Рецепти womanlife.com.ua
Бананове печиво з вівсяними пластівцями
дієтичне, корисне і дуже швидке в приготуванні бананове печиво з вівсяними пластівцями в домашніх умовах — прекрасний варіант простий випічки для всієї родини. опис приготування: При наявності всього двох основних інгредієнтів ви можете повторити цей простий рецепт бананового печива з вівсяним...
Баклажани «під гриби»
Існує багато рецептів, як приготувати баклажани "; під гриби ";. Ось ще один - з неаполітанської кухні, просто вражає своєю різноманітністю і фантазією геніальних кухарів. опис приготування: Одне з найулюбленіших страв неаполітанців подається як гарнір до м'яса. Баклажани замість обсмажування,...
Бігос польський
Любіть пробувати нові цікаві страви? Якщо у вас під рукою виявилося багато різних видів м'ясних делікатесів і качан капусти, тоді сміливо запам'ятовуйте рецепт і повторіть його в домашніх умовах. опис приготування: Поспішаю розповісти вам, як приготувати бігос польський, дивно ситне, дуже м'яс...
Ароматний рибний паштет
Рецепт ароматного рибного паштету з пряними травами. опис приготування: Філе тріски або іншої білої риби, нарізаємо. Додаємо дрібно нарізану цибулю. Заливаємо нашу заготовку білим вином і поставимо на 30 хвилин в холодильник. По закінченню часу рибу потрібно віджати і подрібнити до стану паш...
Листковий салат з апельсином
Рецепт приготування булочок з корицею і глазур'ю з молока, цукрової пудри і ванільного екстракту. опис приготування: За цим рецептом ви отримаєте 20 ароматних булочок. охолоджене тісто для печива, пакет (наприклад, Піллсбері) — 1 штука розм'якшене вершкове масло— 2 Ст. ложки коричневий цуко...
Млинці на розсолі
Ці млинці печуться з використанням огіркового розсолу. Дуже цікавий рецепт, готові млинці виходять дуже ніжними і ароматними. природно, що для них підходить не солодке начинка. рекомендую! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування млинців на розсолі. Тісто для цих млинців...
Баклажани з моцарелою в духовці
Пропоную вам спробувати приготувати пікантні запечені баклажани, вони набагато смачніше смажених! блюдо легке, але ситне і добре вписується в збалансовану дієту. Дивіться рецепт і записуйте! опис приготування: Зазвичай ми звикли обсмажувати баклажани з часником кільцями — і сніданок готовий. А...
Безе з яблуками
Рецепт безе з яблуками — повітряного ласощі для всієї родини. Що може бути краще ніж солодкі збиті білки і кисло-солодкі яблука, та ще й з морозивом! опис приготування: Приготування безе вимагає певної вправності. Ваша духовка теж повинна відповідати, щоб безе вийшло таким, як треба: НЕ Клеклі...
Бараняча нога, запечена в тісті
Рецепт приготування баранячої ноги. кількість порцій: 12-14 бараняча нога— 2-2,5 кілограма рослинної олії— 4 Ст. ложки gornitsи— 1 Ст. ложка пучок петрушки— 1 штука гілочки розмарину— 1-2 штук борошна— 750 грам солі— 2 Ст. ложки чорний перець— 1 штука(за смаком) яєчних білків— 6 штук яйце— 1 шт...
Апельсиновий салат
Рецепт приготування фруктового салату. опис приготування: Викласти часточки апельсина на холодній страві. Дрібно нарізати цибулю і покришити його на апельсини. Натерти анчоуси і часник. Додати масло, Лимонний сік і гірчицю. гарненько перемішати. Приправити сіллю і перцем за смаком. Посипати по...
Бекмес з кавуна
З кавуна можна приготувати чудовий натуральний мед (або по іншому - бекмес). Ніякого цукру та інших добавок, знадобляться лише стиглі кавуни. Відмінна можливість відкрити для себе новий смак! опис приготування: Вчимося, як приготувати бекмес з кавуна в домашніх умовах. Для меду знадобиться три...
Борани из цыплят
Предлагаю вам приготовить фантастическое блюди кавказской кухни, которое готовится очень быстро и превосходит все ожидания, спробувавши, ви переконаєтеся в цьому самі. Відмінний варіант обіду або вечері! опис приготування: Это просто замечательный рецепт борани из цыплят. В нем великолепно соч...
Бананові панкейкі дієтичні
На сніданок або полуденок, як десерт або перекусу для дітей і дорослих ідеальним ласощами будуть бананові панкейкі дієтичні в домашніх умовах. Це корисно і дуже смачно. опис приготування: Пропоную вам дивно простий варіант, як зробити бананові панкейкі дієтичні з яблуком або грушею. Такий собі...
Баклажани фаршировані на зиму
фаршировані баклажани — дуже красива і смачна закуска. Для неї краще підбирати баклажани однакового розміру. Ви зможете насолоджуватися такою закускою протягом півроку, вона відмінно зберігається. опис приготування: Як правильно приготувати баклажани фаршировані на зиму? 1. баклажани промийте,...
Баклажани на вугіллі
У період пікніків на природі овочі на вогні, напевно, Проте популярні, ніж м'ясо. Для поповнення своєї кулінарної колекції хочу запропонувати вам на замітку класний і простий рецепт баклажанів. опис приготування: Хочу відразу сказати, що мій спосіб, як приготувати баклажани на вугіллі, досить ...
Баба romovaya
До вашої уваги — рецепт приготування баби з ромовим сиропом і цукровою помадкою. Romovaya бабуся — це традиційна великодня випічка, проте я її печу не тільки на Великдень, але і в будні дні. опис приготування: Ромова баба - різновид кексу з дріжджового тіста з родзинками, ромової просоченням і...
Баклажани по-східному
Рецепт приготування фаршированої закуски з овочами і спеціями буде цікавий всім, хто любить фарширувати овочі. Виходить дуже смачна страва, яке можна сміливо подавати як гаряче. опис приготування: Цей простий рецепт баклажанів по-східному мені подобається, в першу чергу, своєю простотою і унів...
Баклажани з пармезаном
Баклажани з пармезаном — це оригінальна закуска, який може бути подана як гарячої, так і холодної. Але зазвичай важко втриматися і дати їй хоч трохи охолонути Настільки вона смачна. опис приготування: Цей простий рецепт баклажан з пармезаном, з ноткою італійського смаку, допоможе вам приготува...
Млинці солоні
На Масляну або в будні раджу зробити млинці. Я пропоную солоні млинці з начинкою з моркви по-корейськи. Дуже смачно і оригінально. опис приготування: Готуємо тісто для млинців за класичним рецептом. Додамо в тісто для яскравості та оригінальності подрібнений шпинат. Смажимо млинці на розпечені...
Балик з яловичини
У класичному розумінні балик — це засолений і пров'яленої на повітрі хребет риби. Однак ми будемо готувати балик з яловичини, який чимось нагадує мені (по формі) справжній балик. опис приготування: Готується балик з яловичини приблизно 10-12 днів. Приготувати його в домашніх умовах реально і в...