Рецепти womanlife.com.ua

Баранина з бальзамічним оцтом

Баранина з бальзамічним оцтом

Якщо раніше ви не готували баранину, у вас є відмінна можливість виправити ситуацію. М'ясо з красивою глазур'ю. смачно? Ще б! Пропоную рецепт, як приготувати баранину з бальзамічним оцтом. опис приготування: Багато хто не наважується на приготування баранини, адже її м'ясо може віддавати специ...

Яловича риба

Яловича риба

Ділюся рецептом приготування балику яловичого. Виходить смачна закуска, яку нескладно готувати і дуже смачно їсти. А час підготовки не настільки велика. Балик варто того, щоб його чекати! опис приготування: Хочу розповісти, як зробити балик яловичий в домашніх умовах. Це просто: багато зусиль ...

Булочки з цукром без дріжджів

Булочки з цукром без дріжджів

Оригінальний рецепт смачних домашніх булочок з цукром без дріжджів до чаю або кави. Готується випічка вкрай просто, а виходить ну дуже ароматною! Дивимося і записуємо в свою кулінарну книгу. опис приготування: розповім, як приготувати булочки з цукром без дріжджів. Для цього нам знадобиться си...

Млинцеві роли з вершковим сиром і червоною рибою

Млинцеві роли з вершковим сиром і червоною рибою

Сьогодні ми спробуємо з вами зробити роли по-російськи. Як ви думаєте, в чому їх відмінність від простих? Насправді відповідь лежить на поверхні. Все дуже просто, вам тільки потрібно подивитися рецепт. опис приготування: Ознайомтеся з тим, як приготувати млинцеві роли з вершковим сиром і черво...

Ботвінья по старорусскому рецептом

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Ботвінья - старовинне блюдо російської кухні з різною бадиллям (молоде листя) на кислом квасе. Кожна господиня готувала ботвінью за своїм рецептом. Для святкового варіанту додавали рибу і м'ясо раків. опис приготування: Цей холодний суп готується на основі бадилля - будь-яких їстівних листя: м...

Баклажани з сиром і часником

Баклажани з сиром і часником

Баклажани з сиром і часником — прекрасна святкова і повсякденна закуска. Дуже важливо відзначити, що цю закуску можна їсти як теплою, так і остигнула. Остившая вона набуває несподіваний смак. опис приготування: Баклажани з сиром і часником готуються дуже легко і швидко. Дам ще один практичний...

Бублики з фаршем в духовці

Бублики з фаршем в духовці

Бублики з фаршем в духовці - це нескладне в приготуванні блюдо, яке прикрасить ваш стіл. Якщо ви хочете почастувати своїх домашніх незвичайним, але простим частуванням, то це якраз те, що потрібно! опис приготування: Якщо вам стало цікаво, як приготувати бублики з фаршем в духовці, то просто п...

Афганський плов

Афганський плов

Готується афганський плов з прекрасно нам відомих інгредієнтів — Мал, морква, цибуля, баранина. Однак рецепт афганського плову містить ряд хитрощів, відрізняють його від інших видів цієї страви. опис приготування: Традиційно афганський плов готується саме так, як написано в моєму рецепті, тіль...

Баклажани по-арабськи

Баклажани по-арабськи

недорогий, але при цьому витончений, оригінальний, але при цьому простий рецепт баклажанів по-арабськи вам точно припаде до смаку! Ситна за рахунок додавання фаршу закуска до будь-якого столу і за будь-що! опис приготування: Такий класичний рецепт баклажанів по-арабськи, побачити, як, був трох...

Badridƶani

Badridƶani

Бадріджані - це популярне грузинське блюдо. Закуска з баклажанів і волоських горіхів на смак пряна, трохи гостра і ароматна. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Нижче я дам покроковий рецепт, як приготувати бадріджані. Замість петрушки можна використовувати кінзу, якщо любите. У пасту...

