Рецепти womanlife.com.ua

Баклажани з начинкою

Баклажани з начинкою

Рецепт приготування баклажанів з начинкою з кус-кус, болгарського перцю, помідорів чері і рікотти. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Обернути часник в алюмінієву фольгу. смажити від 20 до 30 хвилин. Дати охолонути і вичавити м'якоть, відкласти в сторону. розрізати 3 бакла...

Бухлаваш

Бухлаваш

Дуже апетитне блюдо, яке готується в лаваші і подається на друге або в якості закуски. За смаком нагадує чи то шаурму, толі лазанью, але в будь-якому випадку дуже-дуже смачно! опис приготування: У начинку додайте улюблену зелень для чарівного смаку і аромату, відмінно впишеться кінза або базил...

Баклажани з моцарелою в духовці

Баклажани з моцарелою в духовці

Пропоную вам спробувати приготувати пікантні запечені баклажани, вони набагато смачніше смажених! блюдо легке, але ситне і добре вписується в збалансовану дієту. Дивіться рецепт і записуйте! опис приготування: Зазвичай ми звикли обсмажувати баклажани з часником кільцями — і сніданок готовий. А...

Баклажани по-турецьки з м`ясом

Баклажани по-турецьки з м`ясом

Баклажани по-турецьки з м'ясом готуються протягом півгодини. Традиційно подаються з айраном. Нам знадобиться яловичий фарш, цибуля, помідори, болгарський перець і спеції. Приступаємо до готування! опис приготування: Цю страву можна приготувати з будь-яким м'ясом (не тільки яловичиною). Раджу в...

Брусничний компот

Рецепти салат «Гранатовий браслет»

Простий рецепт брусничного компоту — для вас! Спробуйте обов'язково, це дуже ніжний на смак напій! А щоб не вийшло кисло, я додаю солодкі яблука. Смачне і просте поєднання. пробуйте! опис приготування: Цей брусничний компот в домашніх умовах — справжній порятунок влітку! Моя сім'я його дуже лю...

Баварський салат

Баварський салат

Хочу поділитися простим, але смачним рецептом баварського салату. Особливо гарний він буде в зимовий час, коли мало свіжих овочів і в хід йде консервація. опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати баварський салат. За бажанням в салат можна додати варену буряк. У салату ці...

Базовий томатний соус

Базовий томатний соус

На замітку кожному пропоную нескладний і дуже вдалий варіант, як приготувати базовий томатний соус. Він відмінно підійде для піци, пасти, м'яса або котлет, зберігається до тижня в холодильнику. опис приготування: Для основи такого соусу в сезон можна взяти свіжі помідори, попередньо знявши з н...

Булочки для хот-догів

Булочки для хот-догів

Тепер булочки для хот-догів необов'язково купувати в магазині, адже їх можна приготувати вдома. М'які ароматні булочки з різноманітною начинкою стануть відмінною закускою. кількість порцій: 15-17 велике яйце— 1 штука м'якого вершкового масла— 6 Ст. ложок цукру— 3 Ст. ложки клейковини— 1 Ст. лож...

Баклажани на зиму

Баклажани на зиму

Люблю готувати баклажани, а їсти їх люблю ще більше! даний рецепт, як приготувати бакалажани на зиму простий і дозволяє зберегти баклажани надовго. Овочі на смак схожі на мариновані гриби. опис приготування: Дуже рекомендую спробувати такий вид консервування баклажана. По перше, це дуже смачно...

Бручетта з Нутовая пюре

Бручетта з Нутовая пюре

Рецепт приготування підсмажених скибочок хліба, натертых чесноком, з кедровими горішками, петрушкою і пюре з баранячого гороху, червоної цибулі, оливкового масла і лимонного соку. опис приготування: Хрусткі тости з Нутовая пюре вгамують легкий голод. сільського хліба— 8 скибочок часнику— 4 з...

