Рецепти womanlife.com.ua

Абрикос «Чорний принц» у власному соку

Абрикос «Чорний принц» у власному соку

Фрукти радують своєю різноманітністю, хочеться зберегти частинку літа і порадувати близьких смачними заготовками серед зими. Чорний абрикос має насичений смак і аромат, його і законсервуємо. опис приготування: & Quot; Чорний принц" — гібрид аличі, сливи й абрикоса, що зберігає в собі всі арома...

Боботай

Боботай

рецепт Боботай — приготування популярного африканського страви з яловичини з мигдалем, джемом і прянощами. опис приготування: Відлийте половину молока, яке у вас є, і замочіть в ньому хліб, після чого відіжміть його. М'ясо дрібно робиться, змішується з родзинками, рубаним луком, джемом, мигдал...

Баклажани з морквою і часником

Баклажани з морквою і часником

Хочу розповісти, як приготувати баклажани з морквою і часником. Ця страва цілком може стати вашим низькокалорійним, ситним і дуже корисним вечерею або обідом. смачно, а готувати просто! опис приготування: Такі баклажани з морквою і часником в домашніх умовах готуються легко, а виходять незмінн...

Ананаси в листковому тісті

Ананаси в листковому тісті

До вашої уваги — оригінальний і смачний, але в той же час дуже простий рецепт ананасів в листковому тісті. Вам точно сподобається — блюдо і смачне, і незвичайне, і ароматне. Спробуйте і переконайтеся! опис приготування: Рецепт приготування ананасів в листковому тісті — для вас! Вам точно сподо...

Бабушкін паску

Рецепти салат «Гранатовий браслет»

У кожній сім'ї є свої улюблені рецепти: смачні оладки, бабусин борщ, рубані биточки й котлети, які так приголомшливе готувала ваша бабуся, і рецепт яких ви передасте своїм дітям. Найсмачніші страви завжди готуються дуже просто, так і з моїм рецептом, який дістався мені у спадок від моєї бабусі. Г...

Біла глазур для паски

Біла глазур для паски

Пропоную простий рецепт, як швидко і красиво прикрасити домашню випічку. Така глазур підійде не тільки для паски, але і для святкових капкейков, бісквітів та інших ласощів. опис приготування: рецептів, як приготувати білу глазур для паски, багато, але всі вони ґрунтуються на двох інгредієнтах:...

Баранина з помідорами і сухофруктами

Баранина з помідорами і сухофруктами

Рецепт приготування смаженої баранини з помідорами, чорносливом, курагою, папркіой, цибулею і кінзою. опис приготування: У каструлі з щільно закривається кришкою нагріти масло на сильному вогні. Приправити баранину сіллю і перцем, смажити до коричневого кольору, від 3 до 5 хвилин. Викласти бар...

Блінчатий пиріг

Блінчатий пиріг

Рецепт блінчатий пиріг — приготування пирога з млинців зі шпинатом і грибами. опис приготування: з інгредієнтів, які вказані в графі меню «Для тесту», замісіть це саме тісто, і спечіть млинчики з нього. Подрібніть в міксері і перемішайте з майонезом крабове м'ясо. Шпинат смажиться разом з часн...

Млинцевий торт зі сметанним кремом

Млинцевий торт зі сметанним кремом

Торт із звичайних млинців, просочений смачним сметанним кремом. можливо, у вас залишилися вже випечені млинці, використовуйте їх для приготування торта! А для насиченості можна додати солодкий джем. опис приготування: Млинцевий торт зі сметанним кремом в домашніх умовах — хороший десерт до гар...

Баклажани під соусом «песто»

Баклажани під соусом «песто»

Якщо вам до смаку прості і апетитні закуски, тоді цей рецепт точно сподобається! Ніжні і соковиті баклажани на грилі з пікантним соусом - це відмінне доповнення до щоденного і святкового меню. опис приготування: Хочу відразу звернути вашу увагу на те, що закуска може бути подана до столу як в ...

