Рецепт Баклажани по-балканськи

Рецепт Баклажани по-балканськи
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 50 хв.
Дивовижний рецепт приготування баклажанів по-балканськи. Баклажани смажаться на одній сковороді з помідорами, а потім доповнюються бринзою і подрібненою зеленню. смак приголомшливий!

опис приготування:

Це класичний рецепт приготування баклажан по-балканськи. спершу, баклажани обсмажуємо на рослинному маслі, потім запікаємо в духовці з томатами і бринзою. фінальний етап — яйця змішуємо з молоком і сіллю, заливаємо отриманою сумішшю баклажани і запікаємо до готовності. хай щастить!

  • баклажани— 750 грам
  • помідори— 3 штуки
  • бринза— 1 Склянка(подрібнена)
  • Масло рослинне— 100 мілілітрів
  • молоко— 1 Склянка
  • яйця— 3 штуки
  • петрушка— За смаком
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
Баклажани по-балканськи - фото крок 1 Овочі ретельно промийте.

Баклажани по-балканськи - фото крок 2 Баклажани ріжемо кубиками і обсмажуємо на рослинному маслі, 7-8 хвилин, сіль і перець за смаком. Потім перекладаємо їх у формі для запікання.

Баклажани по-балканськи - фото крок 3 Помідори ріжемо кубиками і кладемо в форму разом з подрібненою бринзою і петрушкою. Скропити все маслом, перемішати і запікати 15 хвилин, температура 180 градусів. Потім витягти форму і залити баклажани яйцем, збитим з молоком і щіпкою солі. Температуру збільшити до 200 градусів. Запікати до рум'яної скоринки. Смачного!

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Мастика для торта з желатину

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...