Рецепти womanlife.com.ua
![Бекон в червоному вині зі спаржею](https://kuhari.com.ua/img/bekon_v_krasnom_vine_so_sparjei-7110.webp)
Бекон в червоному вині зі спаржею
Рецепт приготування бекону в винному соусі зі спаржею. кількість порцій: 2 смужки бекону— 4 штуки олія— 1 Ст. ложка Luk-salotų— 2 Ст. ложки мука— 1 1/2 Ст. ложки червоне вино— 3/4 склянки приправи до м'яса— 1/2 чайних ложки сіль— 1 щіпка(за смаком) мелений перець— 1 щіпка(за смаком) Нагріт...
![Брускетта](https://kuhari.com.ua/img/brusketta-390287.webp)
Брускетта
Цей смачний італійський бутерброд можна приготувати легко і швидко для перекусу або подати на святковий стіл і, хоча це блюдо спочатку вважалося їжею бідняків, ваші гості будуть задоволені. опис приготування: Дуже просте в приготуванні блюдо-закуска, основою якого виступає обсмажений хліб, а н...
![Барбекю зі смаженою рисом](https://kuhari.com.ua/img/barbekiu_s_jarenim_risom-8078.webp)
Барбекю зі смаженою рисом
Яловича вирізка барбекю з овочами і обсмаженою довгозерний рисом. опис приготування: Нарізати м'ясо смужками. Дрібно покришити цибулю і часник. Нагріти масло в казанку, обсмажити м'ясо, через кілька хвилин додати цибулю і часник, засипати рис і злегка підсмажити (помішуючи). Потім додати наріз...
![Буглама з риби](https://kuhari.com.ua/img/buglama_iz_ribi-115026.webp)
Буглама з риби
дуже легке, ароматне і смачне блюдо. Готується дуже легко і дуже просто з будь-якої риби, в якій немає дрібних кісточок. опис приготування: Соковите і смачне рибне блюдо готується дуже легко. Ніякого чада і диму від жариться на сковорідці риби, ніяких особливих клопотів. А в підсумку — смачне ...
![Баклажани по-татарськи](https://kuhari.com.ua/img/baklajani_po-tatarski-74251.webp)
Малосольна горбуша в домашніх умовах
Баклажани по-татарськи — чудова закуска для святкового столу. На вигляд вона схожа на торт, а за смаком — просто чудова! Готується вона протягом години, а потім настоюється до ранку наступного дня. опис приготування: Як приготувати баклажани по-татарськи? 1. Болгарський перець промийте, розріж...
![Млинці на сироватці з яйцями](https://kuhari.com.ua/img/blinchiki_na_sivorotke_s_yaicami-151583.webp)
Млинці на сироватці з яйцями
Основою для млинців може стати будь-який кисломолочний продукт. Цей рецепт про те, як зробити млинці на сироватці з яйцями. Вони виходять тоненькими, м'якими і дуже смачними. опис приготування: Рецепт приготування млинців на сироватці з яйцями — це гідна альтернатива більш дорогому молоку. Мли...
![Баклажани з морквою і часником на зиму](https://kuhari.com.ua/img/baklajani_s_morkovkoi_i_chesnokom_na_zimu-306425.webp)
Баклажани з морквою і часником на зиму
Сезон консервації в самому розпалі, і сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати баклажани з морквою і часником на зиму. Цей рецепт обов'язково сподобається всім любителям баклажанів. опис приготування: рецепт баклажанів, маринованих з часником і морквою в кисло-солодкому соусі...
![Банани в мікрохвильовці](https://kuhari.com.ua/img/banani_v_mikrovolnovke-58680.webp)
Банани в мікрохвильовці
Якщо ви ще не знали, як приготувати банани в мікрохвильовці, — цей рецепт вам сподобається. А що вже говорити про сам десерті — незвичайний, смачний і в той же час ніжний. Спробуйте обов'язково опис приготування: Пропоную вашій увазі дуже оригінальний рецепт приготування бананів в мікрохвильов...
![Бефстроганов з яловичини з грибами](https://kuhari.com.ua/img/befstroganov_iz_govyadini_s_gribami-80640.webp)
Бефстроганов з яловичини з грибами
Бефстроганов з яловичини з грибами — блюдо для повноцінного буденного обіду, хоча і на свято його можна подати. Розкрию вам секрет смачного грибного соусу. Спробуйте! опис приготування: Пропоную вашій увазі простий рецепт бефстроганова з яловичини з грибами з фото. У цьому рецепті я так само п...
![Базовий томатний соус](https://kuhari.com.ua/img/bazovii_tomatnii_sous-510778.webp)
Базовий томатний соус
На замітку кожному пропоную нескладний і дуже вдалий варіант, як приготувати базовий томатний соус. Він відмінно підійде для піци, пасти, м'яса або котлет, зберігається до тижня в холодильнику. опис приготування: Для основи такого соусу в сезон можна взяти свіжі помідори, попередньо знявши з н...
