беконом і козячим сиром

Рецепт Млинці з гарбузом, беконом і козячим сиром
Кількість порцій: 16 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування млинців з тіста філо з смаженим беконом, цибулею, гарбузом, розмарином, козячим сиром і сиром Пармезан.

опис приготування:

За цим рецептом у вас вийде 16 порцій млинців в якості закуски.

  • бекону— 180 грам
  • цибулина— 1 штука
  • невеликий сквош або гарбуз— 1 штука
  • свіжого листя розмарину— 1 Ст. ложка
  • козячого сиру— 120 грам
  • тесту філо— 240 грам
  • топленого вершкового масла— 6 Ст. ложок
  • сиру Пармезан— 60 грам(1 чашка)
Млинці з гарбузом, беконом і козячим сиром - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 220 градусів. Вистелити пергаментним папером або силіконовим килимком. Нарізати бекон кубиками розміром 6 мм. Дрібно нарізати цибулю. Очистити і нарізати гарбуз кубиками розміром 1 см. подрібнити розмарин. У сковороді з антипригарним покриттям обсмажити бекон до появи хрусткої скоринки на середньому вогні, близько 8 хвилин. Викласти бекон у велику миску. Злити жир зі сковороди в невелику миску. Додати 1 столову ложку жиру назад в сковороду, додати ріпчасту цибулю. смажити, помішуючи, поки цибуля не підрум'яниться по краях, близько 8 хвилин. Викласти цибулю в миску з беконом. Додати ще 1 столову ложку жиру від бекону разом з гарбузом. Накрити сковороду кришкою і смажити, помішуючи, доти, поки гарбуз не підрум'яниться і не стане м'якою, близько 15 хвилин. Використовуючи прес для картоплі, злегка розім'яти гарбуз, а потім викласти її в миску з цибулею і беконом. Додати розмарин і козячий сир, перемішати.

Млинці з гарбузом, беконом і козячим сиром - фото крок 2 2. Розгорнути тісто філо і помістити його між двома вологими рушниками. Злегка скропити другий деко олією. Покласти лист філо на змащене деко, злегка змастити за допомогою кисті вершковим маслом і посипати тертим пармезаном. Скласти фило навпіл, щоб вийшов прямокутник 7Х22 см. сбризнутьолією. викласти 2 столові ложки гарбузової начинки на тісто і рівномірно розподілити, залишаючи недоторканими краю на 1 см. загорнути, як показано на фото.

Млинці з гарбузом, беконом і козячим сиром - фото крок 3 3. Викласти млинці на деко. Повторити з рештою тестом філо і начинкою. Млинці повинні розташовуватися на деку на відстані близько 2,5 см один від одного.

Млинці з гарбузом, беконом і козячим сиром - фото крок 4 4. Випікати до золотисто-коричневого кольору і хрусткої скоринки, близько 15 хвилин. Дати охолонути близько 15 хвилин перед подачею на стіл.

Подібні рецепти

Брускетта з зеленню і козячим сиром

Салат з інжиром і козячим сиром

Рецепт приготування гарячих італійських бутербродів із зеленню і козячим сиром. Дуже гарна літня закуска, підходить для виїздів на природу або швидких сніданків. ситно, смачно і оригінально. опис приготування: Брускетта з козячим сиром і зеленню — це італійська варіація самого тривіального бут...

Млинці на сироватці з гарбузом

Млинці на сироватці з гарбузом

Будь-молочний напій може стати головною складовою випічки. Найчастіше я запікаю оладки або млинці, тому застояна гуртка сироватки мені в нагоді. І ще я дещо додала до складу. опис приготування: Візьміть на замітку цей рецепт, коли захочете урізноманітнити меню. Блюдо просте і знайоме, але в но...

Млинці з гарбузом

Млинці з гарбузом

Здивуйте своїх близьких незвичайним сніданком, дізнавшись в даному рецепті, як приготувати млинці з гарбузом за лічені хвилини. Корисне і смачне блюдо неодмінно оцінять і діти, і дорослі. Спробуйте самі! опис приготування: Подавати корисні млинці найкраще з сиропом і маслом. Гарячі і ароматні,...

Булочки з беконом і сиром

Булочки з беконом і сиром

Рецепт смачних булочок із сиром і беконом з Франції. опис приготування: Рецепт смачних булочок із сиром і беконом з Франції. мука— 1 Склянка яйце— 3 штуки бекон— 2 штуки тертий сир— 1 Склянка базилік— 1 Чайна ложка порошок пахта— 1 Чайна ложка сіль— 1 штука мелений перець— 1 штука Розіг...

Млинці з грибами і сиром

Млинці з грибами і сиром

дане блюдо, гаряча закуска,прекрасно виглядає на святковому столі і завжди користується особливою увагою. поєднання грибів, цибулі та сиру вдало поєднуються в млинцевому конвертику. кількість порцій: 15-20 шт мука— 155  грам молоко— 250 грам вода— 125 мілілітрів розпушувач— 1 Чайна ложка дріждж...