Рецепти womanlife.com.ua

Млинці на сироватці з гарбузом

Млинці на сироватці з гарбузом

Будь-молочний напій може стати головною складовою випічки. Найчастіше я запікаю оладки або млинці, тому застояна гуртка сироватки мені в нагоді. І ще я дещо додала до складу. опис приготування: Візьміть на замітку цей рецепт, коли захочете урізноманітнити меню. Блюдо просте і знайоме, але в но...

Бананові мафіни з шоколадом

Бананові мафіни з шоколадом

Рецепт приготування мафінів з бананами, какао, корицею і шоколадом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 12-14 маффинов. мука— 2 Ст. ложки(начинка) обкладинка— 1/4 чайних ложки(начинка) охолоджене вершкове масло— 1 Ст. ложка(начинка) сода— 1 Чайна ложка розпушувач— 1 Чайна ложка сі...

Булочки с повидлом в мультиварке

Булочки с повидлом в мультиварке

Перед вами рецепт приготовления булочек с повидлом в мультиварке. Хто б міг подумати, что даже выпечка в такой чудо-помощнице, як мультиварка, получается невероятной? Удивляйтесь вместе со мной! опис приготування: розповім вам, как приготовить булочки с повидлом в мультиварке, смачні, пышные и...

Баклажани гриль на решітці

Баклажани гриль на решітці

Баклажани гриль на решітці, мабуть, одне з найпростіших блюд, які можна швидко приготувати на природі. опис приготування: Чи збираєтеся на природу? Так чому б не використати перевірений, класичний рецепт баклажанів гриль на решітці? Щоб заощадити час, найкраще підготувати інгредієнти заздалегі...

Бекмес класичний

Рецепти салат «Гранатовий браслет»

Схід справа тонка! Саме там готують найсмачніший і найкорисніший бекмес з фруктів. уявляю спосіб, як приготувати бекмес класичний з винограду без додавання цукру. Поживно і корисно! опис приготування: Готовий бекмес додають в чай ​​або випічку, деякі просто їдять його, як мед або варення. Соло...

Біфштекс з курячим яйцем

Біфштекс з курячим яйцем

Біфштекс з яйцем виглядає приголомшливо. Зазвичай його потиснути так: знизу біфштекс, а на ньому — яєчня глазунья. Як гарнір підійдуть свіжі або запечені овочі та смажену картоплю. опис приготування: Як приготувати біфштекс з яйцем? 1. М'ясо промийте і почистіть від жилок, наріжте шматочками п...

Баклажани по-німецькі

Баклажани по-німецькі

Ось знайшла ще один приголомшливий класичний рецепт баклажанів по-німецьки. Одного разу в одному ресторані мені подавали щось подібне, але ось відобразити істинний смак традиційного блюда можна так… опис приготування: запечені баклажани — насправді дуже ситне блюдо. З'ївши таку порцію, точно б...

Брускетта з артишоками

Брускетта з артишоками

Рецепт приготування гарячих італійських бутербродів з маринованими артишоками, рикоттой, часником і сиром пармезан. опис приготування: Тонко нарізати скибочками 1 зубчик часнику, відкласти в сторону. Акуратно розчавити залишився зубчик часнику і натерти масою одну сторону кожного скибочки хліб...

Азіатський салат з тунцем

Азіатський салат з тунцем

Поєднання консервованого тунця, redisa, імбиру, моркви з соусом з кунжутного масла і рисового оцту просто незабутнє! Незважаючи на легкість салату він виходить дуже ситним і смачним. опис приготування: Якщо любите азіатську кухню, цей рецепт для вас. Поєднання тунця з редискою, спеціями і зеле...

Батон з начинкою

Батон з начинкою

Рецепт батон з начинкою — приготування закуски з білого хліба з ковбасою, овочами і зеленню. опис приготування: Відріжте скоринки батона з обох кінців, після чого виріжте хлібний м'якуш довгим і гострим ножем. Масло з гірчицею і хріном розітріть між собою і додайте до них сіль, а також дрібно ...

