Рецепти womanlife.com.ua

Баклажани по-бухарски

Баклажани по-бухарски

Мінімум витраченого часу на приготування — максимум отриманого задоволення. Баклажани по-бухарски — рецепт родом з узбецької національної кухні, чудовий і ситний салат. опис приготування: Це класичний рецепт приготування баклажан по-бухарски. Приготування відніме у вас максимум 30 хвилин. Бакл...

Булочки з сиром та цибулею

Булочки з сиром та цибулею

Рецепт приготування булочок із сиром Чеддер, вершками і зеленою цибулею. опис приготування: Тісто для цих булочок можна приготувати за добу або за тиждень, заморозивши його в холодильнику. Попередньо розморожувати його не потрібно. розпушувача— 1 Ст. ложка солі— 1 Чайна ложка вершкового масл...

Барак-чучвара (пельмені по-узбецьки)

Барак-чучвара (пельмені по-узбецьки)

Рецепт приготування пельменів по-узбецьки з начинкою з яловичини. опис приготування: Бульйон для варіння пельменів по-узбецьки можна приготувати з води, обсмаженого до золотистого кольору цибулі, солі, перець і lavrovogo список. приготування: Пропустити яловичину через м'ясорубку разом з ріпч...

Баранина з йогуртовим соусом

Баранина з йогуртовим соусом

Рецепт приготування смажених реберець ягняти з соусом з йогурту, Порт-salotų, кінзи і лимонного соку. опис приготування: Приправити реберця ягняти з обох сторін сіллю і перцем. Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Обсмажувати реберця в дві партії від 4 до 6 хвилин з кожного бо...

Барбекю з курки

Рецепти салат «Гранатовий браслет»

Соус барбекю, напевно, є одним з найбільш популярних і улюблених в усьому світі. Я пропоную вам подивитися, як приготувати барбекю з курки. Цей будуть ніжки в апетитному соусі. пробуйте! опис приготування: Ці крильця неймовірно апетитні. Їх дуже зручно готувати на закуску або як гарячого страв...

Баклажани по-селянськи

Баклажани по-селянськи

Просте і смачне блюдо, яке з легкістю приготує навіть недосвідчений в "; кухонних справах" людина. баклажани, тушковані зі сметаною, за смаком нагадують гриби, приготовані таким же чином. опис приготування: Це класичний рецепт приготування баклажанів по-селянськи. Щоб приготувати цю страву я в...

Млинці з шоколадним горіховим кремом

Млинці з шоколадним горіховим кремом

Простий рецепт приготування французьких млинців на сніданок. кількість порцій: 4 мука— 1,5 кілограма молоко— 1,5 L цукор— 1 щіпка сіль— 1 За смаком яйця— 4 штуки оливкова олія— 1 Склянка шоколадний горіховий крем— 400 грам(Nutella або інший на ваш смак) Збити яйця з цукром. Поступово додат...

Абрикосова вода

Абрикосова вода

Абрикосова вода — дуже смачний спосіб втамувати спрагу. Дайте своїм дітям спробувати абрикосовий воду — і вони більше ніколи не проситимуть лимонаду і іншої хімозной гидоти опис приготування: Вже не знаю, таку чи абрикосовий воду пив Берліоз в Майстрі і Маргариті у Булгакова, але, судячи з опи...

Безе рецепт класичний

Безе рецепт класичний

от скажіть, ну хто хоча б раз в житті не куштував легке і повітряне безе? А як на рахунок приготувати самостійно? повірте, це не складно! Ділюся з вами класичним рецептом приготування безе. опис приготування: Перед вами — безе рецепт класичний. У каструлі з'єднуємо яєчні білки з цукром, ретель...

BALSAMELLA Італійський білий соус

BALSAMELLA Італійський білий соус

Рецепт приготування італійського білого соусу. кількість порцій: 6-10 вершкове масло— 55 грам мука— 60 грам сир пармезан— 30 грам мускатного горіха— 1 щіпка сіль— 1 штука Вершкове масло розтопити в сотейнику на слабкому вогні, зняти з вогню. Потроху просеем борошно в сотейник … ...