Баклажани по-балканськи

Баклажани по-балканськи

Дивовижний рецепт приготування баклажанів по-балканськи. Баклажани смажаться на одній сковороді з помідорами, а потім доповнюються бринзою і подрібненою зеленню. смак приголомшливий! опис приготування: Це класичний рецепт приготування баклажан по-балканськи. спершу, баклажани обсмажуємо на рос...

Баклажани з болгарським перцем на зиму

Баклажани з болгарським перцем на зиму

Зимова заготівля на швидку руку. Рецепт максимально простий, поєднання овочів класичне, в результаті, чудовий овочевий гарнір, який добре зберігатися зиму, підходить до м'яса, рису и картофелю. опис приготування: Вибираємо стиглі овочі без пошкоджень. Пропорції можна трохи змінити на свій смак...

Баурсак простий

Баурсак простий

Ці найніжніші сирні пончики піднімуть вам настрій і зроблять день незабутнім! Приготувати їх можна як до сніданку або вечері, так і до приходу дорогих гостей — смачно буде в будь-якому випадку! опис приготування: Є безліч різних способів приготування Баурсак, вони можуть бути як солодкі, так і...

Млинці мереживні тонкі

Млинці мереживні тонкі

Млинці мереживні тонкі так приємно їсти! Їх можна розглядати на світло, рвати як тонкий папір, наповнювати м'ясної, овочевий або фруктовою начинкою. Мереживні млинці дуже ніжні і смачні. опис приготування: Млинці мереживні тонкі можна подавати з солодкими соусами, а можна наповнити будь-якою ...

Млинцевий торт з сирним кремом і згущеним молоком

Млинцевий торт з сирним кремом і згущеним молоком

Хочу з вами поділитися рецептом приготування млинцевого торта з сирним кремом і згущеним молоком. смакота неймовірна, всім раджу придивитися до цього рецепту! Торт гарний та святковий! опис приготування: Такий млинцевий торт з сирним кремом і згущеним молоком - відмінне рішення для всіх тих, х...

Бананово-горіхові вафлі

Бананово-горіхові вафлі

Рецепт приготування вафель з бананами, горіхами, кленовим сиропом, корицею і ванільним екстрактом. опис приготування: Ці вафлі за смаком нагадують банановий хліб, тому безсумнівно припадуть до душі любителям цих ласощів. Більш того, рецепт цих вафель є вегетаріанським. Відмінне блюдо на снідан...

Бухарская самса

Бухарская самса

Секретний рецепт чудового листкового тіста і начинка з баранини — ось дві невід'ємних складових справжньою бухарської самси. Домашня випічка для всієї родини! Обов'язково варто спробувати! опис приготування: Приготуємо бухарскую самсу в домашніх умовах. Листкове тісто, якщо готувати строго за ...

Брокколі, запеченна в твороге

Брокколі, запеченна в твороге

Рецепт приготування брокколі, запеченной в твороге. Необычное сочетание творога с брокколи делает блюдо очень пикантным. кількість порцій: 6 брокколі— 400 грам Сир— 600 грам Зелена цибуля— 30 грам яйця— 2 штуки Пшеничне борошно— 35 грам часник— 5 Dolek Морська сіль— ¾ Чайных ложек Масло рослинн...

Баклажани роду dunganski

Баклажани роду dunganski

Цей рецепт можна віднести до казахської і узбецької кухні. Баклажани обсмажуються з морквою, перцем, помідорами і цибулею. Виходить прекрасна холодна закуска, красива і апетитна! опис приготування: Це дуже простий рецепт приготування баклажанів по-Дунганскій. Всі компоненти цього чудового блюд...

Багети «ароматні» з висівками і цільнозерновий борошном

Багети «ароматні» з висівками і цільнозерновий борошном

Домашній хліб - ароматний, свіжий, з хрусткою скоринкою - це просто і чудово! особливо, якщо піч його в формі багета, адже тоді хрустких кірочок буде більше! опис приготування: Цільнозернових борошно і висівки збагачують хліб харчовими волокнами і найціннішими мікроелементами. борошно пшени...