Рецепт Базовий курячий бульйон з перепелиними яйцями

Рецепт Базовий курячий бульйон з перепелиними яйцями
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Готують курячий бульйон по-різному, але різночитання стосуються швидше деталей, а не принципів. Я пропоную свій варіант базового курячого бульйону з перепелиними яйцями.

опис приготування:

З курячих шийок виходить чудовий, наваристий, прозорий і смачний бульйон. Хочу поділитися з вами секретом, який мені дуже допомагає заощадити продукти. Після того, як овочі та курячі шийки зварилися, Не викидайте їх! Досить подрібнити в блендері овочі та шийки, додати сіль, перець і трохи рослинного масла і у вас вийде чудовий паштет, який дуже люблять мої домочадці. Смачного!

  • шейки курячі— 1 кілограм
  • морква— 1 штука
  • яйця перепелині— 6 штук
  • Пастернак— 1 штука
  • Лавровий лист— 3 штуки
  • Timyan— 3 штуки
  • перець духмяний— 5-6 штук
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • зелень кропу— 1 пучок
Базовий курячий бульйон з перепелиними яйцями - фото крок 1 шейки помийте, обсушити рушником і викладайте на застелений пергаментом деко. Сюди ж кладіть цибулю і моркву. Надішліть деко в духовку і тримайте при 200 градусах протягом 8-10 хвилин.

Базовий курячий бульйон з перепелиними яйцями - фото крок 2 Перекладайте шийки і овочі в трилітрову каструлю. Туди ж запечені цибулю і моркву, добре помитий корінь петрушки, сіль, запашний перець, лавровий лист і чебрець. Залийте холодною водою і варіть один годину.

Базовий курячий бульйон з перепелиними яйцями - фото крок 3 Через час деформації бульйону.

Базовий курячий бульйон з перепелиними яйцями - фото крок 4 Окремо зваріть перепелині яйця. досить 7 хвилин.

Базовий курячий бульйон з перепелиними яйцями - фото крок 5 При подачі в кожну тарілку з супом кладіть 3-4 половинки перепелиних яєць і посипайте зеленню.

Подібні рецепти

Базовий томатний соус

Суп з фрикадельками

На замітку кожному пропоную нескладний і дуже вдалий варіант, як приготувати базовий томатний соус. Він відмінно підійде для піци, пасти, м'яса або котлет, зберігається до тижня в холодильнику. опис приготування: Для основи такого соусу в сезон можна взяти свіжі помідори, попередньо знявши з н...

Білий бульйон

Білий бульйон

білий бульйон — один з класичних видів бульйону, основа для різних страв, супів, а ще відмінне самостійне блюдо. ароматний, насичений, корисний. розповім вам, як просто його готувати. опис приготування: Приготувати білий бульйон досить просто, правда потрібен час. Як приготувати білий бульйон,...

Млинці на сироватці з яйцями

Млинці на сироватці з яйцями

Основою для млинців може стати будь-який кисломолочний продукт. Цей рецепт про те, як зробити млинці на сироватці з яйцями. Вони виходять тоненькими, м'якими і дуже смачними. опис приготування: Рецепт приготування млинців на сироватці з яйцями — це гідна альтернатива більш дорогому молоку. Мли...

Млинці з грибною начинкою і яйцями (рецепт для гурманів)

Млинці з грибною начинкою і яйцями (рецепт для гурманів)

Ця страва я готую близько 2 годин, процес складається з 3 етапів. Перший - це приготування начинки для млинців; Другий - жарка млинців на молоці; Третій - упаковка начинки в млинці. опис приготування: Ця страва, як я вже казав, готується в три етапи. Спочатку готується начинка з лука, яєць і ...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...