Рецепт Абрикос «Чорний принц» у власному соку

Рецепт Абрикос «Чорний принц» у власному соку
Кількість порцій: 3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Фрукти радують своєю різноманітністю, хочеться зберегти частинку літа і порадувати близьких смачними заготовками серед зими. Чорний абрикос має насичений смак і аромат, його і законсервуємо.

опис приготування:

& Quot; Чорний принц" — гібрид аличі, сливи й абрикоса, що зберігає в собі всі аромати літа. Для консервації обов'язково вибираємо щільні фрукти. Максимально стиглий чорний абрикос занадто ніжний і соковитий, він не тримає форму. Саме тому, даний сорт складно транспортувати і "; Чорний принц" поширений лише в південних регіонах. Абрикос має характерну для аличі кислинку і "; вимагає" більше цукру, ніж звичайний. вдалих заготовок!

  • Абрикоси "; Чорний принц"  — 1 кілограм
  • цукор— 500 грам
Абрикос підготуємо інгредієнти. Чорні абрикоси вибираємо стиглі, але щільні.

Абрикос абрикоси миємо, поділяємо навпіл і видаляємо кісточки.

Абрикос Половинки абрикоса кладемо в банки. У мене банки 0,5 L

Абрикос далі, насипаємо цукор.

Абрикос У каструлю кладемо натуральну тканину або рушник і ставимо наповнені банки. Бажано, заздалегідь підібрати підходящу каструлю і банки потрібного розміру. Висота каструлі повинна бути, приблизно, тієї ж висоти, що і банки.

Абрикос У каструлю наливаємо теплу воду і ставимо на вогонь. Цукор розчиниться і абрикоси трохи осядуть, додамо в кожну банку ще по 2-3 часточки абрикоса. пастеризуємо 15 хвилин. Прикриємо кришечками банки.

Абрикос Гарячі банки виймаємо з каструлі і щільно закриваємо кришками. Ставимо догори дном і накриваємо пледом. Заготівлю з чорних абрикос можна зберігати при кімнатній температурі.

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Пиріг «Чорний принц»

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...