Рецепти womanlife.com.ua
Алкогольний коктейль з малини з травами
Рецепт приготування коктейлю з малиною, горілкою, вином, м'ятою і базиліком. опис приготування: відкладіть 16 ягід малини для прикраси. решта ягоди, цукор, м'яту і базилік покладіть у велику миску. додайте горілку, лимонний сік і вино. Вилийте суміш через сито в глечик, натиснувши на ягоди і т...
Млинці на топленому молоці
Млинці на топленому молоці виходять ніжними, їх можна приготувати як тонкими, так і толстенькими. Це залежить від густоти тесту! Якщо є пряжене молоко — спробуйте! опис приготування: Млинці на топленому молоці я готую не надто тонкими і добре промазують маслом, може бути навіть дуже щедро. Але...
Баклажани в клярі з часником
Я дуже люблю цей рецепт приготування баклажанів в клярі з часником, тому і з вами поділюся з превеликим задоволенням! Дуже смачно і пікантно виходить, будь-який гарнір доповнить! раджу! опис приготування: Ось така чудова закуска виходить — баклажани в клярі з часником в домашніх умовах виходят...
Банановий чізкейк з маскарпоне
Хочете здивувати казково смачним і надзвичайно ніжним десертом своїх рідних? Тоді пропоную вам приготувати легкий і ніжний банановий чізкейк. Цей десерт заслуговує найвищих похвал, а рецепт нескладний. опис приготування: Варіантів приготування чізкейк дуже багато: їх можна приготувати в духовц...
Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)
Дуже апетитне блюдо, яке готується в лаваші і подається на друге або в якості закуски. За смаком нагадує чи то шаурму, толі лазанью, але в будь-якому випадку дуже-дуже смачно! опис приготування: У начинку додайте улюблену зелень для чарівного смаку і аромату, відмінно впишеться кінза або базил...
Баранина тушкована з картоплею
Рецепт баранини тушкована з картоплею — приготування м'ясної страви з баранини з гарніром і зеленню. опис приготування: Часник ретельно розбирається на окремі зубці й очищається. Кілька з них нарізаються шматочками, які вкладаються в м'ясо. Необхідно зробити кілька надрізів уздовж волокон ялов...
Апельсиновий коктейль смузі
Освіжаючий річний коктейль з апельсинового шербету і крему. опис приготування: Змішуємо всі інгредієнти за допомогою блендера до однорідної густої маси. розлити в 6 склянок. Подавати відразу ж. апельсиновий шербет— 750 мілілітрів deyrilend крем— 400 мілілітрів ванільний йогурт— 250 мілілітрі...
Ароматний рис в горщиках
Ароматний рис в горщиках — незвичайне і звичайне одночасно блюдо вегетаріанської кухні. Рис по даним рецептом виходить неймовірно смачний, красивий і ситний! опис приготування: Ароматний рис в горщиках — це щось на зразок вегетаріанського плову з маслинами. Як зазвичай робиться все дуже просто...
Баклажани з лисичками в духовці
Я дуже люблю баклажани, а особливо запечені, тушковані. Раніше до них ставилася з побоюванням і практично не готувала, але знайшла кілька рецептів. Тепер готую і їм із задоволенням. Поділюся з вами. опис приготування: Приготування баклажанів не займе у вас багато часу, блюдо виходить смачним і...
Biskvitnoe тісто
Рецепт приготування бісквітного тіста. опис приготування: Розбити яйця і відокремити білки від жовтків. Білки збити в мисці міксером в піну на високій швидкості. Жовтки розтерти в окремій мисці з цукром. Обережно додати в жовтки 1/3 збитих білків, акуратно перемішати і додати просіяне борошно ...
Биточки зі свинини
Биточки зі свинини — це дуже смачні м'ясні биточки, рецепт яких виручить вас тоді, коли вам потрібно буде приготувати швидкий, але смачну вечерю або обід. опис приготування: При правильному приготуванні свинини м'ясні биточки, рецепт яких я із задоволенням вам привела, виходять ніжними і смачн...
Abrikosovoe повидло
Abrikosovoe повидло — трудомісткий і тривалий процес, який все таки не варто боятися! Значна перевага повидла — це те, що для приготування страви можна використовувати переспілі абрикоси. опис приготування: В цілому абрикосове повидло готується близько 2-3 годин. Однак повна готовність настає ...
Баклажани по-сінгапурськи
Баклажани по-сінгапурськи можна готувати по-різному. Мені подобається рецепт баклажанів по-сінгапурськи зі смаком риби. Хоча нічого "; рибного" в рецепті немає, але смак виходить дуже насичений і цікавий. опис приготування: Як приготувати баклажани по-сінгапурськи? 1. баклажани промийте, razre...
Млинці з м'ясом
Рецепт млинці з м'ясом — приготування млинців з м'ясною начинкою. Неймовірно смачна закуска популярна в Росії і країнах Європи. опис приготування: Популярне російське блюдо — млинці з м'ясом. Зазвичай подається на обід в якості основної страви на друге. Так само млинчики з м'ясною начинкою буд...
Стегно курчати в мультиварці
Мультиварка вже настільки тісно увійшла в наше життя, що іноді я зовсім забуваю про плиту. Ну, а що зробиш, якщо в ній готується все простіше і без особливих проблем. Тому і вибираю її. опис приготування: Цього разу я розповім вам, як приготувати стегно курчати в мультиварці. Будемо робити все...
Безе з крохмалем
Безе готують різними способами, в тому числі і з додаванням крохмалю. вважається, що цей інгредієнт дозволяє позбутися від зайвої вологи і робить безе ніжнішим і розсипчастим. опис приготування: Безе з крохмалем може бути як самостійним десертом, так і використовуватися при приготуванні тортів...
Базовий курячий бульйон з перепелиними яйцями
Готують курячий бульйон по-різному, але різночитання стосуються швидше деталей, а не принципів. Я пропоную свій варіант базового курячого бульйону з перепелиними яйцями. опис приготування: З курячих шийок виходить чудовий, наваристий, прозорий і смачний бульйон. Хочу поділитися з вами секретом...
Булочки «жайворонки»
Выпечка в форме зверей или птичек – это всегда забавно и мило. Такие чудные булочки вы сможете подать к любому празднику. Рассказываю о рецепте выпечки, как приготовить булочки «Жаворонки». опис приготування: Булочки в форме птичек часто готовят на праздники, особенно весенние, ведь птицы – эт...
Badridƶani
Бадріджані - це популярне грузинське блюдо. Закуска з баклажанів і волоських горіхів на смак пряна, трохи гостра і ароматна. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Нижче я дам покроковий рецепт, як приготувати бадріджані. Замість петрушки можна використовувати кінзу, якщо любите. У пасту...
Білі ковбаски
Ковбаски з курячого філе, свинини, лука і молока підійдуть для трапези в будь-який час дня. соковиті, ніжні і дуже смачні! опис приготування: Першоджерело цього рецепта відносить ці ковбаски до Французької кухні. Вони відмінно доповнять ваше щоденне меню, а також займуть не останнє місце на св...