Рецепти womanlife.com.ua

Blanmanže, рецепт класичний

Blanmanže, рецепт класичний

Бланманже - страва французької кухні. По-французьки blanc - білий і manger - є. дуже просте, але вишукану страву. пробуємо! опис приготування: Простий рецепт вишуканого ласощі. У теплі вершки додайте цукор, ваніль і желатин. Прогрійте суміш до розчинення желатину, потім залийте по формах. Чере...

Бефстроганов з грибами і вершками

Бефстроганов з грибами і вершками

Befstroganov — дуже смачне і неймовірно популярна страва! В даному рецепті яловичина гармонійно поєднується з печерицями, цибулею і вершками. Виходить гарне блюдо для обіднього столу або вечері. опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування бефстроганова з грибами і вершками. Лук...

Бананове ескімо

Бананове ескімо

Рецепт приготування домашнього ескімо з бананової начинкою. опис приготування: беремо тверді, але зрілі банани, очищаємо їх від шкірки. Розрізаємо кожен банан поперек навпіл і вставляємо в кожну половинку паличку для морозива. Застеляємо піднос пергаментом, викладаємо на нього банани і ставимо...

Баранина по-прованськи

Баранина по-прованськи

Рецепт приготування баранини в традиціях французької кухні. кількість порцій: 4 баранячі корейки— 800 грам червоного сухого вина— 2 склянки картоплини— 4 штуки цибулина— 1 штука часник— 2 зубчики солодкий лерец— 1 штука томатної пасти— 1 Ст. ложка маслин без кісточок— 150 грам гілочка розмарину...

Баклажани по-азербайджанські

Рецепти салат «Гранатовий браслет»

Такі баклажани по-азербайджанські в домашніх умовах виходять дуже ситними і смачними, так що раджу приготувати відразу ж, як почнеться сезон баклажанів! Вийде дуже смачно, обіцяю! опис приготування: взагалі, цей рецепт приготування баклажанів по-азербайджанські мною перероблявся не раз і не дв...

Салат «вінегрет»

Салат «вінегрет»

Салат "; Вінегрет" - частий гість на нашому столі. Овочевий і ситний салат, який гарантовано підніме вам настрій навіть самий похмурий і сумний день. Його мене навчила готувати моя улюблена бабуся. опис приготування: Сьогодні я розповім, як приготувати чудовий салат "; Вінегрет ";, який всім ...

Стегна в мультиварці

Стегна в мультиварці

Стегна в мультиварці - це дуже ситно, соковитий, ароматно і ситно! Таке блюдо не соромно і гостям на святковий стіл подати, і з сім'єю покуштувати. Обов'язково спробуйте приготувати! Смачно і просто! опис приготування: Рецепт приготування стегон в мультиварці сподобається тим, хто любить незви...

Млинці з бринзою

Млинці з бринзою

Якщо ви любите робити до вечері найніжніші млинці, скажімо, з пюре або сиру, спробуйте додати в них подрібнену бринзу, смак у страви від цього тільки виграє, перевірено на особистому досвіді. опис приготування: Взагалі бринза в мене один з улюблених сирів, я можу їсти її просто так цілими пачк...

Бефстроганов з кальмарів

Бефстроганов з кальмарів

Цікаве і дуже незвичайне блюдо — бефстроганов з кальмарів в домашніх умовах. Рецепт його приготування настільки простий, що він під силу навіть початківцю кулінарові. опис приготування: Ніжні і соковиті кальмари можна приготувати в сметанному соусі. Я уявляю класичний рецепт бефстроганов з кал...

Млинці з ікрою

Млинці з ікрою

раніше, в Стародавній Русі, такі млинці готували і їли з ікрою дуже часто, тоді ікра не вважалася делікатесом. Спробуйте такі млинці: вони дуже смачні і прості в приготуванні. опис приготування: Тісто для млинців раджу приготувати, строго дотримуючись рецептом. Якщо у вас не виявилося ікри, н...

