Рецепт Баклажани «Літня ніч»
Рецепт оригінального приготування баклажанів фаршированих овочами і запечених в духовці. Спробуйте - не пошкодуєте.
опис приготування:
Видалити листя з баклажанів і нарізати уздовж навпіл. Обережно вийняти серцевину баклажанів, залишивши оболонку півдюйма, щоб вони нагадували "; каное ";. Порізати серцевини на дрібні шматочки і відкласти в сторону.
Розігріти духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С).
Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і часник і смажити кілька хвилин, поки не стане м'яким. Додати баклажани і готувати до м'якості, приблизно 5 хвилин. потім, додайте помідори, зелений перець і петрушку. Готувати на повільному вогні близько 10 хвилин.
Зняти з вогню і перекласти у велику миску. Додати хлібні крихти, рівномірно змішати. Розділити суміш рівномірно між чотирма баклажани оболонками. Посипати сиром фета зверху. Викласти половин баклажан на деку.
випікати 15 — 20 хвилин в попередньо розігрітій духовці, поки верх буде підсмаженим і сир розплавиться. Подавати гарячим або холодним.
- великих баклажана— 2 штуки
- оливкового масла для смаження— 1/2 склянки
- цибулини, нарізані— 2 штуки
- зубчики часнику— 2 штуки
- помідора, нарізаних— 2 штуки
- зелений перець, очищений від насіння і нарізаний— 1 штука
- рубаною свіжої петрушки— 1 Ст. ложка
- сухих хлібних крихт— 4 склянки
- тертого сиру фета— 1 Склянка(сіль і перець за смаком)
Розігріти духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С).
Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і часник і смажити кілька хвилин, поки не стане м'яким. Додати баклажани і готувати до м'якості, приблизно 5 хвилин. потім, додайте помідори, зелений перець і петрушку. Готувати на повільному вогні близько 10 хвилин.
Зняти з вогню і перекласти у велику миску. Додати хлібні крихти, рівномірно змішати. Розділити суміш рівномірно між чотирма баклажани оболонками. Посипати сиром фета зверху. Викласти половин баклажан на деку.
випікати 15 — 20 хвилин в попередньо розігрітій духовці, поки верх буде підсмаженим і сир розплавиться. Подавати гарячим або холодним.
Подібні рецепти
Фруктовий салат «літня сальса»
Баклажани рулетики з сиром — дуже хороша і проста в приготуванні закуска. Обсмажені баклажани прекрасно поєднуються з сирною начинкою, часником і майонезом. Смачно на холодне і гаряче. опис приготування: Перед вами — класичний рецепт приготування баклажановий рулетиків з сиром. Баклажани наріз...
Баклажани рулетики
Дуже смачна пікантна закуска яка підійде для будь-якого святкового столу. готується просто, а з'їдається моментально! опис приготування: Думаю у кожної господині є свій рецепт рулетиків з баклажанів. Я сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати баклажани рулетики з начинкою з сиру, яєць, час...
Баклажани, фаршировані фаршем і грибами
Фарширувати баклажани можна різною начинкою, але найсмачніша з них — це, звичайно ж, фарш і гриби. Таке блюдо можна і на святковий стіл поставити, і до вечері приготувати, воно сподобається всім. опис приготування: Ну, хіба цей простий рецепт баклажанів, фаршированих фаршем і грибами, не примі...
Баклажани, фаршировані фаршем, в духовці
Мені здається, кожна господиня повинна вміти приготувати це приголомшливе блюдо, адже його можна зробити і до свята, і на обід, такі баклажани виходять дуже смачними, а виглядають вони просто супер. опис приготування: Хочете зробити приємний сюрприз своїм домашнім і приготувати для них щось ді...
Баклажани рулети по-кримськи
Ваш святковий стіл стане ще красивішим та привабливішим. Приготуйте чудові рулети з баклажанів з додаванням спецій і волоського горіха. Від такої закуски дуже важко відмовитися! опис приготування: Охоче ділюся з вами простим рецептом приготування баклажановий рулетів по-кримськи. Так як бакл...