Рецепт Баклажани солоні фаршировані
Простий рецепт приготування баклажанів, солоних і фаршированих, стане в нагоді будь-якої господині, яка бажає здивувати своїх рідних і гостей оригінальною і пікантною закускою на святковому столі!
опис приготування:
Баклажани гарні не тільки смажені, але і у вигляді заготовки. Ви можете самі вибирати овочі, якими будете фарширувати їх. Для приготування баклажанів, фаршированих солоних, нам знадобляться невеликі, пружні баклажани, парочка стручків гіркого перцю, корінь селери, полпучка петрушки і інші перераховані вище інгредієнти.
- баклажани— 1 кілограм
- капуста— 200 грам
- морква— 100 грам
- петрушка— 1 штука
- Перець болгарський— 1 штука
- часник— 3-4 зубчиків
- перець гіркий— 1 штука
- селера— 30 грам
- кріп— 0,5 штуки
- сіль— 3 Ст. ложки
- вода— 2 L
вимийте баклажани, зріжте хвостики. Баклажани відварити 3-5 хвилин.
Капусту дрібно наріжте.
Морквину порізати соломкою.
І перець болгарський теж.
Зелень дрібно порубати.
Зубчики часнику теж подрібніть.
Перемішайте все порізані овочі. Гіркий перець і селера поріжте крупно.
Приготуйте розсіл. Для цього воду доведіть до кипіння, додайте сіль, розмішайте. Потім розсіл охолодіть.
Коли варені баклажани охолонуть, дайте стекти воді, а баклажани розрізати вздовж, але не повністю, а так, щоб у зав'язі вони залишалися цілими.
Овочевий сумішшю начините баклажани. Обвяжіте фаршировані баклажани нитками.
Потім щільно укладіть баклажани в банку або в каструлю. Укладайте горизонтально або вертикально, надрізами догори. залийте розсолом.
Потримайте фаршировані баклажани кілька днів (3-4 дня) в тепле, а потім перенесіть їх в холодне місце.
Перед вживанням заправте баклажани рослинним маслом.
Смачного!
Подібні рецепти
«чаклуни» по-білоруськи
Якщо вам до душі пікантні домашні закуски, тоді раджу взяти на замітку цей класний варіант і дізнатися, як приготувати баклажани солоні фаршировані овочами. Відмінна закуска до будь-якого столу. опис приготування: Відразу хочу звернути вашу увагу на те, що такі баклажани в домашніх умовах можн...
Баклажани з часником солоні
Все-таки приємно взимку поїсти овочів з грядки. Тому соління і заготовки взимку так популярні. Хоча пропоноване блюдо таке смачне, що його захочеться з'їсти відразу ж. опис приготування: Я описала, як приготувати баклажани з часником солоні, нижче. Це проста закуска, в якій можна поексперимент...
Баклажани солоні
Хочу поділитися з вами рецептом солоних баклажанів з часником. Рецепт зручний тим, що не потрібно ставити овочі під гніт, потрібно всього лише щільно заповнити баночки, залити розсолом і чекати, поки баклажани будуть готові! опис приготування: Отже, розповідаю, як приготувати "; Баклажани соло...
Баклажани, фаршировані куркою і овочами
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати баклажани, фаршировані куркою і овочами, оригінальне літнє блюдо. Раджу подавати фаршировані баклажани з зеленим соусом - так смачніше і красивіше. опис приготування: На літньому столі обов'язково повинні бути страви з кабачків і баклажанів, тому р...
Баклажани з морквою фаршировані
Пропоную вашій увазі рецепт приготування фаршированих баклажанів з морквою. Це прекрасна закуска, дуже апетитна і пікантна. Зробити її досить просто, а результат — фантастичний. опис приготування: Такі баклажани з морквою, фаршировані в домашніх, умовах стануть відмінним доповненням до будь-як...