Рецепт Бефстроганов з яловичини
Бефстроганов з яловичини — страва, в якому зустрічаються російська і французька кухні. Шматочки м'яса в вершковому соусі виходять такими соковитими і апетитними, що це блюдо швидко стане вашим улюбленим!
опис приготування:
Люблю бефстроганов з яловичини за те, що його можна подати з будь-яким гарніром! Будь то картопляне пюре, гречка або просто овочі — поєднується прекрасно! Готується він просто. Після роботи хочеться приготувати що-небудь смачне і . Бефстроганов з яловичини — краще рішення. Спробуйте!
- яловича вирізка— 500 грам
- Чорний перець— 0,5 Ст. ложки
- Цибуля— 1 штука(Цибулина середнього розміру.)
- борошно— 2 Ст. ложки
- Кукурудзяний крохмаль— 1 Чайна ложка
- холод вода— 50 мілілітрів
- крем— 1 Склянка
- жирні вершки— 0,5 склянки
- сіль— 0,5 Ст. ложки
- Томатний соус— 1 Склянка(Інгредієнти для приготування томатного соусу нижче:)
- Натуральний томатний сік— 1 Склянка
- Грецькі горіхи— 50 грам
- часник— 2 зубчики
- Кріп і кінза— 50 грам(Нарубаєте зелень дрібно і змішайте її.)
- сіль— 1 Чайна ложка
Відбите м'ясо посоліть, поперчіть. І наріжте соломкою.
Приготуйте інгредієнти для томатного соусу.
Змішайте їх по черзі: спочатку в томатний сік покладіть зелень, потім волоські горіхи і видавіть часник.
перемішайте.
Розігрійте масло в сотейнику і покладіть м'ясо. Обсмажуйте шматочки з усіх боків.
Додайте до м'яса цибулю. тушкуйте.
І слідом томатний соус.
Поки м'ясо гаситься, розчиніть крохмаль в холодній воді.
Тепер готуємо вершковий соус. Налийте жирні вершки в маленьку каструльку, поставте на середній вогонь. І додайте розчинений у холодній воді крохмаль. заважайте, поки крохмаль зовсім не розчиниться.
додайте сметану. Поваріть соус ще дві хвилини.
Перед тим, як вилити вершковий соус в бефстроганов, додайте в нього борошно. Перешкодьте до повного розчинення. Тепер вилийте соус в сотейник з м'ясом і перемішайте. потомити ще 10 хвилин. бефстроганов готовий!
Подібні рецепти
Бефстроганов з яловичини зі сметаною
Кожна господиня знає рецепт приготування цієї страви. Ну а якщо вам ще не доводилося стикатися з ним, тоді розповідаю, як приготувати бефстроганов з яловичини класичний зі сметаною. опис приготування: Ця страва дуже смачна, ситне і поживне, а найприємніше те, що його можна подати до будь-якого...
Бефстроганов з яловичини з грибами
Бефстроганов з яловичини з грибами — блюдо для повноцінного буденного обіду, хоча і на свято його можна подати. Розкрию вам секрет смачного грибного соусу. Спробуйте! опис приготування: Пропоную вашій увазі простий рецепт бефстроганова з яловичини з грибами з фото. У цьому рецепті я так само п...
Бефстроганов з дичини і грибів
Рецепт Бефстроганов з лісовими грибами і олениною для двох щасливих людей. опис приготування: Це Бефстроганов з дикого м'яса справжнісінька фантастика! звичайно, ви можете використовувати більш традиційні філе яловичини замість оленини, але є дещо над-смачне саме в цьому поєднанні. Спробуйте, ...
Бефстроганов из рыбы
Почему бы не приготовить бефстроганов из рыбы в домашних условиях, тем более если в холодильнике есть отличное филе. Блюдо получается сочным и весьма нежным, благодаря томатному соусу. опис приготування: Попробуйте приготовить рыбку именно по этому рецепту. Во многих ресторанах бефстроганов из...
Бефстроганов з грибами та цибулею
Ніжна яловичина з грибами і сметаною подається з рисом або локшиною. Рецепт приготування винайшов Граф Павло Алекандрович Строганов в 1890 році в Санкт-Петербурзі. опис приготування: Бефстроганов з яловичини зі сметаною — інша назва "; яловичина по-строгановськи" Найпопулярніша страва російськ...