Рецепти womanlife.com.ua

Бефстроганов з кропом

Бефстроганов з кропом

Рецепт приготування страви бефстроганов. Для приготування цієї страви яловичина підходить найбільше. опис приготування: Бефстроганов є одним з класичних страв, з яким пов'язані легенди. як, напевно, і з будь-яким іншим знаменитим блюдом. Найчастіше, легенди зачіпають історію виникнення страви,...

Блинчики с яблоками и корицей

Блинчики с яблоками и корицей

Блины отлично сочетаются с любой начинкой — солодкої, м'ясної, рибної або сирної. Но если нет времени на сложные варианты, предлагаю на заметку простой рецепт блинчиков с яблоками и корицей. опис приготування: Рецепт приготовления блинчиков с яблоками и корицей не занимает большого количества ...

Баклажани по-швидкому

Баклажани по-швидкому

розповім, як швидко приготувати баклажани за допомогою цього простого рецепту. Баклажани обсмажуються з помідорами і часником на сковороді, а при подачі присипаються дрібно порізаною петрушкою. опис приготування: Це простий рецепт приготування баклажанів по-швидкому. дійсно, в цьому рецепті не...

Бігос польський

Бігос польський

Любіть пробувати нові цікаві страви? Якщо у вас під рукою виявилося багато різних видів м'ясних делікатесів і качан капусти, тоді сміливо запам'ятовуйте рецепт і повторіть його в домашніх умовах. опис приготування: Поспішаю розповісти вам, як приготувати бігос польський, дивно ситне, дуже м'яс...

Бродет

Бажання з маринованими огірочками

традиційне хорватське (якщо бути точним — dalmatinskoe) блюдо бродет є чимось на зразок тушкованої риби. Греки схоже блюдо називають бурдето, італійці — Brodetto. опис приготування: Брудет — ця страва, що представляє собою тушковану в бульйоні рибу, дуже поширене в Хорватії. В Італії схоже блю...

Булочки з соусом песто

Булочки з соусом песто

Рецепт приготування дріжджових булочок з соусом песто. опис приготування: Ароматні смачні булочки відмінно поєднуються зі стравами з італійської кухні, особливо спагетті, але їх також добре подавати з салатом зі свіжих овочів і чаєм з льодом. сіль— 1 1/2 чайних ложки розчинні дріжджі— 2 чайн...

Биточки з фаршу з підливою

Биточки з фаршу з підливою

Розповідаю про рецепт приготування биточків з фаршу з підливою. Цю страву можна подавати на обід і вечерю. Биточки добре поєднуються з гарніром з рису, гречки та інших круп, а також з картоплею. опис приготування: Можете використовувати будь-яке м'ясо, наприклад, яловичину, курку, свинину, інд...

Батончики з вівсяних пластівців і сухофруктів

Батончики з вівсяних пластівців і сухофруктів

У наш час люди стали приділяти все більше часу здоровому харчуванню. І, звичайно ж, корисні солодощі зараз в тренді! Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати батончики з вівсяних пластівців і сухофруктів. опис приготування: дієтичні батончики — відмінний варіант, як зарядитися енергією і зберегт...

Баклажани, тушковані в сметанному соусі

Баклажани, тушковані в сметанному соусі

Перед вами рецепт баклажанів, тушкованих в духовці в сметанно-вершкової заливки з часником і кінзою. страва — ситне, літнє, просте в приготуванні. Використовуються тільки натуральні продукти. опис приготування: Підійде і як самостійне блюдо, і як гарнір. Переваги цього способу приготування в т...

Стегна в мультиварці

Стегна в мультиварці

Стегна в мультиварці - це дуже ситно, соковитий, ароматно і ситно! Таке блюдо не соромно і гостям на святковий стіл подати, і з сім'єю покуштувати. Обов'язково спробуйте приготувати! Смачно і просто! опис приготування: Рецепт приготування стегон в мультиварці сподобається тим, хто любить незви...

Булочки з корицею і горіхами

Булочки з корицею і горіхами

Рецепт приготування булочок з начинкою з коричневого цукру, горіхів пекан і кориці з глазур'ю з вершкового масла, цукрової пудри і кленового сиропу. опис приготування: Булочки подаються теплими і зберігаються в герметичному контейнері приблизно протягом 3 днів. цукру— 3 Ст. ложки розпушувача...

Бешбармак з курки в мультиварці

Бешбармак з курки в мультиварці

Якщо готувати бешбармак як і належить — Казань, це займе кілька годин, тому я пропоную зекономити час і зробити бешбармак з курки в мультиварці, це блюдо вийде не менш смачне. опис приготування: Коли потрібно швидко зробити смачну вечерю для всієї родини, то сучасна техніка приходить до нас на...

Баклажани в мультиварці

Баклажани в мультиварці

розповідаю, як приготувати баклажани в мультиварці, щоб вони вийшли на диво смачними, соковитими і ароматними. Такі баклажани можна їсти як гарячими, так і холодними. опис приготування: баклажани, приготовані в мультиварці, виходять дуже смачними. Тушковані у власному соку разом з різними овоч...

Безе на сковороді

Безе на сковороді

ви здивуєтеся, але безе можна приготувати прямо на сковороді! За смаком воно трохи відрізняється від того, що готується в духовці, але такий спосіб приготування теж має право на існування! пробуємо! опис приготування: Приготуємо безе на сковороді в домашніх умовах. Яєчні білки збиваються, поті...

Брізоль з риби

Брізоль з риби

Ніжне рибне філе, засмажене у збитому яйці, — це блюдо з одного боку дуже просте в приготуванні, але в той же час неймовірно смачне і ситне, відмінний варіант на всі випадки життя. опис приготування: Я впевнена, що практично кожен з вас хоч раз в житті готував бризоль з риби в домашніх умовах,...

Болгарські помідори на зиму

Болгарські помідори на зиму

Без заготовок на зиму в наш час обійтися важко, адже це найкращий спосіб запастися улюбленими фруктами і овочами на період холодів. І помідори — це, мабуть, найпопулярніша закачування в кожній родині. опис приготування: думаю, знайдеться мало людей, які б не любили заготовки з помідорів, тому ...

Білий квас

Білий квас

З настанням тепла особливої ​​актуальності набувають домашні напої, добре вгамовують спрагу. Тому на замітку пропоную вам відмінний рецепт приготування білого квасу. Дивіться і запам'ятовуйте! опис приготування: 1. Візьміть 2 столові ложки борошна, розведіть їх в невеликій кількості води. 2. Т...

Буженина из свинины в мультиварке

Буженина из свинины в мультиварке

Любите ли вы буженину? Стоит этот деликатес сейчас совсем недешево. Зато ее очень просто приготовить самостоятельно: можно в мультиварке или в духовке. Заходьте і знайомтесь з рецептом. опис приготування: Буженину традиционно готовят из свинины, но по этому рецепту вполне можно готовить и говя...

Алича з сіллю

Алича з сіллю

Прекрасна заготовка на зиму. Взимку ця приправа стане в нагоді для багатьох страв. Особливо популярна алича з сіллю в країнах Кавказу. розповідаю, як готувати. опис приготування: З аличі можна варити не тільки джеми, варення і компоти, з неї можна приготувати прекрасний соус-заготовку. Взимку ...

Балик з яловичини

Балик з яловичини

У класичному розумінні балик — це засолений і пров'яленої на повітрі хребет риби. Однак ми будемо готувати балик з яловичини, який чимось нагадує мені (по формі) справжній балик. опис приготування: Готується балик з яловичини приблизно 10-12 днів. Приготувати його в домашніх умовах реально і в...