Рецепт Апельсинове варення п`ятихвилинка
Дізнайтеся, як приготувати апельсинове варення п'ятихвилинку, — швидке, дуже апетитне і шалено ароматне. Смачно їсти як свіжим, так і з банки взимку, — додавати його в чай або їсти ложкою.
опис приготування:
У мене бажання використовувати давно мені відомий рецепт апельсинового варення п'ятихвилинки виникло спонтанно, — залишалося два злегка залежаних апельсина, які треба було кудись дівати. Варення вийшло на літрову банку, так що якщо ви хочете більше, — просто збільшуйте кількість інгредієнтів, зберігаючи пропорції.
Як приготувати апельсинове варення п'ятихвилинку:
1. Насамперед апельсини обмиємо, і очистимо від кісточок і шкірки.
2. Шкірку від одного апельсина залишимо, обсушити і наріжемо соломкою, або подрібнити в блендері.
3. М'якоть нарізаємо дрібними кубиками, і відправляємо в каструльку разом з чистою водою.
4. Туди ж закидаємо і цедру, і цукор, і, по бажанню, інші спеції на кшталт кориці або гвоздики.
5. Доводимо до кипіння, і знімаємо з вогню. Після того, ка охолоне, — ще раз перекипятить.
Готово! Тепер два варіанти, — або ж остудити і подавати відразу ж, скажімо, до млинців або сиру, або ж ще гаряче вміст каструлі відправимо в стерилізовану баночку, накриємо кришкою і закатати. Зберігаємо догори дригом до охолодження, після чого переставляємо в льох і чекаємо холодних часів, щоб поласувати цим приголомшливо сонячним і апетитним апельсиновим варенням п'ятихвилинкою!
- апельсини— 2 штуки
- цукор— 2.5 склянки
- вода— 200 мілілітрів
Як приготувати апельсинове варення п'ятихвилинку:
1. Насамперед апельсини обмиємо, і очистимо від кісточок і шкірки.
2. Шкірку від одного апельсина залишимо, обсушити і наріжемо соломкою, або подрібнити в блендері.
3. М'якоть нарізаємо дрібними кубиками, і відправляємо в каструльку разом з чистою водою.
4. Туди ж закидаємо і цедру, і цукор, і, по бажанню, інші спеції на кшталт кориці або гвоздики.
5. Доводимо до кипіння, і знімаємо з вогню. Після того, ка охолоне, — ще раз перекипятить.
Готово! Тепер два варіанти, — або ж остудити і подавати відразу ж, скажімо, до млинців або сиру, або ж ще гаряче вміст каструлі відправимо в стерилізовану баночку, накриємо кришкою і закатати. Зберігаємо догори дригом до охолодження, після чого переставляємо в льох і чекаємо холодних часів, щоб поласувати цим приголомшливо сонячним і апетитним апельсиновим варенням п'ятихвилинкою!
Подібні рецепти
Апельсинове варення з віскі
Абрикосове варення по-азербайджанські дуже просте і смачне варення, яке готується швидко і неймовірно просто. Рецепт підказала мені сусідка — стара азербайджанка. ділюся! опис приготування: Абрикосове варення по-азербайджанські варити потрібно швидко, але стежити, щоб воно не пригоріло. Варенн...
Айвове варення з лимоном
Айва багата органічними кислотами, маслами, фруктозою. Але її плоди не дуже їстівні в сирому вигляді, тому потребують переробки. Нижче розглянемо спосіб, як приготувати з айви варення з Лимоном. опис приготування: Айва в сирому вигляді практично не вживається. У нашій родині так точно. А ось в...
Бананове варення
бананове варення — справжня розкіш і смакота, яка користується великим успіхом серед домашніх. Бананове варення добре використовувати як додавання до різних солодких страв і до випічки опис приготування: Бананове варення готується досить швидко і просто. Для його приготування не будуть потрібн...
Смачне абрикосове варення
Рецепт приготування десерту з корицею, мигдалем і Хересом. опис приготування: Листкове тісто ретельно розкочується до товщини в 0,3 см, після чого з нього вирізується квадрат 30х35 см. Мигдаль змішайте з мармеладом і викладіть суміш на тісто. Краї змащуються збитим жовтком, після чого тісто зг...
Бананове варення 5-хвилинка
У бананів приголомшливий аромат і відмінний солодкий смак, якщо додати до них кислинку лимона і пікантність імбиру, то ми отримаємо приголомшливе варення, яке, до речі, можна приготувати за пару хвилин. опис приготування: Сьогодні я хочу поділитися з вами досить незвичайним і вельми простим ре...