Рецепти womanlife.com.ua

Вірменський торт мікадо

Вірменський торт мікадо

Цей знаменитий торт користується величезною популярністю. Ще б, адже він дійсно виходить неймовірно солодким і смачним. безліч шарів + соковитий крем = справжнє задоволення! Спробуйте! опис приготування: Нехай вас не лякає той факт, що все торти готуються дуже складно. Насправді рецепт приготу...

Рибний суп

Рибний суп

Хочу познайомити вас з ще одним рецептом з казахської кухні - балик сорпа. це простий, але дуже смачний рибний бульйон. Подається він гарячим в глибоких тарілках або кесе зі свіжою зеленню. опис приготування: Найчастіше для сімейного раціону на кожен день я вибираю прості, смачні і ситні варіа...

Апельсиновий коктейль смузі

Апельсиновий коктейль смузі

Освіжаючий річний коктейль з апельсинового шербету і крему. опис приготування: Змішуємо всі інгредієнти за допомогою блендера до однорідної густої маси. розлити в 6 склянок. Подавати відразу ж. апельсиновий шербет— 750 мілілітрів deyrilend крем— 400 мілілітрів ванільний йогурт— 250 мілілітрі...

Млинці з медом

Млинці з медом

Млинці з медом — ласощі, особливо з ранку. Ви отримаєте заряд бадьорості і натхнення! З ранку млинці з медом зовсім не шкідливі, так як за день ви використовуєте всю їхню енергію! опис приготування: Млинці з медом можна готувати майже без цукру, але дуже добре, якщо вони будуть пористими. У ц...

Биточки з грибами і сиром

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

З чим же ще можна приготувати дуже смачні биточки, як ні з грибами і сиром. Як мені здається це приголомшливе поєднання інгредієнтів, яке всім без винятку припаде до смаку. опис приготування: Взагалі-то, зазвичай це блюдо готують з м'яса, але мені завжди подобалося пробувати щось новеньке, том...

П’ять пальців

П’ять пальців

Національне Казахське блюдо…. Моє дитинство… опис приготування: У каструлю покласти м'ясо, залити холодною водою і поставити на вогонь. Довести до кипіння, зменшити вогонь, зняти піну. Варити ~ 3 — 3,5 години при слабкому кипінні, прикривши кришкою, поки м'ясо не стане м'яким і буде дуже легко...

Млинцевий пиріг з куркою, грибами і сиром

Млинцевий пиріг з куркою, грибами і сиром

На святковий або щоденний стіл дуже рекомендую вам подати ситний, дуже оригінальний і неймовірно смачний млинцевий пиріг з куркою і грибами в домашніх умовах з ніжним сирним кремом. опис приготування: Дуже класний варіант, як зробити млинцевий пиріг з куркою і грибами без додаткової випічки і ...

Брокколі, запеченна в твороге

Брокколі, запеченна в твороге

Рецепт приготування брокколі, запеченной в твороге. Необычное сочетание творога с брокколи делает блюдо очень пикантным. кількість порцій: 6 брокколі— 400 грам Сир— 600 грам Зелена цибуля— 30 грам яйця— 2 штуки Пшеничне борошно— 35 грам часник— 5 Dolek Морська сіль— ¾ Чайных ложек Масло рослинн...

Баклажани в мультиварці

Баклажани в мультиварці

розповідаю, як приготувати баклажани в мультиварці, щоб вони вийшли на диво смачними, соковитими і ароматними. Такі баклажани можна їсти як гарячими, так і холодними. опис приготування: баклажани, приготовані в мультиварці, виходять дуже смачними. Тушковані у власному соку разом з різними овоч...

Банани на сковороді

Банани на сковороді

Банани на сковороді — це дуже смачний і вишуканий десерт. За даним рецептом банани обсмажуються в клярі під медово-лимонним соусом. Спробуйте приготувати самі! опис приготування: Банани на сковороді — справжній царський рецепт перед яким встояти досить складно. смажені банани — для нас звучить...

