Рецепти womanlife.com.ua

Брускетта

Брускетта

Цей смачний італійський бутерброд можна приготувати легко і швидко для перекусу або подати на святковий стіл і, хоча це блюдо спочатку вважалося їжею бідняків, ваші гості будуть задоволені. опис приготування: Дуже просте в приготуванні блюдо-закуска, основою якого виступає обсмажений хліб, а н...

Ботвінья з огірками

Ботвінья з огірками

Рецепт приготування Ботвинов з щавлю, свіжих огірків, зелений, гірчиці і квасу. опис приготування: Для приготування ботвіньі найкраще брати кислий квас. До Ботвінов добре подати по одній лід. приготування: Перебрати і промити щавель під холодною водою. Відварити щавель у власному соку, дати ох...

Білий хліб на молодий заквасці

Білий хліб на молодий заквасці

хліб, приготований на молодий заквасці, злегка відрізняється від інших своєю легкістю, щільним м'якушем і тонкою хрумкою скоринкою. ділюся рецептом, як приготувати білий хліб на молодий заквасці. опис приготування: У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати білий хліб на молодий заквасці. В...

Бефстроганов з кропом

Бефстроганов з кропом

Рецепт приготування страви бефстроганов. Для приготування цієї страви яловичина підходить найбільше. опис приготування: Бефстроганов є одним з класичних страв, з яким пов'язані легенди. як, напевно, і з будь-яким іншим знаменитим блюдом. Найчастіше, легенди зачіпають історію виникнення страви,...

Млинцева равлик з м'ясним фаршем

Малайя

Млинцева равлик з м'ясним фаршем - це незвичайний пиріг, оформлений у вигляді равлика. Він складається з млинців з м'ясною начинки і смачною заливки з шаром сиру зверху. Дуже цікаве блюдо! опис приготування: Рецепт оригінальний і запам'ятовується. припускаю, що мало хто знає, як приготувати мл...

Безе в мультиварці

Безе в мультиварці

Приготувати смачну безе можна за допомогою мультиварки! важливим є те, що процес приготування не завдасть вам особливого клопоту. Готується безе всього 30 хвилин. Десерт підходить для святкового столу. опис приготування: Перед вами — класичний рецепт приготування безе в мультиварці. Збиваємо в...

Млинцевий пиріг

Млинцевий пиріг

Хочете подати до чаю щось солоденьке, але не знаю,, що приготувати на швидку руку? Тоді пропоную відмінну ідею — рецепт млинцевого пирога з апетитним кремом. Дуже смачно і просто. опис приготування: Хочу відмітити, що цей млинцевий пиріг в домашніх умовах може бути зроблений і з будь-яким інши...

Білковий салат з куркою

Білковий салат з куркою

Поділюся з вами простим рецептом білкового салату з куркою. Мені його свого часу підказав тренер в спортзалі, і я вам скажу, це дійсно не тільки корисно, але і смачно, і ситно! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування білкового салату з куркою, звичайно ж, був мною трохи адаптован...

Аджика справжня (абхазький рецепт)

Аджика справжня (абхазький рецепт)

Цей рецепт сподобається всім любителям гострих соусів. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати аджику справжню. Смак виходить як у абхазької, особливо гострою аджики. Приступаємо до приготування. опис приготування: приготування справжньою, абхазької аджики не відніме у вас багато часу і зусиль....

Бекон в червоному вині зі спаржею

Бекон в червоному вині зі спаржею

Рецепт приготування бекону в винному соусі зі спаржею. кількість порцій: 2 смужки бекону— 4 штуки олія— 1 Ст. ложка Luk-salotų— 2 Ст. ложки мука— 1 1/2 Ст. ложки червоне вино— 3/4 склянки приправи до м'яса— 1/2 чайних ложки сіль— 1 щіпка(за смаком) мелений перець— 1 щіпка(за смаком) Нагріт...

