Рецепти womanlife.com.ua

Бринза в беконі

Бринза в беконі

Бринза в беконі, підсмажена на грилі — це традиційна болгарська гаряча або холодна закуска, яка в Болгарії ознаменовує чи не кожен святковий стіл. опис приготування: Закуска має болгарське походження, а можна не сумніватися: якщо болгарські коріння мають рецепти, бринза в них обов'язково прису...

Алкогольний коктейль з малини з травами

Алкогольний коктейль з малини з травами

Рецепт приготування коктейлю з малиною, горілкою, вином, м'ятою і базиліком. опис приготування: відкладіть 16 ягід малини для прикраси. решта ягоди, цукор, м'яту і базилік покладіть у велику миску. додайте горілку, лимонний сік і вино. Вилийте суміш через сито в глечик, натиснувши на ягоди і т...

Бігус зі свіжої капусти з м'ясом

Бігус зі свіжої капусти з м'ясом

На перший погляд може здатися, що це звичайна тушкована капуста з м'ясом, однак це лише здогадки. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати бігус зі свіжої капусти, то дотримуйтесь рецептом, все вдасться! опис приготування: Блюдо виходить дивовижним завдяки спецій, томатній пасті і чорносливу. ...

Болонська лазіння

Болонська лазіння

Болонська лазіння відмінно поєднується з соусом бешамель, м'ясним фаршем і томатним соусом. кількість порцій: 8 гриби— 250 грам цибулина— 1 штука оливкова олія— 4 Ст. ложки(2 ст.ложки — для грибів, 2 ст.ложки — для фаршу) фарш із яловичини— 600 грам букет гарні— 1 штука кубик яловичого бульйон...

Баранячі реберця з фісташкові тапенадом

Рецепти салат «літній»

Рецепт приготування запечених баранячих ребер з тапенадом з фісташок, оливок, каперсів, часнику і орегано. опис приготування: Тапенад - густа французька паста з маслин, анчоусів і каперсів. каперсів— 2 Ст. ложки часнику— 1 зубчик свіжого орегано— 1 Ст. ложка свіжої петрушки— 2 Ст. ложки оли...

Баклажани по-грузинськи

Баклажани по-грузинськи

Грузинська кухня — це не тільки м'ясо, вино і сири. Тамтешні кулінари чудово готують овочі — і баклажани по-грузинськи тому яскраве свідчення. опис приготування: 1. Баклажани промиваємо та нарізаємо на поздовжні скибочки товщиною не більше сантиметра. Гарненько солимо і залишаємо просочитися с...

Баклажани по-віденськи

Баклажани по-віденськи

Якщо ви любитель баклажанів, дуже раджу познайомитися з моїм рецептом приготування цих чудових овочів. Баклажани запікають з помідорів і сиром, виглядає дуже привабливо! опис приготування: Уявляю простий рецепт приготування баклажанів по-віденськи. Готується все абсолютно нескладно. Баклажани ...

Білий квас

Білий квас

З настанням тепла особливої ​​актуальності набувають домашні напої, добре вгамовують спрагу. Тому на замітку пропоную вам відмінний рецепт приготування білого квасу. Дивіться і запам'ятовуйте! опис приготування: 1. Візьміть 2 столові ложки борошна, розведіть їх в невеликій кількості води. 2. Т...

Безе на сковороді

Безе на сковороді

ви здивуєтеся, але безе можна приготувати прямо на сковороді! За смаком воно трохи відрізняється від того, що готується в духовці, але такий спосіб приготування теж має право на існування! пробуємо! опис приготування: Приготуємо безе на сковороді в домашніх умовах. Яєчні білки збиваються, поті...

Баклажани в горлодері

Баклажани в горлодері

Серпень - сама баклажанная пора! А ще в серпні стиглі помідори і зріла ароматна зелень. Саме час готувати смажені баклажани в заливці з гострого горлодера. Вкуснятина! опис приготування: Горлодер краще зробити напередодні, щоб настоявся і навіть трішки заграє - так смачніше! А взагалі блюдо пр...

