Рецепт Braun від Nuta

Рецепт Braun від Nuta
Кількість порцій: 2 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Рецепт супершоколадного десерту на основі вареного нуту. Його варто приготувати хоча б раз, щоб особисто переконатися - там немає ніякого бобового присмаку.

опис приготування:

Докладніше, як приготувати Брауні з нуту, я розповім нижче. Якщо використовуєте консервований нут, то в складі не повинно бути ніяких спецій, крім солі. Замість фундука можна використовувати будь-які інші горіхи за смаком. Дана кількість інгредієнтів розраховане на невелику форму. При необхідності візьміть в 2-3 рази більше продуктів. Брауні виходить ароматним, солодким і трохи вологим. Справжнє блаженство побалувати себе шматочком такого десерту вранці або під час обідньої перекушування. Беріть рецепт на замітку!


  • Нут варений— 160 грам(або консервований)
  • борошно— 60 грам
  • Какао-порошок— 10 грам
  • цукор— 2 Ст. ложки
  • Соеве молоко— 110 мілілітрів
  • Кокосова олія— 15 грам
  • шоколад— 70 грам(темний)
  • Funduk— 30-50 грам
Braun від Nuta - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти. Розігрійте духовку до 180 градусів.

Braun від Nuta - фото крок 2 У блендері подрібніть нут з молоком, какао і цукром до стану однорідного пюре

Braun від Nuta - фото крок 3 Додайте борошно і перемішайте.

Braun від Nuta - фото крок 4 На водяній бані розтопіть кокосове масло і шоколад. Влийте в тісто, ще раз перемішайте.

Braun від Nuta - фото крок 5 Фундук обсмажте на сухій сковороді, крупно порубати і додайте в тісто. акуратно перемішайте.

Braun від Nuta - фото крок 6 Викладіть тісто у форму. Випікайте в духовці 25-30 хвилин. Потім повністю остудіть не виймаючи з форми. Після Брауні можна нарізати скибочками.

Braun від Nuta - фото крок 7 домовик готовий, приємного вам апетиту!

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Паштет з качки з чорносливом

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...