Рецепти womanlife.com.ua

Біла риба в конверті з каперсами

Біла риба в конверті з каперсами

Біла риба в конверті — гурманське за смаком, але просте в приготуванні блюдо. Рецепт взято з журналу про гурманським кухню, тому не сумнівайтеся — виходить дуже смачно! опис приготування: Рецепт цієї страви взятий з журналу з характерною назвою "; Гурме ";, тому не сумнівайтеся — це смачно, ду...

Борщ з борщівника

Борщ з борщівника

Рецепт приготування борщу з борщівника, буряка, картоплі, зеленої цибулі і бурякового відвару. опис приготування: Борщівник - багаторічна трав'яниста рослина сімейства зонтичних з зазубреними листям. За старих часів борщем називалася юшка з борщівника, а саме відвар борщівника на буряковому кв...

Баклажани роли

Баклажани роли

Рецепт приготування ролів з баклажан. кількість порцій: 6-8 баклажани— 4-5 штук рослинна олія— 1 штука(для смаження) паніровачних сухарів— 120 грам оливкова олія— 7-8 Ст. ложок середня цибулина— 1 штука(дрібно посіченою) сир пекоріко (романо)  — 85 грам(черепаха) листя орегано— 1 Чайна ложка(др...

Білковий крем для прикраси тортів

Білковий крем для прикраси тортів

Серед великої різноманітності солодких кремів для випічки є ті, які особливо полюбилися більшості людей. І ви маєте їх знати, якщо любите випікати на свята для гостей і своєї сім'ї. опис приготування: Пропоную вам прочитати про те, як приготувати білковий крем для прикраси тортів. Простий і вс...

Апельсиновий кекс в мультиварці

Рецепти салат «Гранатовий браслет»

Апельсиновий кекс в мультиварці виходить пишним, ніжним, вологим, пахне свіжістю і цитрусами. Просто тане в роті! Такий кекс піде дуже швидко. благо, в мультиварці готувати просто і швидко. опис приготування: Як приготувати апельсиновий кекс в мультиварці? 1. Відокремте білки від жовтків в різ...

Великі макарони з фаршем

Великі макарони з фаршем

В Італії це блюдо вважається традиційним, у нас такі макарони також набирають популярність. Вони настільки красиві і смачні, що їсти їх — це справжнє задоволення і свято для душі і тіла. опис приготування: Я дуже люблю італійську кухню, але оскільки довго стояти біля плити у мене часу немає, я...

Багети «ароматні» з висівками і цільнозерновий борошном

Багети «ароматні» з висівками і цільнозерновий борошном

Домашній хліб - ароматний, свіжий, з хрусткою скоринкою - це просто і чудово! особливо, якщо піч його в формі багета, адже тоді хрустких кірочок буде більше! опис приготування: Цільнозернових борошно і висівки збагачують хліб харчовими волокнами і найціннішими мікроелементами. борошно пшени...

Булочки з соусом песто

Булочки з соусом песто

Рецепт приготування дріжджових булочок з соусом песто. опис приготування: Ароматні смачні булочки відмінно поєднуються зі стравами з італійської кухні, особливо спагетті, але їх також добре подавати з салатом зі свіжих овочів і чаєм з льодом. сіль— 1 1/2 чайних ложки розчинні дріжджі— 2 чайн...

Айвове варення з лимоном

Айвове варення з лимоном

Айва багата органічними кислотами, маслами, фруктозою. Але її плоди не дуже їстівні в сирому вигляді, тому потребують переробки. Нижче розглянемо спосіб, як приготувати з айви варення з Лимоном. опис приготування: Айва в сирому вигляді практично не вживається. У нашій родині так точно. А ось в...

