Рецепт Баурсак простий
Ці найніжніші сирні пончики піднімуть вам настрій і зроблять день незабутнім! Приготувати їх можна як до сніданку або вечері, так і до приходу дорогих гостей — смачно буде в будь-якому випадку!
опис приготування:
Є безліч різних способів приготування Баурсак, вони можуть бути як солодкі, так і прісні, з начинкою або без, загалом, всякі різні. Я вам пропоную досить простий рецепт Баурсак, з яким ви впораєтеся швидко і легко, а в результаті у вас виходити дуже смачні повітряні пончики, які відмінно підійдуть для сімейного чаювання. Так що ви можете починати обдзвонювати рідних і друзів, а я поки що розповім вам, як приготувати баурсаки.
- борошно— 200-300 грам(скільки візьме тісто)
- Сир— 200 грам
- яйце— 1 штука
- цукор— 5 чайних ложок
- розпушувач— 1 Чайна ложка
- цукор ванільний— 1 Чайна ложка
- Масло рослинне— За смаком
- Цукрова пудра— За смаком
Далі додаємо сир і ще раз все перемішуємо.
Потім додаємо розпушувач і починаємо поступово всипати борошно і замішувати тісто. Воно повинно вийти м'яке і еластичне.
З тіста ми робимо щось на зразок ковбаски і розрізаємо її на невеликі шматочки шириною близько 1,5-2 сантиметрів.
Тепер змащуємо руки соняшниковою олією і формуємо з кожного шматочка кульку.
У фритюрницю наливаємо масла стільки, щоб кулька тонув у ньому повністю. Нагріваємо його до 180 градусів і порціями опускаємо нашу баурсаки, час від часу перевертаючи їх шумівкою.
Готові баурсаки за допомогою шумівки витягаємо з фритюрниці і викладаємо на паперову серветку для видалення залишків олії. Ось тепер можна перекласти баурсалі на тарілку і посипати цукровою пудрою. Приємного вам апетиту!
Подібні рецепти
Салат «Баклажани по-татарськи»
Навряд чи хтось із нас не пробував грузинські соуси. Особливо вони хороші в національному виконанні до шашлику, SUPU & Quot; Xarco & Quot;. Сьогодні я розповім вам, як приготувати аджику без праці і клопоту. опис приготування: Таку аджику коштувати зберігати в темному і прохолодному місці. Рец...
Баклажани з яйцем і помідорами
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...