Рецепти womanlife.com.ua

Баклажани по-пекінськи

Баклажани по-пекінськи

Баклажани по-пекінськи — дуже популярне в Китаї блюдо, покроковий рецепт якого я і хочу вам показати. опис приготування: Баклажани по-пекінськи готуються дуже просто, з додаванням звичних китайської кухні інгредієнтів — перцю чилі, часнику, зеленої цибулі і свинячого фаршу. Блюдо виходить в ки...

Бекон в червоному вині зі спаржею

Бекон в червоному вині зі спаржею

Рецепт приготування бекону в винному соусі зі спаржею. кількість порцій: 2 смужки бекону— 4 штуки олія— 1 Ст. ложка Luk-salotų— 2 Ст. ложки мука— 1 1/2 Ст. ложки червоне вино— 3/4 склянки приправи до м'яса— 1/2 чайних ложки сіль— 1 щіпка(за смаком) мелений перець— 1 щіпка(за смаком) Нагріт...

Баклажани, фаршировані фаршем, в духовці

Баклажани, фаршировані фаршем, в духовці

Мені здається, кожна господиня повинна вміти приготувати це приголомшливе блюдо, адже його можна зробити і до свята, і на обід, такі баклажани виходять дуже смачними, а виглядають вони просто супер. опис приготування: Хочете зробити приємний сюрприз своїм домашнім і приготувати для них щось ді...

Млинці класичні тонкі

Млинці класичні тонкі

Сьогодні розповім про те, як приготувати млинці класичні тонкі. Їх смак знаком мені ще з дитинства, коли до сніданку на столі мене чекала висока стопка таких. Їсти їх смачно з джемом або сметаною. опис приготування: ніжні, тонкі, можна сказати прозорі млинці - це вершина майстерності. Їх можна...

Биточки з червоної риби

Рецепти салат «Гранатовий браслет»

Побалуйте себе дуже смачними котлетами з червоної риби: соковиті, шалено ніжні і яскраві биточки можна подати з легким овочевим гарніром на святковий стіл. Дивіться і записуйте рецепт! опис приготування: Щоб приготувати биточки з червоної риби, візьміть два кілограми свіжої риби. Це можуть бут...

Бефстроганов з яловичини класичний

Бефстроганов з яловичини класичний

Кожна господиня знає рецепт приготування цієї страви. Ну а якщо вам ще не доводилося стикатися з ним, тоді розповідаю, як приготувати бефстроганов з яловичини класичний зі сметаною. опис приготування: Ця страва дуже смачна, ситне і поживне, а найприємніше те, що його можна подати до будь-якого...

Грузинський сироп

Грузинський сироп

Рецепт приготування фруктово-ягідного сиропу по-грузинськи. опис приготування: Свіжовичавлений сік (це важливо) доводиться до кипіння, а потім вогонь зменшується і маса уварюється до моменту, поки рідини не стане менше рівно в 2 рази. У процесії варіння слід стежити за піною і час від часу її ...

Баклажани на решітці на багатті

Баклажани на решітці на багатті

Ділюся простим і корисним рецептом приготування баклажанів на решітці на багатті. Виходить ситна і смачна рум'яна закуска. Можна подавати до шашлику, а можна — замість шашлику! Смачний і соковитий! опис приготування: Ці баклажани на решітці на багатті — відмінна закуска для літніх і осінніх пі...

Бефстроганов з дичини і грибів

Бефстроганов з дичини і грибів

Рецепт Бефстроганов з лісовими грибами і олениною для двох щасливих людей. опис приготування: Це Бефстроганов з дикого м'яса справжнісінька фантастика! звичайно, ви можете використовувати більш традиційні філе яловичини замість оленини, але є дещо над-смачне саме в цьому поєднанні. Спробуйте, ...

Баклажани по-віденськи

Баклажани по-віденськи

Якщо ви любитель баклажанів, дуже раджу познайомитися з моїм рецептом приготування цих чудових овочів. Баклажани запікають з помідорів і сиром, виглядає дуже привабливо! опис приготування: Уявляю простий рецепт приготування баклажанів по-віденськи. Готується все абсолютно нескладно. Баклажани ...

