Рецепт Баурсак простий

Рецепт Баурсак простий
Кількість порцій: 45 Час приготування: 50 хв.
Ці найніжніші сирні пончики піднімуть вам настрій і зроблять день незабутнім! Приготувати їх можна як до сніданку або вечері, так і до приходу дорогих гостей — смачно буде в будь-якому випадку!

опис приготування:

Є безліч різних способів приготування Баурсак, вони можуть бути як солодкі, так і прісні, з начинкою або без, загалом, всякі різні. Я вам пропоную досить простий рецепт Баурсак, з яким ви впораєтеся швидко і легко, а в результаті у вас виходити дуже смачні повітряні пончики, які відмінно підійдуть для сімейного чаювання. Так що ви можете починати обдзвонювати рідних і друзів, а я поки що розповім вам, як приготувати баурсаки.

  • борошно— 200-300 грам(скільки візьме тісто)
  • Сир— 200 грам
  • яйце— 1 штука
  • цукор— 5 чайних ложок
  • розпушувач— 1 Чайна ложка
  • цукор ванільний— 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне— За смаком
  • Цукрова пудра— За смаком
Baursaki - фото крок 1 У чашу викладаємо яйця, ванільний цукор і звичайний цукор. Перемішуємо все до утворення густої піни.

Baursaki - фото крок 2 Далі додаємо сир і ще раз все перемішуємо.

Baursaki - фото крок 3 Потім додаємо розпушувач і починаємо поступово всипати борошно і замішувати тісто. Воно повинно вийти м'яке і еластичне.

Baursaki - фото крок 4 З тіста ми робимо щось на зразок ковбаски і розрізаємо її на невеликі шматочки шириною близько 1,5-2 сантиметрів.

Baursaki - фото крок 5 Тепер змащуємо руки соняшниковою олією і формуємо з кожного шматочка кульку.

Baursaki - фото крок 6 У фритюрницю наливаємо масла стільки, щоб кулька тонув у ньому повністю. Нагріваємо його до 180 градусів і порціями опускаємо нашу баурсаки, час від часу перевертаючи їх шумівкою.

Baursaki - фото крок 7 Готові баурсаки за допомогою шумівки витягаємо з фритюрниці і викладаємо на паперову серветку для видалення залишків олії. Ось тепер можна перекласти баурсалі на тарілку і посипати цукровою пудрою. Приємного вам апетиту!

Подібні рецепти

Аджика (дуже простий рецепт)

Салат «Баклажани по-татарськи»

Навряд чи хтось із нас не пробував грузинські соуси. Особливо вони хороші в національному виконанні до шашлику, SUPU & Quot; Xarco & Quot;. Сьогодні я розповім вам, як приготувати аджику без праці і клопоту. опис приготування: Таку аджику коштувати зберігати в темному і прохолодному місці. Рец...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...