Білий хліб на молодий заквасці

Білий хліб на молодий заквасці

хліб, приготований на молодий заквасці, злегка відрізняється від інших своєю легкістю, щільним м'якушем і тонкою хрумкою скоринкою. ділюся рецептом, як приготувати білий хліб на молодий заквасці. опис приготування: У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати білий хліб на молодий заквасці. В...

Булочки з журавлиною і лимоном

Булочки з журавлиною і лимоном

Рецепт приготування булочок з лимонною цедрою і ягодами журавлини. опис приготування: Тісто для булочок можна приготувати заздалегідь і заморозити, але все ж вони смачніше свіжоспечені. Булочки добре подавати зі сметаною або збитими вершками. цедра лимона— 2 штуки цукру— 1/2 склянки розпушув...

Баклажани в маслі

Баклажани в маслі

Роблю завжди дуже багато заготовок з баклажанів, але ця смачніше всіх. Такі синенькі можна подати і як гарнір, і додати в салат, і смачно як самостійну страву. Готувати дуже просто! опис приготування: Цілком можна додати в баночку при консервуванні гілочку розмарину або чебрецю, — це додасть с...

Ботвінья традиційна

Ботвінья традиційна

Рецепт приготування російської холодної супу на основі бурякової гички з рибою. опис приготування: Ботвінья - традиційний російський холодний суп з хлібного квасу, відвару бурякової гички і червоної риби. Ботвінья подавалася з дрібно посічений льодом в окремій чаші. Ботвінья відмінно освіжає в...

М`ясо на кістках

М`ясо на кістках

Останнім часом стало дуже популярним запікати м'ясо на кістці. Вам слід дізнатися, як приготувати балик на кістки. Рецепт дуже класний, свинина виходить соковитою і поєднується з будь-яким гарніром. опис приготування: Якщо у вас буде шматочок м'яса менше мого, раджу скоротити час приготування....

Бублики тыквенные

Бублики тыквенные

Рецепт бублики тыквенные — приготування випічки з гарбузом і мигдалем. Традиційна російська кухня. опис приготування: Дріжджі розчиняються в теплій воді, після чого в них всипається борошно і додається цукор. Далі слід яйце, масло і сіль. З наявних інгредієнтів замісіть тісто. Як тільки воно г...

Безе по Дюканов

Безе по Дюканов

Що робити, якщо дуже хочеться солоденького, а можна? Приготувати чудове дієтичне безе по Дюканов. Цукор замінюється Ізомальт, який абсолютно некалорійний. Спробуйте! опис приготування: Приготуємо безе по Дюканов в домашніх умовах. Замість цукру я використовую його замінник — ізомальт. Його мож...

Баклажани «Літня ніч»

Баклажани «Літня ніч»

Рецепт оригінального приготування баклажанів фаршированих овочами і запечених в духовці. Спробуйте - не пошкодуєте. опис приготування: Видалити листя з баклажанів і нарізати уздовж навпіл. Обережно вийняти серцевину баклажанів, залишивши оболонку півдюйма, щоб вони нагадували "; каное ";. Порі...

Баклажани по-єгипетськи

Баклажани по-єгипетськи

Баклажани по-єгипетськи — просте, але дуже смачне і оригінальне блюдо. Ця чудова гостра, пряна закуска підійде до будь-якого столу! А головне — всі інгредієнти доступні в будь-якому супермаркеті. опис приготування: Рецепт приготування баклажанів по-єгипетськи: готуємо баклажани. 1. баклажани п...

Бездрожжевой хлеб на солоде

Бездрожжевой хлеб на солоде

Напевно, ні у однієї страви немає стільки різноманітних рецептів, як у хліба. Пропоную ще один — це бездріжджовий хліб на солоді, технічно рецепт простий, але вимагає витрати часу. опис приготування: Хліб за кількістю рецептів не зрівняється ні з яким блюдом. Як тільки людина навчилася його ви...