Рецепти womanlife.com.ua
Безе без цукру
Приготування безе без цукру, за великим рахунком, неможливо. Білок не зможе нормально піднятися. Єдине рішення — замінити цукор екстрактом стевії та ванілі. Виходить дуже добре! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування безе без цукру. Яєчні білки збиваються з лимонним со...
Баклажани пармеджано
трохи спрощений (але результат виходить не менш смачний) рецепт приготування знаменитого італійського блюда — баклажанів пармеджано. Не лякайтеся назви: страва дуже просте. опис приготування: Ця страва таке яскраве і ситне, що його не соромно подати і на святковий стіл. Його їдять і гарячим, і...
Млинці з шоколадним горіховим кремом
Простий рецепт приготування французьких млинців на сніданок. кількість порцій: 4 мука— 1,5 кілограма молоко— 1,5 L цукор— 1 щіпка сіль— 1 За смаком яйця— 4 штуки оливкова олія— 1 Склянка шоколадний горіховий крем— 400 грам(Nutella або інший на ваш смак) Збити яйця з цукром. Поступово додат...
Апельсиновий джем
Апельсиновий джем неймовірно смачні ласощі. Рецепт англійської заготовки — апельсинового джему неймовірно простий. Переконайтеся в цьому самі! опис приготування: Перш ніж приступати до варіння апельсинового джему, з належним трепетом поставтеся до покупки апельсинів і лимонів, з яких будете ва...
Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)
Пропоную простий рецепт, як швидко і красиво прикрасити домашню випічку. Така глазур підійде не тільки для паски, але і для святкових капкейков, бісквітів та інших ласощів. опис приготування: рецептів, як приготувати білу глазур для паски, багато, але всі вони ґрунтуються на двох інгредієнтах:...
Ботвінья традиційна
Рецепт приготування російської холодної супу на основі бурякової гички з рибою. опис приготування: Ботвінья - традиційний російський холодний суп з хлібного квасу, відвару бурякової гички і червоної риби. Ботвінья подавалася з дрібно посічений льодом в окремій чаші. Ботвінья відмінно освіжає в...
Банановий кекс з родзинками
Банановий кекс з родзинками — до божевілля проста, але дуже смачна домашня випічка. Прекрасний кекс для недільного сімейного чаювання. опис приготування: Я не люблю хитромудрі рецепти випічки і волію то, що готується просто, але виходить смачно. Ось банановий кекс з родзинками — це блюдо з так...
Баклажани по-шанхайськи
Відмінний варіант закуски на святковому столі. Простий рецепт баклажан по-шанхайський допоможе Вам здивувати своїх гостей пікантним блюдом. опис приготування: Китайська кухня сама по собі дуже специфічна і гостра. Шанхайська — не виняток. Проте, якщо вміло приготувати ключову складову страви —...
Blinnaya сніданок (смачна і оригінальна)
Закуски з млинців завжди виглядають дуже святково і красиво, тому хочу розповісти, як приготувати млинцеву закуску (смачну і оригінальну). Млинці виходять різнокольоровими, яскравими і смачними. опис приготування: Величезний плюс млинцевих закусок в тому, що начинку для них можна кожен раз роб...
Braun від Nuta
Рецепт супершоколадного десерту на основі вареного нуту. Його варто приготувати хоча б раз, щоб особисто переконатися - там немає ніякого бобового присмаку. опис приготування: Докладніше, як приготувати Брауні з нуту, я розповім нижче. Якщо використовуєте консервований нут, то в складі не пови...
Баранина з чорносливом в горщику
Баранина виходить дуже соковитою і смачною. Т. до. м'ясо на кісточці, смак виходить більш насичений, а блюдо ситне. Як приготувати баранину з чорносливом в горщику, читайте нижче і готуйте. опис приготування: Соусу після баранини залишається дуже багато, тому можна на ньому приготувати ще й га...
Баклажани під гриби смажені
Цей варіант гарячого овочевого блюда знайомий багатьом. Пропоную вам на замітку дуже простий рецепт, як приготувати баклажани під гриби смажені без клопоту і зайвого часу. опис приготування: Пропоную звернути увагу на класичний рецепт баклажанів під гриби смажених, які стануть чудовою альтерна...
Бручетта з помідорами чері і базиліком
Рецепт приготування бручетти з багета з часником, помідорами чері та базиліком. опис приготування: Бручетта - гаряча італійська закуска, представляє собою підсмажені в маслі скибочки пшеничного хліба з різноманітною начинкою. Бручетту можна подавати до чаю на сніданок або до супу з різними соу...
Баранина з кус-кусом
Рецепт приготування баранини з крупою кускус. Ця африканська крупа дуже добре поєднується з бараниною. опис приготування: Баранина дуже популярна і є улюбленим продуктом у багатьох національних кухонь, особливо це помітно у народів Півдня. Баранину дуже добре подавати з рисом, а також, можна с...
Бебі-кальмари з зеленими помідорами
Зелені помідори завдяки своїй кислинки в поєднанні з гострим перчиком і спеціями стають пікантним, ароматним блюдом, який відмінно гармонує з кальмарами. опис приготування: Більшість людей ставиться до морепродуктів позитивно, а деякі від них прямо-таки без розуму. На жаль, людська фантазія за...
Борані із зеленою квасолею
Для тих, хто бажає познайомитися ближче з кухнею Грузії, розповім, як приготувати борани із зеленою квасолею в домашніх умовах. Це курка між шарами тушкованої квасолі — дуже смачна страва вийде! опис приготування: взагалі, традиційно борані — це навіть не страва, а спосіб приготування, де між ...
Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном
Пишний і ароматний бісквіт чудово прикрасить будь-який чаювання. поєднання мигдалю, лимонного курдів і полуничного джему зробить смак бісквіта особливо приємним. опис приготування: Бісквіт на згущеному молоці виходить щільніше звичайного і менше кришиться. Смачна, як і сама по собі, наприклад...
Булочки до чаю пісні
Рецепт приготування пісних булочок. опис приготування: Пісні булочки добре подавати з чаєм або морсом. приготування: У великій мисці змішати борошно, трохи води, цукор, дріжджі, сіль і олію. Замісити тісто, накрити рушником і дати підійти в теплому місці. Коли тісто підійде, перемішати його. П...
Бабка
бабка — це не тільки просторічне назву літньої жінки, але ще і дуже смачне картопляне блюдо, особливо поширене в Білорусі та Литві. Простий рецепт бабки — до вашої уваги. опис приготування: бабка — улюблене блюдо моєї студентської молодості. Блюдо відповідало практично всім критеріям студентсь...
Баклажани по-бакинські
такі баклажани — це справжнє свято шлунка, так що не пропустіть нагоду приготувати це приголомшливе блюдо. його, до речі, можна їсти як відразу, так і закатати на зиму, дуже зручно, Чи не справедливість? опис приготування: Скільки я заготовок в своєму житті не перепробувала, але все ж немає ні...