Рецепти womanlife.com.ua

Бананові мафіни з фініками і насінням

Бананові мафіни з фініками і насінням

Рецепт приготування мафінів з банановим пюре, фініками, кунжутом, маком, насінням соняшнику і насінням гарбуза. опис приготування: Мафіни з хрусткою посипкою з насіння зарядять вас бадьорістю з самого ранку. Незважаючи на велику кількість інгредієнтів, вони готуються дуже швидко і просто. ку...

П’ять пальців

П’ять пальців

Національне Казахське блюдо…. Моє дитинство… опис приготування: У каструлю покласти м'ясо, залити холодною водою і поставити на вогонь. Довести до кипіння, зменшити вогонь, зняти піну. Варити ~ 3 — 3,5 години при слабкому кипінні, прикривши кришкою, поки м'ясо не стане м'яким і буде дуже легко...

Апельсинове варення п`ятихвилинка

Апельсинове варення п`ятихвилинка

Дізнайтеся, як приготувати апельсинове варення п'ятихвилинку, — швидке, дуже апетитне і шалено ароматне. Смачно їсти як свіжим, так і з банки взимку, — додавати його в чай ​​або їсти ложкою. опис приготування: У мене бажання використовувати давно мені відомий рецепт апельсинового варення п'яти...

Апельсиновий коктейль смузі

Апельсиновий коктейль смузі

Освіжаючий річний коктейль з апельсинового шербету і крему. опис приготування: Змішуємо всі інгредієнти за допомогою блендера до однорідної густої маси. розлити в 6 склянок. Подавати відразу ж. апельсиновий шербет— 750 мілілітрів deyrilend крем— 400 мілілітрів ванільний йогурт— 250 мілілітрі...

Баклажани по-селянськи

Рецепти салат «Гранатовий браслет»

Просте і смачне блюдо, яке з легкістю приготує навіть недосвідчений в "; кухонних справах" людина. баклажани, тушковані зі сметаною, за смаком нагадують гриби, приготовані таким же чином. опис приготування: Це класичний рецепт приготування баклажанів по-селянськи. Щоб приготувати цю страву я в...

Рибний суп

Рибний суп

Хочу познайомити вас з ще одним рецептом з казахської кухні - балик сорпа. це простий, але дуже смачний рибний бульйон. Подається він гарячим в глибоких тарілках або кесе зі свіжою зеленню. опис приготування: Найчастіше для сімейного раціону на кожен день я вибираю прості, смачні і ситні варіа...

Баклажани з болгарським перцем

Баклажани з болгарським перцем

Рецепт приготування запечених баклажанів з маслинами, оливками, лимонною цедрою і болгарським перцем. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти баклажани на аркуші для випічки, змастити 1/2 чайної ложки масла. Посипати часником і сіллю зверху. Випікати до золотистого кольо...

Аджика з морквою і помідорами

Аджика з морквою і помідорами

Спочатку аджика не включала в себе нічого, крім гострого перцю і солі. Ця приправа мала яскравий насичений смак і не менш яскравий колір (червоний або зелений, в залежності від ступеня зрілості перцю). опис приготування: У наш час в аджику все частіше стали додавати помідори, солодкий перець т...

Слоєний киш з шпинатом

Слоєний киш з шпинатом

Слоеный пирог со шпинатом для меня просто праздник! Я так люблю всевозможные пироги, а из слоеного теста все получается волшебно вкусным. легкий, свежий пирог совсем нетрудно сделать самому! опис приготування: Слоеный пирог со шпинатом можно готовить в виде мини пирогов. Шпинат можно брать за...

Баклажани під соусом

Баклажани під соусом

Хочу запропонувати просту і дуже смачну дієтичну їжу. це — баклажани, запечені під соусом зі свіжих томатів зі спеціями і часником, гірким перцем. опис приготування: У спеку приготуйте баклажани під овочевим соусом. Блюдо готується півгодини, виходить ситним і дуже соковитим. До нього можна по...

Млинцевий торт «тірамісу»

Млинцевий торт «тірамісу»

Коли дуже хочеться італійський десерт "; Тірамісу ";, а в наявності тільки млинці — вихід є! Приготуємо млинцевий торт "; Тірамісу ";. впевнена, що наближений смак, задовольнить ваше бажання. опис приготування: Спечіть млинці з будь-якого рецепту, але тільки щоб вони були тонкими. Товсті млинц...

Бостонський торт з кремом

Бостонський торт з кремом

Чому цей десерт назвали саме так, я не знаю, тому що по суті рецепт приготування бостонського торта з кремом настільки простий, що приготувати його зможе будь-яка наша жінка. Спробуйте самі! опис приготування: Цей красивий і простий рецепт бостонського торта з кремом — мій фаворит минулого сез...

Борщ з баклажанами

Борщ з баклажанами

Рецепт борщ з баклажанами — приготування першої страви з овочами і спеціями. Суп борщ є традиційною стравою в слов'янських країнах, а так само дуже любимо в країнах центральної та східної Європи. опис приготування: помідори ошпарюють, після чого чистяться і дуже дрібно ріжуться. Залийте їх вод...

Брускетта

Брускетта

Цей смачний італійський бутерброд можна приготувати легко і швидко для перекусу або подати на святковий стіл і, хоча це блюдо спочатку вважалося їжею бідняків, ваші гості будуть задоволені. опис приготування: Дуже просте в приготуванні блюдо-закуска, основою якого виступає обсмажений хліб, а н...

Млинці на топленому молоці

Млинці на топленому молоці

Млинці на топленому молоці виходять ніжними, їх можна приготувати як тонкими, так і толстенькими. Це залежить від густоти тесту! Якщо є пряжене молоко — спробуйте! опис приготування: Млинці на топленому молоці я готую не надто тонкими і добре промазують маслом, може бути навіть дуже щедро. Але...

Баклажани роду dunganski

Баклажани роду dunganski

Цей рецепт можна віднести до казахської і узбецької кухні. Баклажани обсмажуються з морквою, перцем, помідорами і цибулею. Виходить прекрасна холодна закуска, красива і апетитна! опис приготування: Це дуже простий рецепт приготування баклажанів по-Дунганскій. Всі компоненти цього чудового блюд...

Abrikosovoe повидло

Abrikosovoe повидло

Abrikosovoe повидло — трудомісткий і тривалий процес, який все таки не варто боятися! Значна перевага повидла — це те, що для приготування страви можна використовувати переспілі абрикоси. опис приготування: В цілому абрикосове повидло готується близько 2-3 годин. Однак повна готовність настає ...

Баклажани солоні фаршировані

Баклажани солоні фаршировані

Простий рецепт приготування баклажанів, солоних і фаршированих, стане в нагоді будь-якої господині, яка бажає здивувати своїх рідних і гостей оригінальною і пікантною закускою на святковому столі! опис приготування: Баклажани гарні не тільки смажені, але і у вигляді заготовки. Ви можете самі в...

Боракі (вірменські пельмені)

Боракі (вірменські пельмені)

Рецепт приготування відкритих вірменських пельменів з начинкою з яловичини та цибулі. опис приготування: Традиційні вірменські пельмені Борак - це відкриті циліндрики з тонкого тесту з обсмаженою фаршем всередині. приготування: Замісити круте тісто з борошна, яйця і води. Розкачати тісто завто...

Бефстроганов з овочами

Бефстроганов з овочами

Befstroganov — дуже популярне м'ясне блюдо, приготоване з яловичої вирізки. Як гарнір мені подобаються варені на пару овочі. Виходить дуже смачно і корисно! прекрасний вечеря! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування бефстроганова з овочами. Овочі в даному рецепті виступ...