Braun від Nuta

Braun від Nuta

Рецепт супершоколадного десерту на основі вареного нуту. Його варто приготувати хоча б раз, щоб особисто переконатися - там немає ніякого бобового присмаку. опис приготування: Докладніше, як приготувати Брауні з нуту, я розповім нижче. Якщо використовуєте консервований нут, то в складі не пови...

Бездріжджове солодке тісто

Бездріжджове солодке тісто

Для тих, хто не уявляє свого життя без домашньої випічки, хочу запропонувати дуже цікавий і абсолютно нескладний спосіб, як приготувати бездріжджове солодке тісто. рекомендую спробувати! опис приготування: Відразу хочу звернути увагу на те, що на заміс тесту піде не більше 10 хвилин, однак пер...

Базовий томатний соус

Базовий томатний соус

На замітку кожному пропоную нескладний і дуже вдалий варіант, як приготувати базовий томатний соус. Він відмінно підійде для піци, пасти, м'яса або котлет, зберігається до тижня в холодильнику. опис приготування: Для основи такого соусу в сезон можна взяти свіжі помідори, попередньо знявши з н...

Брауні з журавлинним морозивом

Брауні з журавлинним морозивом

Брауні з журавлинним морозивом раджу приготувати для найближчих людей. частування це — з ряду кращих. Солодкий Браун відмінно поєднується з освіжаючою кислинкою морозива. опис приготування: Спосіб приготування шоколадного ганаша: в сотейнику на вогні довести до кипіння вершки, додати в гарячі ...

Бефстроганов з дичини і грибів

Бефстроганов з дичини і грибів

Рецепт Бефстроганов з лісовими грибами і олениною для двох щасливих людей. опис приготування: Це Бефстроганов з дикого м'яса справжнісінька фантастика! звичайно, ви можете використовувати більш традиційні філе яловичини замість оленини, але є дещо над-смачне саме в цьому поєднанні. Спробуйте, ...

Смачне абрикосове варення

Смачне абрикосове варення

Рецепт приготування десерту з корицею, мигдалем і Хересом. опис приготування: Листкове тісто ретельно розкочується до товщини в 0,3 см, після чого з нього вирізується квадрат 30х35 см. Мигдаль змішайте з мармеладом і викладіть суміш на тісто. Краї змащуються збитим жовтком, після чого тісто зг...

Баклажани в духовці на швидку руку

Баклажани в духовці на швидку руку

Дуже простий рецепт приготування неймовірно смачних баклажанів. Використовуйте улюблені поєднання овочів і улюблених спецій. опис приготування: Я взяла до баклажанів помідори, цибуля і часник. Зі спецій використовувала сіль, орегано, чорний мелений перець і італійські трави. баклажани— 3 шту...

Бабушкін пиріг з варенням

Бабушкін пиріг з варенням

Цей пиріг знайомий багатьом з дитинства. Ну яка бабуся не балує своїх улюблених онуків випічкою? Я дуже люблю цей пиріг, його знайомий смак і аромат варення… Хто не пробував - заходите і готуйте! опис приготування: Як приготувати бабусин пиріг з варенням? Дуже просто! Візьміть баночку улюблено...

Акула на пару

Акула на пару

М'ясо акули є звичайним морепродуктів в багатьох країнах, включаючи Японію, Австралію і Нову Зеландію. Особливо цінуються плавці, з них готують суп. Я розповім, як приготувати акулу на пару. опис приготування: М'ясо акули володіє дуже коротким терміном придатності, воно не може довго зберігати...

Баклажани «трійка»

Баклажани «трійка»

Таку назву отримав салат через кількість продуктів. Всі овочі необхідно взяти по три штуки. Розмір овочів середній. Для любителів баклажанів рекомендую цей шикарний овочевий салат. опис приготування: Для того, щоб приготувати баклажани трійка, відберіть тільки самі спілі овочі, набралися смаку...