Балик з вирізки

Балик з вирізки

Хочу вам розповісти, як приготувати балик з вирізки в домашніх умовах. Виходить соковита і смачна закуска, зовсім не схожа на магазинні "; гумові" риба. Спробуйте, готується дуже просто! опис приготування: Цей рецепт приготування балику з вирізки припаде до душі всім тим, хто м'ясні закуски лю...

Білоруські деруни

Білоруські деруни

Напевно, важко знайти таку людину, яка б не знала, як готувати деруни. Але сьогодні я хочу поділитися з вами справжнім рецептом білоруських дерунів, які робила мені моя бабуся. опис приготування: деруни — це дуже смачне блюдо білоруської кухні, яке знайоме мені не з чуток. Моя бабуся (вона бу...

Баранячі реберця з фісташкові тапенадом

Баранячі реберця з фісташкові тапенадом

Рецепт приготування запечених баранячих ребер з тапенадом з фісташок, оливок, каперсів, часнику і орегано. опис приготування: Тапенад - густа французька паста з маслин, анчоусів і каперсів. каперсів— 2 Ст. ложки часнику— 1 зубчик свіжого орегано— 1 Ст. ложка свіжої петрушки— 2 Ст. ложки оли...

Білі гриби смажені

Білі гриби смажені

Посмажити білі гриби просто, проте посмажити їх так, щоб вони вийшли смачними — завдання куди складніше. Даю вам кращий, на мій погляд, рецепт смажених білих грибів. Приготуйте делікатес! опис приготування: Але білий гриб не дарма називають царем грибів. він пружний, НЕ розкисає при смаженні і...

Баклажани на зиму без оцту

Баклажани на зиму без оцту

Рецепт дуже смачної заготовки з баклажанів на зиму. баклажани обсмажуються, а потім перекладаються часником і зеленню. Така закуска буде до місця на будь-якому застілля. опис приготування: До цієї закуски достатньо буде приготувати будь-який гарнір і смачний обід або вечерю буде готовий. Можна...

Баклажани смажені «хвіст павича»

Баклажани смажені «хвіст павича»

Відома всім закуска з баклажанів для святкового столу. Розповідаю і показую простий рецепт приготування баклажанів смажених "; Павлиний хвіст ";. опис приготування: Для приготування баклажанів смажених "; Павлиний хвіст" нам знадобляться середні баклажани, свіжі, тверді. Різати будемо їх акура...

Млинці шпинатові

Млинці шпинатові

шпинат — не тільки корисний продукт, але і красиве доповнення до звичних страв. так, якщо шпинат додати в тісто для галушок або млинчиків, то кінцевий продукт набуває зеленуватий відтінок. опис приготування: Готуємо класичне тісто для млинців, додаємо в нього подрібнений шпинат — свіжий або за...

Булочки з соусом песто

Булочки з соусом песто

Рецепт приготування дріжджових булочок з соусом песто. опис приготування: Ароматні смачні булочки відмінно поєднуються зі стравами з італійської кухні, особливо спагетті, але їх також добре подавати з салатом зі свіжих овочів і чаєм з льодом. сіль— 1 1/2 чайних ложки розчинні дріжджі— 2 чайн...

Баклажани по-корейськи смажені

Баклажани по-корейськи смажені

Баклажани по-корейськи смажені подають холодними. Виходить дуже смачний, ситний і вітамінний овочевий салат з пікантним смаком. Ще смажені баклажани по-корейськи називають "; Каді-ча ";. опис приготування: Як приготувати баклажани по-корейськи смажені? Дуже просто! Пропоную докладний покрокови...

Баклажани по-турецьки з фаршем

Баклажани по-турецьки з фаршем

Баклажани по-турецьки з фаршем готують по-різному. Баклажани з фаршем смажать, запікають у духовці, гасять… Я ж нафаршіруйте їх фаршем і овочами і зажарю на сковороді. Всю цю красу окрашу мигдалем! опис приготування: Як приготувати баклажани по-турецьки з фаршем? 1. У великій сковороді на сере...