Рецепт Баклажани «Літня ніч»

Рецепт Баклажани «Літня ніч»
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Рецепт оригінального приготування баклажанів фаршированих овочами і запечених в духовці. Спробуйте - не пошкодуєте.

опис приготування:

Видалити листя з баклажанів і нарізати уздовж навпіл. Обережно вийняти серцевину баклажанів, залишивши оболонку півдюйма, щоб вони нагадували "; каное ";. Порізати серцевини на дрібні шматочки і відкласти в сторону.

Розігріти духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С).

Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і часник і смажити кілька хвилин, поки не стане м'яким. Додати баклажани і готувати до м'якості, приблизно 5 хвилин. потім, додайте помідори, зелений перець і петрушку. Готувати на повільному вогні близько 10 хвилин.

Зняти з вогню і перекласти у велику миску. Додати хлібні крихти, рівномірно змішати. Розділити суміш рівномірно між чотирма баклажани оболонками. Посипати сиром фета зверху. Викласти половин баклажан на деку.

випікати 15 — 20 хвилин в попередньо розігрітій духовці, поки верх буде підсмаженим і сир розплавиться. Подавати гарячим або холодним.


  • великих баклажана— 2 штуки
  • оливкового масла для смаження— 1/2 склянки
  • цибулини, нарізані— 2 штуки
  • зубчики часнику— 2 штуки
  • помідора, нарізаних— 2 штуки
  • зелений перець, очищений від насіння і нарізаний— 1 штука
  • рубаною свіжої петрушки— 1 Ст. ложка
  • сухих хлібних крихт— 4 склянки
  • тертого сиру фета— 1 Склянка(сіль і перець за смаком)
Видалити листя з баклажанів і нарізати уздовж навпіл. Обережно вийняти серцевину баклажанів, залишивши оболонку півдюйма, щоб вони нагадували "; каное ";. Порізати серцевини на дрібні шматочки і відкласти в сторону.

Розігріти духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С).

Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і часник і смажити кілька хвилин, поки не стане м'яким. Додати баклажани і готувати до м'якості, приблизно 5 хвилин. потім, додайте помідори, зелений перець і петрушку. Готувати на повільному вогні близько 10 хвилин.

Зняти з вогню і перекласти у велику миску. Додати хлібні крихти, рівномірно змішати. Розділити суміш рівномірно між чотирма баклажани оболонками. Посипати сиром фета зверху. Викласти половин баклажан на деку.

випікати 15 — 20 хвилин в попередньо розігрітій духовці, поки верх буде підсмаженим і сир розплавиться. Подавати гарячим або холодним.


Подібні рецепти

Баклажани рулетики з сиром

Фруктовий салат «літня сальса»

Баклажани рулетики з сиром — дуже хороша і проста в приготуванні закуска. Обсмажені баклажани прекрасно поєднуються з сирною начинкою, часником і майонезом. Смачно на холодне і гаряче. опис приготування: Перед вами — класичний рецепт приготування баклажановий рулетиків з сиром. Баклажани наріз...

Баклажани рулетики

Баклажани рулетики

Дуже смачна пікантна закуска яка підійде для будь-якого святкового столу. готується просто, а з'їдається моментально! опис приготування: Думаю у кожної господині є свій рецепт рулетиків з баклажанів. Я сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати баклажани рулетики з начинкою з сиру, яєць, час...

Баклажани, фаршировані фаршем і грибами

Баклажани, фаршировані фаршем і грибами

Фарширувати баклажани можна різною начинкою, але найсмачніша з них — це, звичайно ж, фарш і гриби. Таке блюдо можна і на святковий стіл поставити, і до вечері приготувати, воно сподобається всім. опис приготування: Ну, хіба цей простий рецепт баклажанів, фаршированих фаршем і грибами, не примі...

Баклажани, фаршировані фаршем, в духовці

Баклажани, фаршировані фаршем, в духовці

Мені здається, кожна господиня повинна вміти приготувати це приголомшливе блюдо, адже його можна зробити і до свята, і на обід, такі баклажани виходять дуже смачними, а виглядають вони просто супер. опис приготування: Хочете зробити приємний сюрприз своїм домашнім і приготувати для них щось ді...

Баклажани рулети по-кримськи

Баклажани рулети по-кримськи

Ваш святковий стіл стане ще красивішим та привабливішим. Приготуйте чудові рулети з баклажанів з додаванням спецій і волоського горіха. Від такої закуски дуже важко відмовитися! опис приготування: Охоче ​​ділюся з вами простим рецептом приготування баклажановий рулетів по-кримськи. Так як бакл...