Рецепти womanlife.com.ua
![Булочки мультизлаковий «корисний сніданок»](https://kuhari.com.ua/img/bulochki_multizlakovie_quotpoleznii_zavtrakquot-479360.webp)
Булочки мультизлаковий «корисний сніданок»
Зараз у продажу стільки борошна з різних злаків - просто очі розбігаються! І все спробувати хочеться! наприклад, ось ці булочки відразу з льняної муки, з житнього і цільнозерновий, та ще й з кіноа. Ароматні вийшли і корисні! опис приготування: Для приготування дріжджового тіста я використовую ...
![Батон в хлібопічці](https://kuhari.com.ua/img/baton_v_hlebopechke-57199.webp)
Батон в хлібопічці
Власникам такого корисного і зручного кухонного агрегату, як хлібопічка, напевно стане в нагоді цей простий рецепт батона, завдяки якому сімейний сніданок перетвориться на справжнє задоволення! опис приготування: Як же смачно намазати вранці на скибочку свіжого хрусткого батона вершкового масл...
![Блинчики с творогом в мультиварке](https://kuhari.com.ua/img/blinchiki_s_tvorogom_v_multivarke-153449.webp)
Блинчики с творогом в мультиварке
А вы пробовали готовить блинчики с творогом в мультиварке? Між іншим, дуже зручний спосіб! Времени занимает также, как при готовке на плите, але виходить дуже смачно, ситно і поживно! опис приготування: Перед вами — классический рецепт приготовления блинчиков с творогом в мультиварке. смажьте ...
![Бананове варення з лимоном](https://kuhari.com.ua/img/bananovoe_varene_s_limonom-618742.webp)
Бананове варення з лимоном
При наявності великої кількості бананів, можна приготувати бананове варення з лимоном — воно стане ідеальним дуетом для будь-якої рум'яної солодкої випічки, для оладий, млинців, панкейк і т.д. опис приготування: Неймовірно ароматне бананове варення можна зварити за 15 хвилин. Такий десерт не в...
![Баклажани по-угорськи](https://kuhari.com.ua/img/baklajani_po-vengerski-125263.webp)
Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)
Особливістю угорської кухні є те, що овочі обсмажуються не в маслі, а готуються на грилі. Таким чином, отримуємо блюдо з меншим відсотком калорій, але дуже смачне! опис приготування: Це класичний рецепт приготування баклажан по-угорськи. Ця страва часто відносять до болгарської і грецької наці...
![Буглама з риби](https://kuhari.com.ua/img/buglama_iz_ribi-115026.webp)
Буглама з риби
дуже легке, ароматне і смачне блюдо. Готується дуже легко і дуже просто з будь-якої риби, в якій немає дрібних кісточок. опис приготування: Соковите і смачне рибне блюдо готується дуже легко. Ніякого чада і диму від жариться на сковорідці риби, ніяких особливих клопотів. А в підсумку — смачне ...
![Бісквітний торт з коньяком](https://kuhari.com.ua/img/biskvitnii_tort_s_konyakom-292161.webp)
Бісквітний торт з коньяком
Я не можу себе зарахувати до аматоркам алкоголю. Особливо це стосується міцних напоїв. Однак у випічці вони виглядають шикарно! ось, як приготувати бісквітний торт з коньяком! опис приготування: Такий обладнаний тортик я готувала в цьому році на день народження близької подруги. Вона дуже люби...
![Безе без цукру](https://kuhari.com.ua/img/beze_bez_sahara-157693.webp)
Безе без цукру
Приготування безе без цукру, за великим рахунком, неможливо. Білок не зможе нормально піднятися. Єдине рішення — замінити цукор екстрактом стевії та ванілі. Виходить дуже добре! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування безе без цукру. Яєчні білки збиваються з лимонним со...
![Біфштекс в грибному соусі](https://kuhari.com.ua/img/bifshteks_v_gribnom_souse-5736.webp)
Біфштекс в грибному соусі
Бургундський рецепт м'ясної страви в чудовому грибному соусі. кількість порцій: 4 яловичий стейк— 4 штуки(вирізка) гриби— 450 грам(нарізати тонкими скибочками) часник— 4 зубчики Зелена цибуля— 3 штуки(дрібно нарізати) французьке червоне вино— 1 Склянка сіль— 1 щіпка(за смаком) чорний перець— 1 ...
![Баранина з помідорами і сухофруктами](https://kuhari.com.ua/img/baranina_s_pomidorami_i_suhofruktami-9936.webp)
Баранина з помідорами і сухофруктами
Рецепт приготування смаженої баранини з помідорами, чорносливом, курагою, папркіой, цибулею і кінзою. опис приготування: У каструлі з щільно закривається кришкою нагріти масло на сильному вогні. Приправити баранину сіллю і перцем, смажити до коричневого кольору, від 3 до 5 хвилин. Викласти бар...