Баклажанна ікра на зиму

Баклажанна ікра на зиму

Якщо хочете і взимку насолоджуватися овочами, варто подбати про заготовках ще з літа, осені. розповім, як приготувати баклажанну ікру на зиму. Її можна їсти з шматочком хліба або подавати як салат. опис приготування: Є безліч способів приготування ікри. Баклажани можна очистити від шкірки, а м...

Баранина тушкована в казані

Баранина тушкована в казані

Баранина тушкована в казані - дуже просте в приготуванні блюдо, а найголовніший інгредієнт - баранина виходить м'якою і соковитою. опис приготування: Мінімальний набір продуктів і мінімальну кількість часу, який витрачається на підготовку, роблять це блюдо ще більш привабливим в очах господинь...

Баклажанна ікра з помідорами через м`ясорубку на зиму

Баклажанна ікра з помідорами через м`ясорубку на зиму

Баклажани можна квасити, солити, смажити і маринувати. традиційно, найбільшою популярністю користується баклажанная ікра. Використовуючи звичайну м'ясорубку в цьому рецепті, ми отримаємо ідеальну структуру. опис приготування: Рецепт досить легкий і простий, а інгредієнти доступні. Хочете порад...

Баклажани по-корейськи на зиму

Баклажани по-корейськи на зиму

Любителям синенькі присвячується цей рецепт. Баклажани по-корейськи на зиму ставлять з морквою, болгарським перцем і цибулею. Всі овочі зберігають свою соковитість і свіжий смак. опис приготування: У баклажанах міститься багато калію, необхідного для роботи нашого сердечка. До того ж, цей низь...

Білоруські деруни

Білоруські деруни

Напевно, важко знайти таку людину, яка б не знала, як готувати деруни. Але сьогодні я хочу поділитися з вами справжнім рецептом білоруських дерунів, які робила мені моя бабуся. опис приготування: деруни — це дуже смачне блюдо білоруської кухні, яке знайоме мені не з чуток. Моя бабуся (вона бу...

Баклажани смажені з часником і майонезом

Баклажани смажені з часником і майонезом

Баклажани спочатку обсмажуються кружечками, а потім змащуються майонезом з додаванням часнику і улюблених трав. Дуже ароматне і ситне блюдо. опис приготування: Приготуйте на закуску баклажани смажені з часником і майонезом. Вони смачні як теплими, так і холодними. Баклажани обсмажте кружечками...

Баклажани, фаршировані фаршем і грибами

Баклажани, фаршировані фаршем і грибами

Фарширувати баклажани можна різною начинкою, але найсмачніша з них — це, звичайно ж, фарш і гриби. Таке блюдо можна і на святковий стіл поставити, і до вечері приготувати, воно сподобається всім. опис приготування: Ну, хіба цей простий рецепт баклажанів, фаршированих фаршем і грибами, не примі...

Млинцеві равлики з грибами

Млинцеві равлики з грибами

Ця страва з млинців і грибів можна подавати як самостійне або як закуску на святковий стіл. У будь-якому випадку це смачно і незвично. Порадуйте своїх рідних смачним, ситним і оригінальним блюдом! опис приготування: Млинці з начинкою - це завжди смачно і ситно. Але сьогодні я розповім вам, як ...

Акула на пару

Акула на пару

М'ясо акули є звичайним морепродуктів в багатьох країнах, включаючи Японію, Австралію і Нову Зеландію. Особливо цінуються плавці, з них готують суп. Я розповім, як приготувати акулу на пару. опис приготування: М'ясо акули володіє дуже коротким терміном придатності, воно не може довго зберігати...

Ароматний рибний паштет

Ароматний рибний паштет

Рецепт ароматного рибного паштету з пряними травами. опис приготування: Філе тріски або іншої білої риби, нарізаємо. Додаємо дрібно нарізану цибулю. Заливаємо нашу заготовку білим вином і поставимо на 30 хвилин в холодильник. По закінченню часу рибу потрібно віджати і подрібнити до стану паш...