Рецепт Бефстроганов з яловичини

Рецепт Бефстроганов з яловичини
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 40 хв.
Бефстроганов з яловичини — страва, в якому зустрічаються російська і французька кухні. Шматочки м'яса в вершковому соусі виходять такими соковитими і апетитними, що це блюдо швидко стане вашим улюбленим!

опис приготування:

Люблю бефстроганов з яловичини за те, що його можна подати з будь-яким гарніром! Будь то картопляне пюре, гречка або просто овочі — поєднується прекрасно! Готується він просто. Після роботи хочеться приготувати що-небудь смачне і . Бефстроганов з яловичини — краще рішення. Спробуйте!

  • яловича вирізка— 500 грам
  • Чорний перець— 0,5 Ст. ложки
  • Цибуля— 1 штука(Цибулина середнього розміру.)
  • борошно— 2 Ст. ложки
  • Кукурудзяний крохмаль— 1 Чайна ложка
  • холод вода— 50 мілілітрів
  • крем— 1 Склянка
  • жирні вершки— 0,5 склянки
  • сіль— 0,5 Ст. ложки
  • Томатний соус— 1 Склянка(Інгредієнти для приготування томатного соусу нижче:)
  • Натуральний томатний сік— 1 Склянка
  • Грецькі горіхи— 50 грам
  • часник— 2 зубчики
  • Кріп і кінза— 50 грам(Нарубаєте зелень дрібно і змішайте її.)
  • сіль— 1 Чайна ложка
Бефстроганов з яловичини - фото крок 1 Наріжте м'ясо пластинами і відбийте.

Бефстроганов з яловичини - фото крок 2 Відбите м'ясо посоліть, поперчіть. І наріжте соломкою.

Бефстроганов з яловичини - фото крок 3 Приготуйте інгредієнти для томатного соусу.

Бефстроганов з яловичини - фото крок 4 Змішайте їх по черзі: спочатку в томатний сік покладіть зелень, потім волоські горіхи і видавіть часник.

Бефстроганов з яловичини - фото крок 5 перемішайте.

Бефстроганов з яловичини - фото крок 6 Розігрійте масло в сотейнику і покладіть м'ясо. Обсмажуйте шматочки з усіх боків.

Бефстроганов з яловичини - фото крок 7 Додайте до м'яса цибулю. тушкуйте.

Бефстроганов з яловичини - фото крок 8 І слідом томатний соус.

Бефстроганов з яловичини - фото крок 9 Поки м'ясо гаситься, розчиніть крохмаль в холодній воді.

Бефстроганов з яловичини - фото крок 10 Тепер готуємо вершковий соус. Налийте жирні вершки в маленьку каструльку, поставте на середній вогонь. І додайте розчинений у холодній воді крохмаль. заважайте, поки крохмаль зовсім не розчиниться.

Бефстроганов з яловичини - фото крок 11 додайте сметану. Поваріть соус ще дві хвилини.

Бефстроганов з яловичини - фото крок 12 Перед тим, як вилити вершковий соус в бефстроганов, додайте в нього борошно. Перешкодьте до повного розчинення. Тепер вилийте соус в сотейник з м'ясом і перемішайте. потомити ще 10 хвилин. бефстроганов готовий!

Подібні рецепти

Бефстроганов з яловичини класичний

Бефстроганов з яловичини зі сметаною

Кожна господиня знає рецепт приготування цієї страви. Ну а якщо вам ще не доводилося стикатися з ним, тоді розповідаю, як приготувати бефстроганов з яловичини класичний зі сметаною. опис приготування: Ця страва дуже смачна, ситне і поживне, а найприємніше те, що його можна подати до будь-якого...

Бефстроганов з яловичини з грибами

Бефстроганов з яловичини з грибами

Бефстроганов з яловичини з грибами — блюдо для повноцінного буденного обіду, хоча і на свято його можна подати. Розкрию вам секрет смачного грибного соусу. Спробуйте! опис приготування: Пропоную вашій увазі простий рецепт бефстроганова з яловичини з грибами з фото. У цьому рецепті я так само п...

Бефстроганов з дичини і грибів

Бефстроганов з дичини і грибів

Рецепт Бефстроганов з лісовими грибами і олениною для двох щасливих людей. опис приготування: Це Бефстроганов з дикого м'яса справжнісінька фантастика! звичайно, ви можете використовувати більш традиційні філе яловичини замість оленини, але є дещо над-смачне саме в цьому поєднанні. Спробуйте, ...

Бефстроганов из рыбы

Бефстроганов из рыбы

Почему бы не приготовить бефстроганов из рыбы в домашних условиях, тем более если в холодильнике есть отличное филе. Блюдо получается сочным и весьма нежным, благодаря томатному соусу. опис приготування: Попробуйте приготовить рыбку именно по этому рецепту. Во многих ресторанах бефстроганов из...

Бефстроганов з грибами та цибулею

Бефстроганов з грибами та цибулею

Ніжна яловичина з грибами і сметаною подається з рисом або локшиною. Рецепт приготування винайшов Граф Павло Алекандрович Строганов в 1890 році в Санкт-Петербурзі. опис приготування: Бефстроганов з яловичини зі сметаною — інша назва "; яловичина по-строгановськи" Найпопулярніша страва російськ...