Безе по Дюканов

Безе по Дюканов

Що робити, якщо дуже хочеться солоденького, а можна? Приготувати чудове дієтичне безе по Дюканов. Цукор замінюється Ізомальт, який абсолютно некалорійний. Спробуйте! опис приготування: Приготуємо безе по Дюканов в домашніх умовах. Замість цукру я використовую його замінник — ізомальт. Його мож...

Безе для прикраси тортів і тістечок

Безе для прикраси тортів і тістечок

Ось ще один спосіб, як приготувати безе для прикраси тортів і тістечок. Дуже простий рецепт, який завжди виходить на «ура»: прикраси не тануть на мастиці і не розпливаються на різних кремах. опис приготування: Найбільш легкий і швидкий спосіб прикраси тортів - це безе. Але не всі рецепти дають...

Великі макарони з фаршем

Великі макарони з фаршем

В Італії це блюдо вважається традиційним, у нас такі макарони також набирають популярність. Вони настільки красиві і смачні, що їсти їх — це справжнє задоволення і свято для душі і тіла. опис приготування: Я дуже люблю італійську кухню, але оскільки довго стояти біля плити у мене часу немає, я...

Биточки з фаршу з підливою

Биточки з фаршу з підливою

Розповідаю про рецепт приготування биточків з фаршу з підливою. Цю страву можна подавати на обід і вечерю. Биточки добре поєднуються з гарніром з рису, гречки та інших круп, а також з картоплею. опис приготування: Можете використовувати будь-яке м'ясо, наприклад, яловичину, курку, свинину, інд...

Баклажани на зиму з помідорами

Баклажани на зиму з помідорами

Для всіх любителів смачних і корисних страв з овочів, така заготовка, як баклажани на зиму з помідорами в домашніх умовах, вже точно стане в нагоді! Візьміть на замітку, і не пошкодуєте, так смачно! опис приготування: як вид, то, як зробити баклажани на зиму з помідорами, вас більше може не ту...

Бискоти Рококо

Бискоти Рококо

Рецепт приготування італійського печива. кількість порцій: 12 мука— 300 грам меленого мигдалю— 200 грам цукру— 180 грам дріжджі— 14 грам вершкове масло— 35 грам(порізати) Cedra 1 лимона— 1 штука Cedra 1 апельсина— 1 штука біле солодке вино— 120 мілілітрів яйця— 2+1 штука цукати— 150 грам(рубані...

Булочки з цільнозерновий борошна

Булочки з цільнозерновий борошна

Тісто для булочок можна відстоювати до 12 годин, так воно вийде ще краще, але вистаїваться воно повинно тільки в холодильнику. З такого тіста випікають навіть пироги, а булочки роблять різних форм. опис приготування: Щоб булочки з цільнозерновий борошна вийшли ще смачніше, їх можна присипати н...

Braun від Nuta

Braun від Nuta

Рецепт супершоколадного десерту на основі вареного нуту. Його варто приготувати хоча б раз, щоб особисто переконатися - там немає ніякого бобового присмаку. опис приготування: Докладніше, як приготувати Брауні з нуту, я розповім нижче. Якщо використовуєте консервований нут, то в складі не пови...

Баклажани з сиром в духовці

Баклажани з сиром в духовці

Пропоную вам згадати класичний рецепт баклажанів з сиром в духовці, який за часів наших мам і бабусь був справжньою прикрасою літнього столу. Часу з тих пір пройшло чимало, але чудовий смак страви від цього анітрохи не постраждав!;) опис приготування: баклажани вимити, видалити плодоніжки і на...

Буглама з баранини по-азербайджанські

Буглама з баранини по-азербайджанські

Багате кавказьке блюдо, яке обов'язково готувати у великому казані на відкритому вогні. Краще це робити на природі. Тоді вийде просто чудовий смак і аромат. опис приготування: Готуємо азербайджанську бугламу з баранини. Підготуйте великий казан, в нього поріжте курдючний жир. Потім крупно нарі...