Рецепти womanlife.com.ua

Банановий чізкейк в мультиварці

Банановий чізкейк в мультиварці

Пропоную вашій увазі дивно ніжний, ароматний і зовсім нескладний десерт — банановий чізкейк в мультиварці. опис приготування: Легкий і смачний банановий чізкейк в мультиварці можна приготувати не тільки в будні, але і на святковий стіл. Цей десерт надзвичайно ніжний і дуже ароматний. Сир— 4...

Баклажани солоні

Баклажани солоні

Хочу поділитися з вами рецептом солоних баклажанів з часником. Рецепт зручний тим, що не потрібно ставити овочі під гніт, потрібно всього лише щільно заповнити баночки, залити розсолом і чекати, поки баклажани будуть готові! опис приготування: Отже, розповідаю, як приготувати "; Баклажани соло...

Брюссельська капуста з глазурованою червоною цибулею

Брюссельська капуста з глазурованою червоною цибулею

Рецепт приготування легкого і корисного гарніру з брюссельської капусти і червоної цибулі. опис приготування: Обрізати зовнішні листя і стебла з брюссельської капусти. У каструлі довести підсолену воду до кипіння. Тим часом підготувати чашу з крижаною водою. Додати брюссельську капусту в кипля...

Баклажани по-німецькі

Баклажани по-німецькі

Ось знайшла ще один приголомшливий класичний рецепт баклажанів по-німецьки. Одного разу в одному ресторані мені подавали щось подібне, але ось відобразити істинний смак традиційного блюда можна так… опис приготування: запечені баклажани — насправді дуже ситне блюдо. З'ївши таку порцію, точно б...

Баклажани запечені в духовці

Салат листковий з куркою і печерицями

Пропоную вам рецепт баклажанів запечених в духовці з фото. Подаються вони з йогуртовим соусом, його рецепт я теж розповім вам. смачно, ситно і корисно опис приготування: Баклажани запечені в духовці я використовую, як закуску. Але для тих, хто хоче схуднути або не любить жирні обіди, баклажани...

Бастурма з яловичини

Бастурма з яловичини

думаю, бастурму пробували все, і я знаю мало людей, які мають щось проти цієї смачної і пікантною закуски! А я вам розповім, як зробити бастурму з яловичини самостійно! Це дуже просто! опис приготування: якщо придивитися, то стає зрозуміло, що це дуже простий рецепт бастурми з яловичини, і впо...

Борщ на зиму

Борщ на зиму

Рецепт заготовки борщу на зиму. Це відмінна заправка для других страв і супів. Зимовий борщ економить час приготування супів, просто дістати з холодильника, залити водою і нагріти. опис приготування: Ця заготовка полегшить приготування борщу взимку і збагатить ваш стіл вітамінами. Готувати її ...

Баранина по-східному

Баранина по-східному

Рецепт приготування м'ясної страви з горіхами, овочами і спеціями опис приготування: Прогрійте горіхи на сковороді до появи золотистої. Лук нарізають невеликими кубиками, після чого обсмажується 3 хвилини на маслі. Після цього додайте до нього фарш і безперервно помішуйте для того, щоб не було...

Млинцевий торт «тірамісу»

Млинцевий торт «тірамісу»

Коли дуже хочеться італійський десерт "; Тірамісу ";, а в наявності тільки млинці — вихід є! Приготуємо млинцевий торт "; Тірамісу ";. впевнена, що наближений смак, задовольнить ваше бажання. опис приготування: Спечіть млинці з будь-якого рецепту, але тільки щоб вони були тонкими. Товсті млинц...

П’ять пальців

П’ять пальців

Національне Казахське блюдо…. Моє дитинство… опис приготування: У каструлю покласти м'ясо, залити холодною водою і поставити на вогонь. Довести до кипіння, зменшити вогонь, зняти піну. Варити ~ 3 — 3,5 години при слабкому кипінні, прикривши кришкою, поки м'ясо не стане м'яким і буде дуже легко...

