Рецепт Бефстроганов з дичини і грибів

Рецепт Бефстроганов з дичини і грибів
Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт Бефстроганов з лісовими грибами і олениною для двох щасливих людей.

опис приготування:

Це Бефстроганов з дикого м'яса справжнісінька фантастика! звичайно, ви можете використовувати більш традиційні філе яловичини замість оленини, але є дещо над-смачне саме в цьому поєднанні. Спробуйте, і ви зрозумієте, що я маю на увазі!

приготування:

Відварити рис у відповідності з інструкціями на упаковці, після чого злийте в друшляк. Покладіть рис назад в каструлю, накрийте фольгою і залиште на пару. Це додасть рису легкість і пухнастість.

Нагріти велику сковороду на середньому вогні і залити оливкового масла. Додати дрібно нарізану цибулю і часник, підсмажувати протягом 10 хвилин до м'якості і золотистого кольору. Зняти з вогню, зрушити ложкою цибулю і часник до одного краю сковороди.

Нарізати м'ясо на соломки розміром з палець (mizinec), приправити м'ясо сіллю, паприкою і меленим перцем. Гарненько перемішати шматочки оленини в спеціях. Повернути сковороду на сильний вогонь. Залити оливкова олія, додати гриби (попередньо промити, почистити і нарізати) і обсмажувати протягом декількох хвилин до коричневого кольору. Потім додати м'ясо і смажити протягом хвилини або двох, перш ніж додавати петрушку. Змішати з луком і часником. Додати вершкове масло і пару щедрих крапель брендоса. Ви не зобов'язані "; підпалювати" бренди, але полум'я дає цікавий смак, тому я завжди хотів зробити це.

Як тільки полум'я вщухне і через пару хвилин ходіння по краю, додаємо цедру лимона, і столову ложку сметани. Продовжуємо тушкувати ще кілька хвилин.

Блюдо подавати з пухнастим рисом в одній тарілці і Бефстроганов в інший. Посипати огірочком і петрушкою.


  • білий рис— 200 грам
  • оливкова олія— 1 Склянка
  • Червона цибуля— 1 штука
  • часник— 1 зубчик
  • оленина— 300 грам(удалить с мяса жир и сухожилия)
  • сіль— 1 За смаком
  • мелений чорний перець— 1 За смаком
  • паприка— 1 Ст. ложка
  • лісові гриби— 250 грам
  • пучок петрушки— 1 штука
  • вершкове масло— 1 штука
  • бренди— 15 мілілітрів
  • лимон— 1/2 штуки(Cedra)
  • крем— 150 мілілітрів
  • маленькі огірки— 3 штуки
Це Бефстроганов з дикого м'яса справжнісінька фантастика! звичайно, ви можете використовувати більш традиційні філе яловичини замість оленини, але є дещо над-смачне саме в цьому поєднанні. Спробуйте, і ви зрозумієте, що я маю на увазі!

приготування:

Відварити рис у відповідності з інструкціями на упаковці, після чого злийте в друшляк. Покладіть рис назад в каструлю, накрийте фольгою і залиште на пару. Це додасть рису легкість і пухнастість.

Нагріти велику сковороду на середньому вогні і залити оливкового масла. Додати дрібно нарізану цибулю і часник, підсмажувати протягом 10 хвилин до м'якості і золотистого кольору. Зняти з вогню, зрушити ложкою цибулю і часник до одного краю сковороди.

Нарізати м'ясо на соломки розміром з палець (mizinec), приправити м'ясо сіллю, паприкою і меленим перцем. Гарненько перемішати шматочки оленини в спеціях. Повернути сковороду на сильний вогонь. Залити оливкова олія, додати гриби (попередньо промити, почистити і нарізати) і обсмажувати протягом декількох хвилин до коричневого кольору. Потім додати м'ясо і смажити протягом хвилини або двох, перш ніж додавати петрушку. Змішати з луком і часником. Додати вершкове масло і пару щедрих крапель брендоса. Ви не зобов'язані "; підпалювати" бренди, але полум'я дає цікавий смак, тому я завжди хотів зробити це.

Як тільки полум'я вщухне і через пару хвилин ходіння по краю, додаємо цедру лимона, і столову ложку сметани. Продовжуємо тушкувати ще кілька хвилин.

Блюдо подавати з пухнастим рисом в одній тарілці і Бефстроганов в інший. Посипати огірочком і петрушкою.


Подібні рецепти

Бефстроганов з яловичини класичний

Журавлинний соус до дичини

Кожна господиня знає рецепт приготування цієї страви. Ну а якщо вам ще не доводилося стикатися з ним, тоді розповідаю, як приготувати бефстроганов з яловичини класичний зі сметаною. опис приготування: Ця страва дуже смачна, ситне і поживне, а найприємніше те, що його можна подати до будь-якого...

Бефстроганов з яловичини з грибами

Бефстроганов з яловичини з грибами

Бефстроганов з яловичини з грибами — блюдо для повноцінного буденного обіду, хоча і на свято його можна подати. Розкрию вам секрет смачного грибного соусу. Спробуйте! опис приготування: Пропоную вашій увазі простий рецепт бефстроганова з яловичини з грибами з фото. У цьому рецепті я так само п...

Бефстроганов з яловичини

Бефстроганов з яловичини

Бефстроганов з яловичини — страва, в якому зустрічаються російська і французька кухні. Шматочки м'яса в вершковому соусі виходять такими соковитими і апетитними, що це блюдо швидко стане вашим улюбленим! опис приготування: Люблю бефстроганов з яловичини за те, що його можна подати з будь-яким ...

Бефстроганов из рыбы

Бефстроганов из рыбы

Почему бы не приготовить бефстроганов из рыбы в домашних условиях, тем более если в холодильнике есть отличное филе. Блюдо получается сочным и весьма нежным, благодаря томатному соусу. опис приготування: Попробуйте приготовить рыбку именно по этому рецепту. Во многих ресторанах бефстроганов из...

Бефстроганов з грибами та цибулею

Бефстроганов з грибами та цибулею

Ніжна яловичина з грибами і сметаною подається з рисом або локшиною. Рецепт приготування винайшов Граф Павло Алекандрович Строганов в 1890 році в Санкт-Петербурзі. опис приготування: Бефстроганов з яловичини зі сметаною — інша назва "; яловичина по-строгановськи" Найпопулярніша страва російськ...