![Домовик з бананом](https://kuhari.com.ua/img/brauni_s_bananom-489875.webp)
Домовик з бананом
У вегетаріанських рецептах випічки не використовуються молочні продукти і яйця. Але як же замішувати тісто без них? Цілком можливо, головне, створити правильну консистенцію. Приклад в цьому рецепті. опис приготування: В інструкції я описала, як приготувати Брауні з бананом. І фрукт тут викорис...
![Баклажани по-дагестанських](https://kuhari.com.ua/img/baklajani_po-dagestanski-125479.webp)
Баклажани по-дагестанських
Ви не пробували баклажани з бараниною? Наполегливо рекомендую, поєднання що треба! А за рахунок помідорів блюдо виходить соковитим. На гарнір зазвичай готую відварну картоплю або макарони. опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування баклажанів по-дагестанських. Блюдо готується на...
![Бастурма з індички з коньяком](https://kuhari.com.ua/img/basturma_iz_indeiki_s_konyakom-215848.webp)
Бастурма з індички з коньяком
Этот простой рецепт бастурмы из индейки с коньяком стал уже классикой в узких кругах. перевірено: хто готував його хоч раз, вже до інших рецептами не вертався. Неймовірно смачно і дуже просто! опис приготування: Ділюся простим рецептом бастурми з індички з коньяком! швидко готується (в порівня...
![Баранячі реберця в казані](https://kuhari.com.ua/img/barani_rebrishki_v_kazane-87166.webp)
Баранячі реберця в казані
Якщо ви хочете приготувати смачне, ароматне блюдо для щільного обіду або вечері, то пропоную вам баранячі реберця в казані. Цей рецепт не вимагає особливих навичок і завжди виходить фантастичним. опис приготування: Баранячі реберця в казані — досить жирне і ситне блюдо. Його можна подавати з б...
![Березовий сік на зиму](https://kuhari.com.ua/img/berezovii_sok_na_zimu-320275.webp)
Березовий сік на зиму
Ви любите березовий сік? Якщо так, то можу запропонувати рецепт заготовки цього напою на зиму. Консервація березового соку - заняття неважка, і ви з ним легко впораєтеся. Нагорода - чудовий напій! опис приготування: Перед вами шикарний рецепт приготування березового соку на зиму. Його відмінна...
![Борщ с галушками](https://kuhari.com.ua/img/borsh_s_galushkami-99483.webp)
Борщ с галушками
Пропоную приготувати на обід смачна страва — борщ с галушками. Якщо в будинку не виявилося хліба — саме час освоїти новий рецепт! опис приготування: звичайний борщ — це так просто і так буденно…розповім вам, як зробити борщ з галушками. Це воістину знахідка, особливо, коли в хаті ні шматочка х...
![Баклажани, фаршировані морквою і часником](https://kuhari.com.ua/img/baklajani_farshirovannie_morkovkoi_i_chesnokom-239995.webp)
Баклажани, фаршировані морквою і часником
З любителями пікантних домашніх заготовок поспішаю поділитися приголомшливим варіантом, як приготувати баклажани, фаршировані морквою і часником в маринаді. опис приготування: 1. Насамперед вимийте баклажани і відправте в каструлю з водою. Після закипання додайте сіль, варіть на середньому вог...
![Белковое печенье](https://kuhari.com.ua/img/belkovoe_pechene-340434.webp)
Белковое печенье
Недавно я узнала хороший рецепт простой выпечки. Когда впервые сделала белковое печенье, то була здивована: получилось совсем как магазинное лакомство, которое я как-то покупала в кондитерской. опис приготування: Тепер і ви можете дізнатися про те, как приготовить белковое печенье с кокосовой ...
![Аджика справжня (абхазький рецепт)](https://kuhari.com.ua/img/adjika_nastoyashaya_abhazskii_recept-410133.webp)
Аджика справжня (абхазький рецепт)
Цей рецепт сподобається всім любителям гострих соусів. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати аджику справжню. Смак виходить як у абхазької, особливо гострою аджики. Приступаємо до приготування. опис приготування: приготування справжньою, абхазької аджики не відніме у вас багато часу і зусиль....
![П’ять пальців](https://kuhari.com.ua/img/beshbarmak-11113.webp)
П’ять пальців
Національне Казахське блюдо…. Моє дитинство… опис приготування: У каструлю покласти м'ясо, залити холодною водою і поставити на вогонь. Довести до кипіння, зменшити вогонь, зняти піну. Варити ~ 3 — 3,5 години при слабкому кипінні, прикривши кришкою, поки м'ясо не стане м'яким і буде дуже легко...