Баклажан з моцарелою

Баклажан з моцарелою

Рецепт приготування запеченого баклажана з панірувальними сухарями, томатним соусом і сиром моцарелла. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. У неглибокій мисці злегка збити яйця з 1 чайної ложки солі і 1 / 4 чайної ложки перцю. Висипати панірувальні сухарі в дрібну миску. Змаст...

Біфштекс з грибами

Біфштекс з грибами

Рецепт приготування м'ясного біфштекса з грибами і сметаною. опис приготування: Наріжте заготовлену яловичину поперек волокон, після чого відбийте шматки і надайте їм овальну форму, приправивши перцем і сіллю. Перемажьте шматки гірчицею і смажте їх на маслі. Картопля ріжеться кружечками, а пот...

Абрикосова вода

Абрикосова вода

Абрикосова вода — дуже смачний спосіб втамувати спрагу. Дайте своїм дітям спробувати абрикосовий воду — і вони більше ніколи не проситимуть лимонаду і іншої хімозной гидоти опис приготування: Вже не знаю, таку чи абрикосовий воду пив Берліоз в Майстрі і Маргариті у Булгакова, але, судячи з опи...

Млинці з мізками

Млинці з мізками

Млинці з мізками — це дуже незвичайне, але дуже смачна страва. Не бійтеся готувати мізки — вони хоч і виглядають страшнувато, але виходять чудово смачними опис приготування: очевидно, що мізки в нашій країні не шанують (в кулінарному відношенні, хоча і не тільки в кулінарному) — цей субпродукт...

Бісквіт молочний в мультиварці

Бісквіт молочний в мультиварці

Цей варіант приготування бісквіта передбачає заварювання повітряного тесту гарячої молочно-масляною сумішшю і подальше випікання за допомогою мультиварки. Випічка виходить ніжною і пористої. опис приготування: Молочний бісквіт має дуже приємну дрібнопористу структуру і ніжний ванільно-молочний...

Бабушкін персиковий пиріг

Бабушкін персиковий пиріг

Рецепт приготування домашнього пирога з персиками з дріжджового тіста. опис приготування: Змішати в чаші воду, молоко, сіль, яйце, 4 столові ложки вершкового масла і 1/2 склянки цукру. Засипати дріжджі в суміш і залишити на 10 хвилин. Додати борошно і міксером на низькій швидкості збити, поки ...

Булочки будинку Паркеров

Булочки будинку Паркеров

легкі, з ніжним м'якушем і тонкою хрумкою скоринкою ... ці булочки подаються на сніданок в готелі Parker House (будинок Паркеров). Почастуєте улюблених цієї здобної випічкою і отримаєте у відповідь визнання в любові. опис приготування: Перед вами рецепт, як приготувати булочки будинку Паркеров...

Баклажани з грибами

Баклажани з грибами

Баклажани з грибами — відмінне поєднання для того, щоб приготувати чудову запіканку на вечерю. До речі, вечерю вийде в італійському стилі! Дуже смачно, ситно і без м'яса. переконайтеся самі! опис приготування: Баклажани з грибами — чудовий союз, Котрий, приправивши помідорами і сиром, стає ще ...

Борщ зі щавлем і буряком

Борщ зі щавлем і буряком

Борщ зі щавлем і буряком - чудове блюдо до обіду, він прекрасно вгамує голод і здивує вас своїм смаком. Щавель надає страві необхідну кислинку, вам не треба буде додавати оцет. Це смачно! опис приготування: Ви ніколи не пробували борщ зі щавлем і буряком? Саме час спробувати це чудове блюдо! Д...

Бананове желе

Бананове желе

Я розповім вам рецепт справжнього бананового желе. Домашнє бананове желе ви приготуєте з одинадцяти бананів! Уявіть, яким густим і смачним воно вийде. опис приготування: Приступимо до приготування бананового желе. Ще раз нагадаю, що банани краще брати стиглі, м'які. 1. Розімніть банани вилкою ...