Рецепт Білий квас

Рецепт Білий квас
Кількість порцій: 1 Час приготування: 19 г. 0 хв.
З настанням тепла особливої ​​актуальності набувають домашні напої, добре вгамовують спрагу. Тому на замітку пропоную вам відмінний рецепт приготування білого квасу. Дивіться і запам'ятовуйте!

опис приготування:

1. Візьміть 2 столові ложки борошна, розведіть їх в невеликій кількості води.

2. Туди ж відправте дріжджі, ретельно перемішайте і залиште на 7-10 хвилин.

3. Житній і ячмінний солод перемішайте, поступово вливайте теплу воду. В результаті має вийти подобу рідкого тесту.

4. В окремій мисочці з'єднайте пшеничну, гречану і житнє борошно. Як слід перемішайте.

5. Зробіть в борошняної суміші поглиблення, потроху вливайте в нього солод, постійно перемішуючи. Рецепт приготування білого квасу дуже нагадує роботу з тестом.

6. Поступово вливайте гарячу воду (з розрахунку 4 до 1 по відношенню до борошна з солодом).

7. з 4-6 годин залиште суміш в теплі.

8. Підготуйте близько 7 літрів окропу, влийте його тонкою цівкою, постійно помішуючи.

9. Викладіть закваску на дріжджах, все як слід перемішайте. За смаком можна додати цукор, наприклад.

10. Тепер можна залишити заготовку на ніч (годин на 10-12).

11. Коли процес бродіння завершиться, білий квас в домашніх умовах буде готовий. Залишиться тільки процідити його, охолодити і пробувати, що вийшло.

  • солод ячмінний— 250 грам
  • солод житній— 500 грам
  • борошно гречане— 500 грам
  • Пшеничне борошно— 500 грам
  • борошно житнє— 2 кілограма
  • дріжджі— 50 грам
  • вода— 8 літрів
1. Візьміть 2 столові ложки борошна, розведіть їх в невеликій кількості води.

2. Туди ж відправте дріжджі, ретельно перемішайте і залиште на 7-10 хвилин.

3. Житній і ячмінний солод перемішайте, поступово вливайте теплу воду. В результаті має вийти подобу рідкого тесту.

4. В окремій мисочці з'єднайте пшеничну, гречану і житнє борошно. Як слід перемішайте.

5. Зробіть в борошняної суміші поглиблення, потроху вливайте в нього солод, постійно перемішуючи. Рецепт приготування білого квасу дуже нагадує роботу з тестом.

6. Поступово вливайте гарячу воду (з розрахунку 4 до 1 по відношенню до борошна з солодом).

7. з 4-6 годин залиште суміш в теплі.

8. Підготуйте близько 7 літрів окропу, влийте його тонкою цівкою, постійно помішуючи.

9. Викладіть закваску на дріжджах, все як слід перемішайте. За смаком можна додати цукор, наприклад.

10. Тепер можна залишити заготовку на ніч (годин на 10-12).

11. Коли процес бродіння завершиться, білий квас в домашніх умовах буде готовий. Залишиться тільки процідити його, охолодити і пробувати, що вийшло.

Подібні рецепти

Білий суп

Білий квас без дріжджів

Білим супом називається будь-який кремоподібний суп, при приготуванні якого використовується плавлений сир. опис приготування: Нижче наводиться звичайний рецепт білого супу для повсякденного вжитку, але замінивши кілька інгредієнтів, ви цілком можете перетворити його в святковий. приготування:...

Білий соус до шашлику

Білий соус до шашлику

Білий соус до шашлику замінить вам звичайний кетчуп і майонез. Батьківщиною цього соусу є Америка, де барбекю роблять мало не кожен день. Саме до цієї страви і подають такий білий соус. опис приготування: Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати білий соус до шашлику, то прочитайте цей рецепт....

Білий шоколад

Білий шоколад

Рецепт приготування білого шоколаду Gorp. такий смачний, що скільки б не з'їв, а хочеться ще. опис приготування: Розтопити шоколад у великій каструлі на повільному вогні або в мікрохвильовій печі, поки не стане м'яким. Перемішати поки розтане. Всі інші інгредієнти з'єднайте в інший великій кас...

Білий салат

Білий салат

Секрет приготування цього салату полягає в тому, що всі інгредієнти, що входять до його складу, білого кольору. Салат готується з простих інгредієнтів, які доступні кожному. опис приготування: приготування: Нарізану півкільцями цибулю викласти в миску і збризнути оцтом. залишити на 15 хвилин. ...

«білий» салат з курячою грудкою

«білий» салат з курячою грудкою

Є безліч варіантів приготування подібного салату. Він може бути як легким вегетаріанським, так і ситним м'ясним блюдом. У приготуванні нашого салату використовується куряча грудка. кількість порцій: 6 крем— 2 Ст. ложки куряча грудка— 1 штука(середня) сіль і перець— 1 щіпка(за смаком) цибуля ріп...