Безе «веселі свинки»

Безе «веселі свинки»

Який же Новий рік без солодощів? Пропоную приготувати безе в вигляді маленьких свинок, як вам така ідея? опис приготування: Хочу поділитися з вами ідеєю, як приготувати безе "; Веселі свинки" для новорічного столу. Зробіть безе або меренгу за улюбленим рецептом, який у вас виходить. Але відсад...

Бісквіт, основа

Бісквіт, основа

пишний бісквіт — рецепт приготування основи для бісквітних тортів. опис приготування: Бісквіт цей кондитерський тісто яке є основою для виготовлення складних тортів. Рецепт бісквіта полягає в випічці суміші з борошна, яєць і цукру. ванільного порошку— 1 Чайна ложка цукор— 150 грам мука— 110...

Брошет з курки

Брошет з курки

брошет — це той же шашлик, тільки на дерев'яних шпажках і в кілька разів менше. Брошет може бути з м'яса, риби, птиці і навіть овочів, попередньо замариновані в спеціальному соусі. опис приготування: Зустріти в назві меню блюдо "; брошети з курки" можна в будь-якому столичному ресторані. Ця ст...

Балик з яловичини

Балик з яловичини

У класичному розумінні балик — це засолений і пров'яленої на повітрі хребет риби. Однак ми будемо готувати балик з яловичини, який чимось нагадує мені (по формі) справжній балик. опис приготування: Готується балик з яловичини приблизно 10-12 днів. Приготувати його в домашніх умовах реально і в...

Домашній лимонад з лимона і апельсина

Домашній лимонад з лимона і апельсина

тим, хто любить свіжі прохолодні напої, хочу розповісти, як приготувати домашній лимонад з лимона і апельсина. Готувати будемо з свіжовичавленого соку лимонів і апельсинів і додамо ваніль. опис приготування: Я не люблю занадто солодкий лимонад, тому беру літр води. Якщо ви хочете отримати біль...

Баклажани «трійка»

Баклажани «трійка»

Таку назву отримав салат через кількість продуктів. Всі овочі необхідно взяти по три штуки. Розмір овочів середній. Для любителів баклажанів рекомендую цей шикарний овочевий салат. опис приготування: Для того, щоб приготувати баклажани трійка, відберіть тільки самі спілі овочі, набралися смаку...

Болгарське лечо «Глобус»

Болгарське лечо «Глобус»

У радянські часи дуже популярними були овочеві консерви торгової марки "; Глобус ";. Зараз їх практично не знайти, але вони настільки полюбилися, що рецепти їх приготування до сих пір "; живуть ";. опис приготування: Всі любителі лечо і заготовок з болгарського перцю оцінять прекрасний смак ці...

Буглама з баранини по-азербайджанські

Буглама з баранини по-азербайджанські

Багате кавказьке блюдо, яке обов'язково готувати у великому казані на відкритому вогні. Краще це робити на природі. Тоді вийде просто чудовий смак і аромат. опис приготування: Готуємо азербайджанську бугламу з баранини. Підготуйте великий казан, в нього поріжте курдючний жир. Потім крупно нарі...

Болонська лазіння

Болонська лазіння

Болонська лазіння відмінно поєднується з соусом бешамель, м'ясним фаршем і томатним соусом. кількість порцій: 8 гриби— 250 грам цибулина— 1 штука оливкова олія— 4 Ст. ложки(2 ст.ложки — для грибів, 2 ст.ложки — для фаршу) фарш із яловичини— 600 грам букет гарні— 1 штука кубик яловичого бульйон...

Бухарская самса

Бухарская самса

Секретний рецепт чудового листкового тіста і начинка з баранини — ось дві невід'ємних складових справжньою бухарської самси. Домашня випічка для всієї родини! Обов'язково варто спробувати! опис приготування: Приготуємо бухарскую самсу в домашніх умовах. Листкове тісто, якщо готувати строго за ...