Рецепти womanlife.com.ua

Баклажани на вугіллі

Баклажани на вугіллі

У період пікніків на природі овочі на вогні, напевно, Проте популярні, ніж м'ясо. Для поповнення своєї кулінарної колекції хочу запропонувати вам на замітку класний і простий рецепт баклажанів. опис приготування: Хочу відразу сказати, що мій спосіб, як приготувати баклажани на вугіллі, досить ...

Бананово-полуничні кекси

Бананово-полуничні кекси

Рецепт приготування ароматних домашніх кексів з натуральним бананом і полуницею. Ці ласощі сподобається всім! опис приготування: Домашню випічку люблять усі. Однак калорійність таких десертів залишає бажати кращого. Ми готові запропонувати вам рецепт з неабиякою часткою свіжих фруктів, які зни...

Брауні з журавлинним морозивом

Брауні з журавлинним морозивом

Брауні з журавлинним морозивом раджу приготувати для найближчих людей. частування це — з ряду кращих. Солодкий Браун відмінно поєднується з освіжаючою кислинкою морозива. опис приготування: Спосіб приготування шоколадного ганаша: в сотейнику на вогні довести до кипіння вершки, додати в гарячі ...

Борщ рецепт класичний з м'ясом

Борщ рецепт класичний з м'ясом

Класичний український борщ — дуже відоме і смачне обідню страву! По традиції, борщ готують з м'ясом, що робить блюдо наваристим і ситним. До речі, зі сметаною, пампушками і часником — смачніше! опис приготування: Перед вами — борщ, рецепт класичний з м'ясом. Для приготування Вам знадобляться т...

Баклажани в курячому філе

Flyachki в Варшаві

Рецепт приготування м'ясної страви з овочами і зеленню. опис приготування: баклажани миються, нарізаються невеликими шматочками, солятся. Потім їх необхідно витримати близько 20-30 хвилин, після чого знову промити і висушити. Після цього їх обсмажують з дрібно нарубают цибулею до стану готовно...

Млинці на воді тонкі

Млинці на воді тонкі

Обожнюю тонкі млинці за універсальність: це і десерт, і сніданок, і навіть основа для торта. Тому пропоную вам подивитися, як приготувати млинці на воді тонкі. Класичний простий рецепт. опис приготування: Не нехтуйте расстойкой тесту. Після замішування дайте йому постояти не менше 15 хвилин. Т...

Баранина з салатом з авокадо

Баранина з салатом з авокадо

Вишуканий рецепт яловичини по-мексиканськи в поєднанні з салатом. опис приготування: М'ясо ріжеться поперек волокон тонкими шматочками, а чилі подрібнюється. Далі змішуються вино (1 ст. ложка), частина кінзи, чилі (третину), половинка часнику. Частину інгредієнтів змішайте і замаринуйте м'ясо ...

Британські ягідні Сконе

Британські ягідні Сконе

Сконе по-англійськи - відмінний варіант. Цей вид випічки прекрасно підходить для традиційних чаювань. Однак Сконе будуть вельми смачні і з кавою. дивіться, як приготувати британські ягідні Сконе. опис приготування: Привабливість таких булочок полягає в тому, що з'їдаються вони одним разом. Бри...

Балик в духовці

Балик в духовці

Балик в духовці часто використовують як закуску в салатах і в якості основного блюда. Шматочки пряного свинячого балику радують око і на святковому столі, і в рамках сімейної трапези. опис приготування: Для того, щоб приготувати балик в духовці, знадобиться великий шматок якісної свинини, овоч...

Балик з яловичини

Балик з яловичини

У класичному розумінні балик — це засолений і пров'яленої на повітрі хребет риби. Однак ми будемо готувати балик з яловичини, який чимось нагадує мені (по формі) справжній балик. опис приготування: Готується балик з яловичини приблизно 10-12 днів. Приготувати його в домашніх умовах реально і в...

Біскотті з пармезаном і шинкою

Біскотті з пармезаном і шинкою

Біскотті з пармезаном і шинкою — традиційне італійське печиво, чимось нагадує запечені шматочки хліба. Хрусткі і ароматні, вони є чудовою закускою і добре йдуть до вина. опис приготування: наскільки знаю, biskotti — це не просто смачне італійське печиво, це ще і різдвяне печиво. Як повідомляє ...

Бефстроганов з кропом

Бефстроганов з кропом

Рецепт приготування страви бефстроганов. Для приготування цієї страви яловичина підходить найбільше. опис приготування: Бефстроганов є одним з класичних страв, з яким пов'язані легенди. як, напевно, і з будь-яким іншим знаменитим блюдом. Найчастіше, легенди зачіпають історію виникнення страви,...

Млинці на сироватці тонкі

Млинці на сироватці тонкі

Млинці на сироватці тонкі в домашніх умовах виходять дуже смачними, ніжними і пишними. Сода піднімає тісто, а сироватка робить їх ажурними. Перед подачею їх можна полити шоколадом або джемом. опис приготування: Спробуйте млинці на сироватці тонкі в домашніх умовах. Цей рецепт дуже простий, а м...

Балтійський сирний суп

Балтійський сирний суп

Рецепт приготування балтійського сирного супу. опис приготування: У супі відмінно поєднуються сир, домашні сухарики зі смаком часнику, свіжа зелень. Перець мелений і сіль— — За смаком ...

Баклажани мариновані з часником і зеленню

Баклажани мариновані з часником і зеленню

Пропоную рецепт смачної і пікантною закуски з баклажанів. Такі баклажани можна приготувати на зиму, консервація добре зберігається і не втрачає смак. опис приготування: Зелень для приготування баклажан вибираємо за смаком. У мене петрушка і базилік. Кількість гострого перцю потрібно коригувати...

Бухлаваш

Бухлаваш

Дуже апетитне блюдо, яке готується в лаваші і подається на друге або в якості закуски. За смаком нагадує чи то шаурму, толі лазанью, але в будь-якому випадку дуже-дуже смачно! опис приготування: У начинку додайте улюблену зелень для чарівного смаку і аромату, відмінно впишеться кінза або базил...

Австрійський листковий салат

Австрійський листковий салат

Доповнити колекцію простих рецептик пропоную вам цим класним і недорогим салатом. швидко, апетитно, ситно і завжди дуже смачно. Я покажу, як приготувати австрійський листковий салат. опис приготування: Я використовувала відварну картоплю, який залишився від вечері. Тому приготування салату у м...

Адигейський сир на грилі

Адигейський сир на грилі

Універсальна закуска з ніжним смаком і пікантним ароматом. Сир смачний в гарячому і в холодному вигляді. Подавайте його з келихом вина і овочевий нарізкою. опис приготування: Пропоную приготувати адигейський сир на грилі. Закуска проста в приготуванні, але дуже смачна! Сир можна нарізати кубик...

Біфштекс по-білоруськи

Біфштекс по-білоруськи

Рецепт біфштекс по-білоруськи — приготування м'яса з часником і спеціями. опис приготування: Яловичина розрізається впоперек волокон з міркувань «1 шматок - 1 обслуговування ». Після цього вона трохи відбивається, шматках надають круглу форму, солиться, перчить і посипається часником, який пов...

Biskvitnoe тісто

Biskvitnoe тісто

Рецепт приготування бісквітного тіста. опис приготування: Розбити яйця і відокремити білки від жовтків. Білки збити в мисці міксером в піну на високій швидкості. Жовтки розтерти в окремій мисці з цукром. Обережно додати в жовтки 1/3 збитих білків, акуратно перемішати і додати просіяне борошно ...