Баранина з кус-кусом

Баранина з кус-кусом

Рецепт приготування баранини з крупою кускус. Ця африканська крупа дуже добре поєднується з бараниною. опис приготування: Баранина дуже популярна і є улюбленим продуктом у багатьох національних кухонь, особливо це помітно у народів Півдня. Баранину дуже добре подавати з рисом, а також, можна с...

«Барілла» макарони

«Барілла» макарони

Усім шанувальникам італійської кухні пропоную взяти на замітку цей дуже цікавий варіант, як приготувати "; Барілла" макарони з смаженими грибами, гарбузом і сиром. опис приготування: Якщо ви ще не знаєте, як зробити "; Барілла" макарони смачно і просто, тоді зверніть увагу на цей рецепт. Пенне...

Бісквітні коржі для торта

Бісквітні коржі для торта

Дуже вдалий рецепт приготування бісквітних коржів, які ідеально підходять для торта. Випічка виходить дуже пишною, особливо добре поєднується з білковим кремом. Готуються коржі дуже просто. опис приготування: Все дуже просто і швидко. При випічці бісквіта в духовці, найкраще використовувати ст...

Борщ з квашеного буряка

Борщ з квашеного буряка

Рецепт приготування пісного борщу з картоплею, квашеної буряком, морквою, цибулею і гвоздикою. опис приготування: З квашеного буряка виходить дуже смачна заправка для борщу. буряковий розсіл, який також додається в борщ, можна вживати в сирому вигляді. приготування: Щоб приготувати квашену бур...

Млинці з яловичиною та цибулею

Млинці з яловичиною та цибулею

Млинці з яловичиною та цибулею — вельми ситне і жирне блюдо, здатне вгамувати навіть ненаситний чоловічий апетит. рекомендую спробувати — виходить ситно, смачно і незвично. опис приготування: млинці — блюдо універсальне. Я завжди роблю так: напечу цілу гору млинців, і потім диференціюю їх за с...

Бастурма по-вірменськи

Бастурма по-вірменськи

Багато любителів м'ясних пряних закусок знають, що таке бастурма. Це в'ялена яловича вирізка, яка добре пресується і щедро присмачується приправами і сіллю для більш насиченого смаку. опис приготування: Щоб блюдо правильно вийшло, його слід сушити в провітрюваному місці два тижні. Таку закуску...

Біфштекс по-білоруськи

Біфштекс по-білоруськи

Рецепт біфштекс по-білоруськи — приготування м'яса з часником і спеціями. опис приготування: Яловичина розрізається впоперек волокон з міркувань «1 шматок - 1 обслуговування ». Після цього вона трохи відбивається, шматках надають круглу форму, солиться, перчить і посипається часником, який пов...

Алича з сіллю

Алича з сіллю

Прекрасна заготовка на зиму. Взимку ця приправа стане в нагоді для багатьох страв. Особливо популярна алича з сіллю в країнах Кавказу. розповідаю, як готувати. опис приготування: З аличі можна варити не тільки джеми, варення і компоти, з неї можна приготувати прекрасний соус-заготовку. Взимку ...

Млинцеві роли з вершковим сиром і червоною рибою

Млинцеві роли з вершковим сиром і червоною рибою

Сьогодні ми спробуємо з вами зробити роли по-російськи. Як ви думаєте, в чому їх відмінність від простих? Насправді відповідь лежить на поверхні. Все дуже просто, вам тільки потрібно подивитися рецепт. опис приготування: Ознайомтеся з тим, як приготувати млинцеві роли з вершковим сиром і черво...

Баклажани по-вірменськи на зиму

Баклажани по-вірменськи на зиму

Ідеальна закуска на святковий стіл — це баклажани по-вірменськи. готуються швидко, зберігаються довго, з'їдаються з задоволенням. Мають приємний остренький смак і неперевершений аромат. опис приготування: Представляю вам простий рецепт приготування баклажан по-вірменськи на зиму. Після того як...