Рецепт Біфштекс рубаний (яловичина)
Після того, як мій чоловік поїв котлети не з фаршу, а з рубаного м'яса, то вони стали його улюбленими. Адже в них відчувається соковитість і більш насичений смак. Теж спробуйте цей варіант.
опис приготування:
Мій рецепт відноситься до англійської кухні. Його прийнято подавати з овочами або кашею. А вам він може здатися дуже знайомим. Прочитайте про те, як приготувати біфштекс рубаний. З назви зрозуміло, що він робиться з яловичини. проста технологія, майже як смажити котлети, тільки фарш буде іншим.
- Говяжа вирізка— 350 грам
- яйце— 1 штука
- Ріпчаста цибуля— 0,25 штуки
- хлібна крихта— 3/4 склянки
- сіль— За смаком
- Чорний мелений перець— За смаком
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
Хлібну крихту змішайте з яйцем, сіллю і перцем. Додайте сюди ж яловичину. перемішайте масу.
Чистий і narubite Мельк цибулю. Змішайте його з рештою маси.
Сформуйте з фаршу біфштекси. Обсмажте їх в олії з обох сторін по 5 хвилин. Смачного!
Подібні рецепти
Біфштекс рубаний з яловичини
Біфштекс рубаний з яйцем середньої прожарювання — одне з улюблених страв мого чоловіка, тому готувати мені його доводиться часто і багато. опис приготування: Яловичину дрібно рубаємо, заправляємо спеціями і вершками. Формуємо біфштекси за допомогою кільця і смажимо на розжареній сковороді. Я...
Біфштекс з яловичини на сковорідці
Bifshteks — одне з найпопулярніших страв з яловичини в усьому світі. вважається, що кожен поважаючий себе кухар повинен уміти правильно готувати біфштекс. А це не так просто, як здається. опис приготування: Біфштекс готується тільки з яловичини, тому він, власне кажучи, так і називається (англ...
Біфштекс в грибному соусі
Бургундський рецепт м'ясної страви в чудовому грибному соусі. кількість порцій: 4 яловичий стейк— 4 штуки(вирізка) гриби— 450 грам(нарізати тонкими скибочками) часник— 4 зубчики Зелена цибуля— 3 штуки(дрібно нарізати) французьке червоне вино— 1 Склянка сіль— 1 щіпка(за смаком) чорний перець— 1 ...
Біфштекс по-білоруськи
Рецепт біфштекс по-білоруськи — приготування м'яса з часником і спеціями. опис приготування: Яловичина розрізається впоперек волокон з міркувань «1 шматок - 1 обслуговування ». Після цього вона трохи відбивається, шматках надають круглу форму, солиться, перчить і посипається часником, який пов...
Біфштекс з аругула
Рецепт приготування біфштекса з яловичини з чилі, сальсою, сиром і аругула. У рецепті ви можете використовувати будь-яку сальсу за вашим бажанням. опис приготування: У маленькій мисці змішати мелений червоний перець, майоран, кмин, 1/2 чайної ложки солі. Розподілити суміш спецій рівномірно по...