Рецепт Біфштекс з курячим яйцем

Рецепт Біфштекс з курячим яйцем
Кількість порцій: 2 Час приготування: 20 хв.
Біфштекс з яйцем виглядає приголомшливо. Зазвичай його потиснути так: знизу біфштекс, а на ньому — яєчня глазунья. Як гарнір підійдуть свіжі або запечені овочі та смажену картоплю.

опис приготування:

Як приготувати біфштекс з яйцем?

1. М'ясо промийте і почистіть від жилок, наріжте шматочками по 3 см.

2. якщо бажаєте, м'ясо можна злегка відбити. Потім посоліть і поперчіть біфштекс.

3. Сковороду поставте на швидкий вогонь. Додайте масло і, також за бажанням, покладіть збоку пару неочищених зубчиків часнику. Яловичину треба смажити на дуже гарячій сковороді і ні в якому разі не протикати виделкою.

4. Смажте біфштекси з кажой боку по 3-4 хвилини.

5. Готові біфштекси викладіть на тарілку і дайте відпочити, поки будете смажити яєчню.

6. Яєчню смажте на іншій сковороді на вершковому маслі як зазвичай. Додати сіль, поперчіть за смаком. Посипте паприкою або меленим чилі.

7. Біфштекс викладіть на тарілку, на м'ясо викладіть яєчню і посипте рубаною петрушкою.

Подавайте з улюбленим гарніром.

Біфштекс з яйцем готовий!

Смачного!

  • яловичина, вирізка— 300 грам
  • Масло вершкове або рослинне— 2-3 Ст. ложок
  • яйця— 2 штуки
  • сіль, перець— За смаком
  • петрушка— За смаком
  • Паприка або пластівці чилі— За смаком
Як приготувати біфштекс з яйцем?

1. М'ясо промийте і почистіть від жилок, наріжте шматочками по 3 см.

2. якщо бажаєте, м'ясо можна злегка відбити. Потім посоліть і поперчіть біфштекс.

3. Сковороду поставте на швидкий вогонь. Додайте масло і, також за бажанням, покладіть збоку пару неочищених зубчиків часнику. Яловичину треба смажити на дуже гарячій сковороді і ні в якому разі не протикати виделкою.

4. Смажте біфштекси з кажой боку по 3-4 хвилини.

5. Готові біфштекси викладіть на тарілку і дайте відпочити, поки будете смажити яєчню.

6. Яєчню смажте на іншій сковороді на вершковому маслі як зазвичай. Додати сіль, поперчіть за смаком. Посипте паприкою або меленим чилі.

7. Біфштекс викладіть на тарілку, на м'ясо викладіть яєчню і посипте рубаною петрушкою.

Подавайте з улюбленим гарніром.

Біфштекс з яйцем готовий!

Смачного!

Подібні рецепти

Біфштекс рубаний з яйцем

Яєчна паста для бутербродів

Біфштекс рубаний з яйцем середньої прожарювання — одне з улюблених страв мого чоловіка, тому готувати мені його доводиться часто і багато. опис приготування: Яловичину дрібно рубаємо, заправляємо спеціями і вершками. Формуємо біфштекси за допомогою кільця і ​​смажимо на розжареній сковороді. Я...

Біфштекс з яловичини на сковорідці

Біфштекс з яловичини на сковорідці

Bifshteks — одне з найпопулярніших страв з яловичини в усьому світі. вважається, що кожен поважаючий себе кухар повинен уміти правильно готувати біфштекс. А це не так просто, як здається. опис приготування: Біфштекс готується тільки з яловичини, тому він, власне кажучи, так і називається (англ...

Біфштекс в грибному соусі

Біфштекс в грибному соусі

Бургундський рецепт м'ясної страви в чудовому грибному соусі. кількість порцій: 4 яловичий стейк— 4 штуки(вирізка) гриби— 450 грам(нарізати тонкими скибочками) часник— 4 зубчики Зелена цибуля— 3 штуки(дрібно нарізати) французьке червоне вино— 1 Склянка сіль— 1 щіпка(за смаком) чорний перець— 1 ...

Біфштекс по-білоруськи

Біфштекс по-білоруськи

Рецепт біфштекс по-білоруськи — приготування м'яса з часником і спеціями. опис приготування: Яловичина розрізається впоперек волокон з міркувань «1 шматок - 1 обслуговування ». Після цього вона трохи відбивається, шматках надають круглу форму, солиться, перчить і посипається часником, який пов...

Біфштекс рубаний (яловичина)

Біфштекс рубаний (яловичина)

Після того, як мій чоловік поїв котлети не з фаршу, а з рубаного м'яса, то вони стали його улюбленими. Адже в них відчувається соковитість і більш насичений смак. Теж спробуйте цей варіант. опис приготування: Мій рецепт відноситься до англійської кухні. Його прийнято подавати з овочами або каш...