Рецепти womanlife.com.ua

Бананові мафіни з шоколадом

Бананові мафіни з шоколадом

Рецепт приготування мафінів з бананами, какао, корицею і шоколадом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 12-14 маффинов. мука— 2 Ст. ложки(начинка) обкладинка— 1/4 чайних ложки(начинка) охолоджене вершкове масло— 1 Ст. ложка(начинка) сода— 1 Чайна ложка розпушувач— 1 Чайна ложка сі...

Баклажани по-дагестанських

Баклажани по-дагестанських

Ви не пробували баклажани з бараниною? Наполегливо рекомендую, поєднання що треба! А за рахунок помідорів блюдо виходить соковитим. На гарнір зазвичай готую відварну картоплю або макарони. опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування баклажанів по-дагестанських. Блюдо готується на...

Баклажани в казані з куркою

Баклажани в казані з куркою

Для любителів робити ситні смачні страви в домашніх умовах хочу запропонувати на замітку дуже цікавий рецепт. Не складно, приголомшливо ароматно і апетитно, немає причин, щоб не повторити. опис приготування: хочете дізнатися, як приготувати баклажани в казані з куркою і овочами на своїй кухні?...

Баклажани смажені «хвіст павича»

Баклажани смажені «хвіст павича»

Відома всім закуска з баклажанів для святкового столу. Розповідаю і показую простий рецепт приготування баклажанів смажених "; Павлиний хвіст ";. опис приготування: Для приготування баклажанів смажених "; Павлиний хвіст" нам знадобляться середні баклажани, свіжі, тверді. Різати будемо їх акура...

Бездріжджові смажені пиріжки з картоплею

Різдвяне печиво з сиру

Бездріжджові смажені пиріжки з картоплею це жахлива смакота, яку можна їсти нескінченно! Але роблю я пиріжки, на жаль, дуже рідко! Але іноді свято приходить в будинок і ми відриваємося! Ось вам рецепт! опис приготування: Бездріжджові смажені пиріжки з картоплею хороші тим, що з тестом не потрі...

Баклажани в аджику

Баклажани в аджику

Баклажани в аджику — гостра холодна закуска. зручна: її можна довго зберігати в холодильнику, закочувати в банки для зимового зберігання. цікаво? розповідаю, як приготувати баклажани в аджиці! опис приготування: Баклажани в аджику я готувала трохи незвично. те, що я називаю аджикою, на Кавказ...

Млинці, фаршированные ливером

Млинці, фаршированные ливером

Очень легкое в приготовлении блюдо – блины, фаршированные ливером – станет одним из ваших любимым из-за невероятной простоты и отличного вкуса. Такие блинчики можно подавать на обед или полдник. опис приготування: Как приготовить блины, фаршированные ливером? Дуже легко, і ви в цьому переконає...

Баклажани по-аджарський

Баклажани по-аджарський

Любителям баклажан присвячується. відмінна закуска, родом з грузинської національної кухні, — баклажани по-аджарський. Прекрасно зберігається в холодильнику, але не довше 14 днів. опис приготування: Як приготувати баклажани по-аджарський в домашніх умовах? Готується все гранично просто. Вам бу...

Баклажани по-дієтично

Баклажани по-дієтично

У цьому рецепті ви не знайдете жирних і калорійних продуктів. Тут присутні тільки овочі, корисні і смачні. Особливо блюдо сподобається тим, хто звик стежити за своєю вагою. опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування баклажан по-дієтично. Блюдо особливо сподобається тим, хто звик...

Борщ з баклажанами

Борщ з баклажанами

Рецепт борщ з баклажанами — приготування першої страви з овочами і спеціями. Суп борщ є традиційною стравою в слов'янських країнах, а так само дуже любимо в країнах центральної та східної Європи. опис приготування: помідори ошпарюють, після чого чистяться і дуже дрібно ріжуться. Залийте їх вод...

Баклажани зі свининою

Баклажани зі свининою

Овочі не тільки корисні, але і дуже смачні, якщо їх правильно приготувати. Пропоную вашій увазі досить простий рецепт баклажанів зі свининою, запечених в духовці з томатним соусом. опис приготування: Такий рецепт приготування баклажанів зі свининою хороший тим, що це повноцінне блюдо, яке може...

Баранячі реберця в казані

Баранячі реберця в казані

Якщо ви хочете приготувати смачне, ароматне блюдо для щільного обіду або вечері, то пропоную вам баранячі реберця в казані. Цей рецепт не вимагає особливих навичок і завжди виходить фантастичним. опис приготування: Баранячі реберця в казані — досить жирне і ситне блюдо. Його можна подавати з б...

Abrikosovoe повидло

Abrikosovoe повидло

Abrikosovoe повидло — трудомісткий і тривалий процес, який все таки не варто боятися! Значна перевага повидла — це те, що для приготування страви можна використовувати переспілі абрикоси. опис приготування: В цілому абрикосове повидло готується близько 2-3 годин. Однак повна готовність настає ...

Бринза в беконі

Бринза в беконі

Бринза в беконі, підсмажена на грилі — це традиційна болгарська гаряча або холодна закуска, яка в Болгарії ознаменовує чи не кожен святковий стіл. опис приготування: Закуска має болгарське походження, а можна не сумніватися: якщо болгарські коріння мають рецепти, бринза в них обов'язково прису...

Млинці на мінералці і молоці

Млинці на мінералці і молоці

Тонкі і барвисті млинці на мінералці і молоці здивують вас своїм мереживним видом. Завдяки бульбашок у воді, млинці вийдуть пористими, але щільними. Ви можете приготувати їх солодкими або солоними. опис приготування: Смачні мереживні млинці на мінералці - це не вигадка. Смажити їх потрібно на ...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Барак-чучвара (пельмені по-узбецьки)

Барак-чучвара (пельмені по-узбецьки)

Рецепт приготування пельменів по-узбецьки з начинкою з яловичини. опис приготування: Бульйон для варіння пельменів по-узбецьки можна приготувати з води, обсмаженого до золотистого кольору цибулі, солі, перець і lavrovogo список. приготування: Пропустити яловичину через м'ясорубку разом з ріпч...

Біфштекс рубаний з яйцем

Біфштекс рубаний з яйцем

Біфштекс рубаний з яйцем середньої прожарювання — одне з улюблених страв мого чоловіка, тому готувати мені його доводиться часто і багато. опис приготування: Яловичину дрібно рубаємо, заправляємо спеціями і вершками. Формуємо біфштекси за допомогою кільця і ​​смажимо на розжареній сковороді. Я...

Банановий пиріг в духовці

Банановий пиріг в духовці

банановий пиріг, запечений в духовці, може стати як прекрасним початком дня, так і хорошим доповненням до вечірнього чаю. Банан дуже підходить для випічки пирогів — неймовірно ароматний і солодкий. опис приготування: Хочете здивувати своїх рідних смачним і незвичайним пирогом? Я розповім, як п...

Болонська лазіння

Болонська лазіння

Болонська лазіння відмінно поєднується з соусом бешамель, м'ясним фаршем і томатним соусом. кількість порцій: 8 гриби— 250 грам цибулина— 1 штука оливкова олія— 4 Ст. ложки(2 ст.ложки — для грибів, 2 ст.ложки — для фаршу) фарш із яловичини— 600 грам букет гарні— 1 штука кубик яловичого бульйон...