Рецепти womanlife.com.ua

Блины гречневые дрожжевые

Блины гречневые дрожжевые

Корисні, вкусные и очень аппетитные блины гречневые дрожжевые в домашних условиях — прекрасная альтернатива традиционному варианту для разнообразия. опис приготування: В качестве основы в рецепт приготовления блинов гречневых дрожжевых может использоваться не только мука, но и самая обыкновенн...

Риба з риби

Риба з риби

для рецепта, як приготувати балик з риби, підійде будь-яка тушка, краще якщо це буде велика і жирна рибка, тоді і готову страву буде смачніше. Для балику потрібно використовувати тільки свіжу рибу. опис приготування: Якщо використовувати хороші і дорогі сорти риби, то така закуска стане відмін...

Баклажани по-богемськи

Баклажани по-богемськи

Назва у цієї страви чеське, але сам по собі рецепт належить французькій кухні. Баклажани запікають з прекрасним ароматним соусом і присипають сиром. До столу блюдо подається гарячим. опис приготування: Представляю вам класичний рецепт приготування баклажан по-богемськи. Вам будуть потрібні нас...

Баклажани по-єреванськи

Баклажани по-єреванськи

Блюдо сподобається любителям кавказької кухні, гостре і ароматне, воно так і привертає до себе увагу. можна подавати, як основну закуску або доповнення до будь-якого гарніру. подається холодним! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування баклажанів по-єреванський. Блюдо готуєтьс...

Млинці на Різдво

Українські вареники з сиром

На жаль, традиційно млинці на Різдво в домашніх умовах готують дуже рідко. Однак це можна виправити, чому б і ні? ніжні, апетитні і дуже смачні млинці доповнять святковий стіл. опис приготування: Хочу запропонувати вам дуже простий рецепт млинців на Різдво, які можна подавати з будь-якою начин...

Badridƶani

Badridƶani

Бадріджані - це популярне грузинське блюдо. Закуска з баклажанів і волоських горіхів на смак пряна, трохи гостра і ароматна. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Нижче я дам покроковий рецепт, як приготувати бадріджані. Замість петрушки можна використовувати кінзу, якщо любите. У пасту...

Бабушкін персиковий пиріг

Бабушкін персиковий пиріг

Рецепт приготування домашнього пирога з персиками з дріжджового тіста. опис приготування: Змішати в чаші воду, молоко, сіль, яйце, 4 столові ложки вершкового масла і 1/2 склянки цукру. Засипати дріжджі в суміш і залишити на 10 хвилин. Додати борошно і міксером на низькій швидкості збити, поки ...

Безе на сковороді

Безе на сковороді

ви здивуєтеся, але безе можна приготувати прямо на сковороді! За смаком воно трохи відрізняється від того, що готується в духовці, але такий спосіб приготування теж має право на існування! пробуємо! опис приготування: Приготуємо безе на сковороді в домашніх умовах. Яєчні білки збиваються, поті...

Брокколі, запеченна в твороге

Брокколі, запеченна в твороге

Рецепт приготування брокколі, запеченной в твороге. Необычное сочетание творога с брокколи делает блюдо очень пикантным. кількість порцій: 6 брокколі— 400 грам Сир— 600 грам Зелена цибуля— 30 грам яйця— 2 штуки Пшеничне борошно— 35 грам часник— 5 Dolek Морська сіль— ¾ Чайных ложек Масло рослинн...

Булочки з корицею і горіхами

Булочки з корицею і горіхами

Рецепт приготування булочок з начинкою з коричневого цукру, горіхів пекан і кориці з глазур'ю з вершкового масла, цукрової пудри і кленового сиропу. опис приготування: Булочки подаються теплими і зберігаються в герметичному контейнері приблизно протягом 3 днів. цукру— 3 Ст. ложки розпушувача...

Бастурма з індички з коньяком

Бастурма з індички з коньяком

Этот простой рецепт бастурмы из индейки с коньяком стал уже классикой в узких кругах. перевірено: хто готував його хоч раз, вже до інших рецептами не вертався. Неймовірно смачно і дуже просто! опис приготування: Ділюся простим рецептом бастурми з індички з коньяком! швидко готується (в порівня...

Афганський плов

Афганський плов

Готується афганський плов з прекрасно нам відомих інгредієнтів — Мал, морква, цибуля, баранина. Однак рецепт афганського плову містить ряд хитрощів, відрізняють його від інших видів цієї страви. опис приготування: Традиційно афганський плов готується саме так, як написано в моєму рецепті, тіль...

Бринза в беконі

Бринза в беконі

Бринза в беконі, підсмажена на грилі — це традиційна болгарська гаряча або холодна закуска, яка в Болгарії ознаменовує чи не кожен святковий стіл. опис приготування: Закуска має болгарське походження, а можна не сумніватися: якщо болгарські коріння мають рецепти, бринза в них обов'язково прису...

Батончики «претцелі»

Батончики «претцелі»

Рецепт приготування класичної німецької солодощі з м'якої карамелі і шоколаду, який зачарує вас раз і назавжди. опис приготування: Для того, щоб спробувати справжню німецьку солодкість, вам не обов'язково збирати гроші на подорож або робити спеціальне замовлення на їх доставку прямо з Німеччин...

Біскотті (Біскотті)

Біскотті (Біскотті)

Італійське довге жорстке печиво яке можна їсти погрожує в кави, гарячий шоколад або вино. опис приготування: Італійське довге жорстке печиво яке можна їсти погрожує в кави, гарячий шоколад або вино. цукор— 200 грам яйце— 2 штуки ванільний екстракт— 2 грами мигдальний екстракт— 1 грам тертий ...

Баранина з помідорами і сухофруктами

Баранина з помідорами і сухофруктами

Рецепт приготування смаженої баранини з помідорами, чорносливом, курагою, папркіой, цибулею і кінзою. опис приготування: У каструлі з щільно закривається кришкою нагріти масло на сильному вогні. Приправити баранину сіллю і перцем, смажити до коричневого кольору, від 3 до 5 хвилин. Викласти бар...

Брюссельська капуста з бальзамічним оцтом і журавлиною

Брюссельська капуста з бальзамічним оцтом і журавлиною

Рецепт приготування брюссельської капусти, запеченої в духовці з оливковою олією, в соусі з бальзамічного оцту і цукру з сушеної журавлиною. опис приготування: Смажена брюссельська капуста неймовірно смачна сама по собі, але полита глянцевою чорною глазур'ю з бальзамічного оцту і посипана терп...

Баклажани тушковані

Баклажани тушковані

баклажани тушковані — просте, смачне і легке блюдо. Баклажани самі по собі ситні овочі, тому їх можна використовувати і як самостійне блюдо, і як гарнір. опис приготування: Прекрасне блюдо для тих, хто не їсть м'ясо і стежить за своєю фігурою. У приготуванні тушкованих баклажанів з овочами на...

Млинцевий рулет в духовці

Млинцевий рулет в духовці

Закусочний рулет з млинцевого тесту, який випікається в духовій шафі — це просте у виконанні і оригінальне блюдо, відмінно вписується в святкове і повсякденне меню. Спробуйте приготувати! опис приготування: Рецепт приготування млинцевого рулету в духовці є універсальним, так як дозволяє експер...

Пангасіус смажений

Пангасіус смажений

Урізноманітніть своє меню на кожен день новим блюдом: пангасіус смажений. Для приготування немає необхідності купувати додаткові інгредієнти, впоратися з приготуванням зможе навіть початківець. опис приготування: Спробуйте урізноманітнити меню смаженим на рослинній олії пангасіус. Дуже корисни...