Біскотті з мигдалем і апельсиновою цедрою

Біскотті з мигдалем і апельсиновою цедрою

Рецепт приготування бискотти з мигдалем, апельсиновою цедрою, апельсиновим лікером Grand Marnier і ванільним екстрактом опис приготування: Для різноманітності ви можете додати в рецепт інші горіхи або сухофрукти. великих яйця— 3 штуки(плюс 1 білок) розпушувача— 1 Ст. ложка топленого вершково...

Бананове ескімо

Бананове ескімо

Рецепт приготування домашнього ескімо з бананової начинкою. опис приготування: беремо тверді, але зрілі банани, очищаємо їх від шкірки. Розрізаємо кожен банан поперек навпіл і вставляємо в кожну половинку паличку для морозива. Застеляємо піднос пергаментом, викладаємо на нього банани і ставимо...

Млинцеві роли з вершковим сиром і червоною рибою

Млинцеві роли з вершковим сиром і червоною рибою

Сьогодні ми спробуємо з вами зробити роли по-російськи. Як ви думаєте, в чому їх відмінність від простих? Насправді відповідь лежить на поверхні. Все дуже просто, вам тільки потрібно подивитися рецепт. опис приготування: Ознайомтеся з тим, як приготувати млинцеві роли з вершковим сиром і черво...

Баранячі реберця в казані

Баранячі реберця в казані

Якщо ви хочете приготувати смачне, ароматне блюдо для щільного обіду або вечері, то пропоную вам баранячі реберця в казані. Цей рецепт не вимагає особливих навичок і завжди виходить фантастичним. опис приготування: Баранячі реберця в казані — досить жирне і ситне блюдо. Його можна подавати з б...

Бісквіт з бананом

Бісквіт з бананом

У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати бісквіт з бананом і урізноманітнити Ваше вечірнє чаювання. Цей бісквіт відмінно прикрасить ваш святковий стіл і здивує гостей. опис приготування: Такий бісквіт може послужити як самостійним десертом, так і стати відмінним коржем для торта, а мій п...

Ангельский торт

Ангельский торт

Легкий и вкусный торт на основе известного ангельского бисквита. Приготувати його зовсім нескладно, если точно выполнять инструкции рецепта. Порадуйте себя новым десертом, він вам обов'язково сподобається. опис приготування: Этот вкусный торт — для тех, кто не любит мокрые и тяжелые бисквитные...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Борщ «гетьманський»

Борщ «гетьманський»

Рецепт приготування Гетьманського борщу з кулінарної передачі телеканалу Кухня ТВ. опис приготування: почистити овочі. Кубиками нарізати цибулю, буряк, морква, перець, капусту, картопля і баклажани — порізати крупною соломкою. Нагріти сковороду з рослинним маслом. Обсмажити моркву протягом 3 х...

Брюссельська капуста з бальзамічним оцтом і журавлиною

Брюссельська капуста з бальзамічним оцтом і журавлиною

Рецепт приготування брюссельської капусти, запеченої в духовці з оливковою олією, в соусі з бальзамічного оцту і цукру з сушеної журавлиною. опис приготування: Смажена брюссельська капуста неймовірно смачна сама по собі, але полита глянцевою чорною глазур'ю з бальзамічного оцту і посипана терп...

Бананово-кукурудзяний суп

Бананово-кукурудзяний суп

Рецепт приготування супу з яловичини, говяжбего бульйону, лука, болгарського перцю, кінзи, кукурузных початков, бананів і сиру Пармезан. опис приготування: Незвичайне поєднання яловичини, кукурудзи і солодких бананів оцінять справжні гурмани. Суп ідеально підходить для холодної сирої погоди. ...

Млинці на сироватці тонкі

Млинці на сироватці тонкі

Млинці на сироватці тонкі в домашніх умовах виходять дуже смачними, ніжними і пишними. Сода піднімає тісто, а сироватка робить їх ажурними. Перед подачею їх можна полити шоколадом або джемом. опис приготування: Спробуйте млинці на сироватці тонкі в домашніх умовах. Цей рецепт дуже простий, а м...