Бабушкіна каша

Бабушкіна каша

Бабушкіна каша — особливе блюдо, яким завжди можна порадувати своїх онуків. каша, яка буде згадуватися все життя, тому що вона найсмачніша і приготовлена ​​з великою любов'ю. опис приготування: Рецепт приготування цієї каші дуже простий, дотримуйтесь пропорції і покрокову інструкцію. Тоді у ва...

Бефстроганов з яловичини з грибами

Бефстроганов з яловичини з грибами

Бефстроганов з яловичини з грибами — блюдо для повноцінного буденного обіду, хоча і на свято його можна подати. Розкрию вам секрет смачного грибного соусу. Спробуйте! опис приготування: Пропоную вашій увазі простий рецепт бефстроганова з яловичини з грибами з фото. У цьому рецепті я так само п...

Баклажани «під гриби»

Баклажани «під гриби»

Існує багато рецептів, як приготувати баклажани "; під гриби ";. Ось ще один - з неаполітанської кухні, просто вражає своєю різноманітністю і фантазією геніальних кухарів. опис приготування: Одне з найулюбленіших страв неаполітанців подається як гарнір до м'яса. Баклажани замість обсмажування,...

Млинці «червоний оксамит»

Млинці «червоний оксамит»

Здивувати своїх рідних можна навіть незвичайного кольору млинцями, тому розповім, як приготувати млинці "; Червоний оксамит. Дуже смачні і красиві на вигляд червоні млинці з ніжною вершковою начинкою. опис приготування: Раджу вам готувати такі млинці невеликими порціями, так як вони настільки ...

Стегно куряче з картоплею в духовці

Стегно куряче з картоплею в духовці

Ситний і смачний вечерю, приготований в духовці. Ароматні і соковиті стегенця з овочами нікого не залишать байдужими! просте блюдо, готувати яке можна хоч кожен день! опис приготування: М'ясо і овочі підготуйте. Складіть в форму, запікайте в духовці при 220 градусах хвилин 40-60. перевіряйте г...

Стегно куряче на кістці

Стегно куряче на кістці

Привіт всім любителям смачних страв! Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати стегно куряче на кістці. Рецепт дуже простий, однак результат вас приємно здивує. приступаємо! опис приготування: стегенця, приготовані за цим рецептом, виходять неймовірно хрусткими, ароматними і соковитими. Я...

Балик з індички

Балик з індички

Зараз багато хто намагається робити домашні ковбасні вироби, всякого роду м'ясну нарізку. Люди примудряються навіть коптити м'ясо в домашніх умовах (без коптильні). Приготуємо будинку балик з індички. опис приготування: оскільки тканина, в яку загортається м'ясо, забарвлюється від спецій, то р...

Брокколі в мікрохвильовці

Брокколі в мікрохвильовці

Приготувати брокколі в мікрохвильовці — простіше простого. розповідаю, як це зробити. Подавати брокколі можна як овочевого гарніру до найрізноманітніших страв, можна, можливо — самостійно. опис приготування: Неодноразово мені доводилося чути, як хтось скаржиться — мовляв, приготувати брокколі ...

Баклажани із зеленню

Баклажани із зеленню

Дуже смачна річна закуска: баклажани із зеленню. Коли відпочиваємо на дачі, постійно робимо таку. Рецепт дуже простий і скромний, проте закуска виходить — чудова. опис приготування: влітку, на дачних пікніках, баклажани із зеленню — одна з найбільш затребуваних закусок на нашому столі. Здавало...

Баклажани по-білоруськи

Баклажани по-білоруськи

Прекрасне літнє блюдо, приготування якого не зажадає від вас особливих зусиль. Виходить чудове овочеве рагу, в якому домінують баклажани. Ситно і просто, а головне корисно! опис приготування: Це простий рецепт приготування баклажан по-білоруськи. Вам будуть потрібні наступні інгредієнти: бакла...