![Бухлаваш](https://kuhari.com.ua/img/buhlavash-558487.webp)
Бухлаваш
Дуже апетитне блюдо, яке готується в лаваші і подається на друге або в якості закуски. За смаком нагадує чи то шаурму, толі лазанью, але в будь-якому випадку дуже-дуже смачно! опис приготування: У начинку додайте улюблену зелень для чарівного смаку і аромату, відмінно впишеться кінза або базил...
![Ачма лінива](https://kuhari.com.ua/img/achma_lenivaya-447886.webp)
Ачма лінива
Ачма - це листковий сирний пиріг родом з Грузії. Його часто вважають різновидом хачапурі. Дуже ніжна і соковита текстура добре поєднується із золотистою скоринкою. Уже потекли слюні? тоді читайте! опис приготування: Мій рецепт для таких кулінарів, як я, які люблять щось смачне, оригінальне, но...
![Батончики без випічки](https://kuhari.com.ua/img/batonchiki_bez_vipechki-592203.webp)
Батончики без випічки
Ділюся рецептом корисних батончиків без випічки, якими можна підкріпитися під час трудового дня. У складі немає цукру, тільки натуральна солодкість. Вони добре насичують і заряджають енергією! опис приготування: Докладніше, як приготувати батончики без випічки, я розповім нижче. Для цього реце...
![Бігос з квашеної капусти](https://kuhari.com.ua/img/bigos_iz_kvashenoi_kapusti-62174.webp)
Бігос з квашеної капусти
Бігос з квашеної капусти — дуже смачне, ситне блюдо. Зазвичай його готують зі звичайної свіжої капусти, проте в її відсутність я спробувала пріготвіть бігос з квашеної — вийшло нітрохи не гірше. опис приготування: Бігос з квашеної капусти я роблю полегшеним, Не додає копченості. Томатна паста...
![Млинці класичні тонкі](https://kuhari.com.ua/img/blini_klassicheskie_tonkie-406058.webp)
Млинці класичні тонкі
Сьогодні розповім про те, як приготувати млинці класичні тонкі. Їх смак знаком мені ще з дитинства, коли до сніданку на столі мене чекала висока стопка таких. Їсти їх смачно з джемом або сметаною. опис приготування: ніжні, тонкі, можна сказати прозорі млинці - це вершина майстерності. Їх можна...
![Млинці з пшоняної каші](https://kuhari.com.ua/img/blini_iz_pshennoi_kashi-247405.webp)
Млинці з пшоняної каші
яскраві, рум'яний, пишні і з дірочками — саме такими виходять млинці зі звичайної пшоняної каші, якщо не пошкодувати часу на їх приготування. Порадуйте себе смачними млинцями з незвичайним смаком. опис приготування: Такі млинці ви ще точно не пекли, зазвичай ми все випікаємо традиційні млинці ...
![Брага з яблук](https://kuhari.com.ua/img/braga_iz_yablok-66720.webp)
Брага з яблук
Пропоную вам простий рецепт браги з яблук — універсального продукту, який можна вживати як самостійний напій, або використовувати для подальшого виробництва домашнього алкоголю. пробуємо? опис приготування: Простий рецепт браги з яблук особливо актуальний для щасливих володарів присадибних діл...
![Баклажани на вугіллі в фользі](https://kuhari.com.ua/img/baklajani_na_uglyah_v_folge-153490.webp)
Баклажани на вугіллі в фользі
Якщо ви зібралися на пікнік, ось вам чудовий рецепт! Баклажани обертаються в фольгу і запікають на вугіллі. Виходить дуже гарне і ситне блюдо, яка не потребує особливих зусиль. опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування баклажанів на вугіллі в фользі. Спершу баклажани повинні ...
![Балик з яловичини](https://kuhari.com.ua/img/balik_iz_govyadini-153129.webp)
Балик з яловичини
У класичному розумінні балик — це засолений і пров'яленої на повітрі хребет риби. Однак ми будемо готувати балик з яловичини, який чимось нагадує мені (по формі) справжній балик. опис приготування: Готується балик з яловичини приблизно 10-12 днів. Приготувати його в домашніх умовах реально і в...
![Бефстроганов з яловичини](https://kuhari.com.ua/img/befstroganov_iz_govyadini-69909.webp)
Бефстроганов з яловичини
Бефстроганов з яловичини — страва, в якому зустрічаються російська і французька кухні. Шматочки м'яса в вершковому соусі виходять такими соковитими і апетитними, що це блюдо швидко стане вашим улюбленим! опис приготування: Люблю бефстроганов з яловичини за те, що його можна подати з будь-яким ...