Рецепт Баклажани по-азербайджанські

Рецепт Баклажани по-азербайджанські
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 50 хв.
Такі баклажани по-азербайджанські в домашніх умовах виходять дуже ситними і смачними, так що раджу приготувати відразу ж, як почнеться сезон баклажанів! Вийде дуже смачно, обіцяю!

опис приготування:

взагалі, цей рецепт приготування баклажанів по-азербайджанські мною перероблявся не раз і не два, я маю на увазі, що за такою технологією можна зробити і кабачки, і цукіні, і навіть солодкий перед! Саме тому я найчастіше готую саме таке собі овочеве асорті, як видно з центрального фото. Але для початку все ж дізнаємося, як приготувати баклажани по-азербайджанські!

  • баклажани— 800 грам
  • Цибуля— 2 штуки
  • фарш— 400 грам
  • помідори— 700 грам
  • зелень— За смаком
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
Баклажани по-азербайджанські - фото крок 1 1. баклажани миємо, зрізаємо з кожного верхівку і видаляємо серединку.

Баклажани по-азербайджанські - фото крок 2 2. Обсмажити на олії серединки від баклажанів разом з фаршем. Можна також додати одну цибулину. Солимо і перчимо до смаку.

Баклажани по-азербайджанські - фото крок 3 3. Фаршируємо баклажани готовим фаршем і закриваємо "; кришечками ";.

Баклажани по-азербайджанські - фото крок 4 4. лук моєму, чистимо і дрібно нарізаємо. Обсмажити до золотистого кольору в глибокій сковороді.

Баклажани по-азербайджанські - фото крок 5 5. Тепер до цибулі додамо томати, перетерті в пюре. солимо, перчимо і тримаємо на вогні, поки помідори не стануть зовсім м'якими і поміняють колір.

Баклажани по-азербайджанські - фото крок 6 6. В такому гарячому соусі тушкуємо наші баклажани півгодини при слабкому кипінні. Подаємо томатний соус окремо, а баклажани — окремо!

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Салат з бальзамічним оцтом

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...