Борщ с галушками

Борщ с галушками

Пропоную приготувати на обід смачна страва — борщ с галушками. Якщо в будинку не виявилося хліба — саме час освоїти новий рецепт! опис приготування: звичайний борщ — це так просто і так буденно…розповім вам, як зробити борщ з галушками. Це воістину знахідка, особливо, коли в хаті ні шматочка х...

Борщ «гетьманський»

Борщ «гетьманський»

Рецепт приготування Гетьманського борщу з кулінарної передачі телеканалу Кухня ТВ. опис приготування: почистити овочі. Кубиками нарізати цибулю, буряк, морква, перець, капусту, картопля і баклажани — порізати крупною соломкою. Нагріти сковороду з рослинним маслом. Обсмажити моркву протягом 3 х...

Біла риба з томатним соусом

Біла риба з томатним соусом

Рецепт приготування асорті з білої риби з соусом з помідорів, кардамону, лемонграсса, каррі і гвоздики. Ви також можете використовувати поєднання білої риби з молюсками або креветками. опис приготування: У великій каструлі змішати помідори, кардамон, гвоздику, паличку кориці, червоний перець, ...

Брауні з морозивом

Брауні з морозивом

Від цього смачного десерту отримують задоволення і дорослі, та діти. А гарячий Брауні з холодним морозивом — це подвійне задоволення. опис приготування: Якщо у вас поганий настрій, порадуйте себе смачним десертом. Цей шоколадний десерт готується дуже швидко, а насолоди від його смаку ви отрима...

7-шаровий пиріг з коржів без м`яса

7-шаровий пиріг з коржів без м`яса

Рецепт приготування семислойного пирога з коржів без м'яса. Спробуйте - не пошкодуєте. опис приготування: Розім'яти квасоля Пінто. Додати 3 / 4 склянки пікантного соусу і часник. Змішайте залишилися соус, Kinzu, чорні боби і помідори. викласти 1 корж на деко. намазати 3 / 4 склянки суміші квас...

Аджабсандал

Аджабсандал

Adjab стілець — це ароматне, ситне і красиве блюдо кавказької кухні. найсмачніше, звичайно, виходить Аджаб сандал влітку, коли під рукою є велика кількість свіжих молодих овочів. опис приготування: фіолетовий баклажан, червоний перець, наповнений сонцем помідор, остренький часник, фіолетовий а...

Баклажани мариновані з часником і зеленню

Баклажани мариновані з часником і зеленню

Пропоную рецепт смачної і пікантною закуски з баклажанів. Такі баклажани можна приготувати на зиму, консервація добре зберігається і не втрачає смак. опис приготування: Зелень для приготування баклажан вибираємо за смаком. У мене петрушка і базилік. Кількість гострого перцю потрібно коригувати...

Бисквит на кипятке

Бисквит на кипятке

Все те, кто любит готовить торты и пирожные, бисквит готовили не раз. Он — главная основа для творчества. Якщо ви хочете, чтобы Ваша выпечка была ещё более вкусная, то попробуйте данный рецепт. опис приготування: «Как приготовить бисквит на кипятке и чем он лучше обычного?», — запитаєте Ви. Он...

Баклажани, смажені в паніровці

Баклажани, смажені в паніровці

м'які всередині, хрусткі зовні і дуже смачні баклажани, смажені в паніровці в домашніх умовах з апетитний соусом, — відмінний варіант овочевого страви на обід або на вечерю. опис приготування: Ароматний і дуже смачний соус, який доповнить класичний рецепт баклажанів, смажених в паніровці додас...

Баба romovaya

Баба romovaya

До вашої уваги — рецепт приготування баби з ромовим сиропом і цукровою помадкою. Romovaya бабуся — це традиційна великодня випічка, проте я її печу не тільки на Великдень, але і в будні дні. опис приготування: Ромова баба - різновид кексу з дріжджового тіста з родзинками, ромової просоченням і...