Рецепт Баклажани з моцарелою в духовці

Рецепт Баклажани з моцарелою в духовці
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Пропоную вам спробувати приготувати пікантні запечені баклажани, вони набагато смачніше смажених! блюдо легке, але ситне і добре вписується в збалансовану дієту. Дивіться рецепт і записуйте!

опис приготування:

Зазвичай ми звикли обсмажувати баклажани з часником кільцями — і сніданок готовий. Але запечені баклажани виходять дуже навіть хорошими, ароматними і, завдяки помідорів і сиру, теж соковитими. Для приготування баклажанів з моцарелою в духовці мені знадобилося два кульки моцарели (по 220 м), а також два невеликих баклажана. Помідори вибирайте стиглі і соковиті.

  • баклажани— 1-2 штук
  • помідори— 2 штуки
  • моцарелла— 450 грам
  • Масло оливкове— 2 Ст. ложки
  • спеції— За смаком
  • базилік— За смаком
  • часник— За смаком
Баклажани з моцарелою в духовці - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Баклажани з моцарелою в духовці - фото крок 2 Баклажани порізати тонкими кільцями (до 1 см.), посоліть і відкладіть в мисці на півгодинки, щоб гіркота пішла. Потім промокніть паперовим рушником.

Баклажани з моцарелою в духовці - фото крок 3 На помідорах зробіть надрізи, щоб шкірка злізла легше. Потім залийте їх окропом хвилини на 2.

Баклажани з моцарелою в духовці - фото крок 4 Потім окріп злийте і акуратно зчистити шкірку з помідорів.

Баклажани з моцарелою в духовці - фото крок 5 Помідори і моцарелу поріжте кружечками.

Баклажани з моцарелою в духовці - фото крок 6 Викладіть у форму по черзі кружечки баклажанів, помідорів і моцарели. Але не шарами, а скоріше в ряд, як на фото.

Баклажани з моцарелою в духовці - фото крок 7 Приправити сіллю і poperčite, додайте трохи оливкового масла, можете також посипати травами, наприклад - прованськими.

Баклажани з моцарелою в духовці - фото крок 8 Надішліть в розігріту до 230 градусів духовку хвилин на 25-30 (може знадобитися більше, дивіться по готовності баклажанів).

Баклажани з моцарелою в духовці - фото крок 9 Готові баклажани з моцарелою в духовці посипте зеленню за смаком, дайте їм охолонути. До речі, настоявшись, блюдо виходить ще смачніше!

Баклажани з моцарелою в духовці - фото крок 10 Перед подачею ви можете також посипати готові баклажани роздавлений часник, на ваш смак, звичайно. Смачного!

Подібні рецепти

Баклажани з моцарелою і помідорами

Рулет з яловичини з моцарелою

шукайте вишукану, апетитну і нескладну закуску? Тоді я хочу запропонувати вам простий рецепт баклажанів з моцарелою і помідорами. Це неймовірно смачно і красиво. опис приготування: Плюс цієї закуски в тому, що баклажани з моцарелою і помідорами в домашніх умовах можна подавати як рулетиками, т...

Баклажани з моцарелою

Баклажани з моцарелою

Баклажани з моцарелою - це найсмачніше блюдо, яке прекрасно підійде в якості закуски, а з гарніром - як святкове блюдо до Вашого столу. опис приготування: Пропоную незателівий, але дуже хороший рецепт приготування баклажанів з моцарелою в духовці. Щоб приготувати таке смакота, достатньо всього...

Баклажан з моцарелою

Баклажан з моцарелою

Рецепт приготування запеченого баклажана з панірувальними сухарями, томатним соусом і сиром моцарелла. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. У неглибокій мисці злегка збити яйця з 1 чайної ложки солі і 1 / 4 чайної ложки перцю. Висипати панірувальні сухарі в дрібну миску. Змаст...

Баклажани, фаршировані фаршем, в духовці

Баклажани, фаршировані фаршем, в духовці

Мені здається, кожна господиня повинна вміти приготувати це приголомшливе блюдо, адже його можна зробити і до свята, і на обід, такі баклажани виходять дуже смачними, а виглядають вони просто супер. опис приготування: Хочете зробити приємний сюрприз своїм домашнім і приготувати для них щось ді...

Баклажани з фаршем в духовці

Баклажани з фаршем в духовці

Баклажани з фаршем в духовці - чудове літнє блюдо. М'ясний фарш і баклажан в процесі приготування просочуються соком помідора. Блюдо надзвичайно ароматне, ситне і смачне. опис приготування: Баклажани з фаршем дуже схожі на всім відомі "; човники" з тією лише різницею, що тут баклажан не розріз...