Рецепт Баранина з чорносливом в горщику
Баранина виходить дуже соковитою і смачною. Т. до. м'ясо на кісточці, смак виходить більш насичений, а блюдо ситне. Як приготувати баранину з чорносливом в горщику, читайте нижче і готуйте.
опис приготування:
Соусу після баранини залишається дуже багато, тому можна на ньому приготувати ще й гарнір: будь-яку кашу на цьому соусі, щоб не пропадав даремно і дав гарніру приголомшливий смак і аромат.
М'ясо в горщиках виходить дуже м'яке і ароматне. Якщо любите гостріше, можна додати перцю і часнику.
Любителі класичної баранини в горщиках гриби можуть не класти, це вже вдосконалений рецепт, гриби там на любителя, багато хто вважає їх зайвими, як і помідор. Як на мене, з грибами смачніше і красивіше.
Подавати найкраще в картопляним пюре, або кашею і овочами.
дивіться, як приготувати баранину з чорносливом в горщику.
- баранина— 1 кілограм(у мене шия на кістки, 4 шматочка по 250 м)
- чорнослив— 24 штук
- цибуля— 2 штуки
- Braai— 1 пучок
- печериці— 5 штук
- томатна паста— 2 Ст. ложки
- вода— 0,5 L
- барбарис— За смаком
- помідор— 1 штука
вимийте цибулю, наріжте його півкільцями. Викладіть в горщики по половинці цибулини в кожен.
Всього у нас вийде 4 горщика.
На цибулю викладіть кінзу і чорнослив (по 6 штук в кожен).
Шматочки баранини посоліть, поперчіть і викладіть на чорнослив. Можна замаринувати баранину заздалегідь і дати постояти пару годин. Я клала в горщик відразу.
Зверху покладіть по кілька ягід барбарису.
Печериці помийте і наріжте пластинами. Викладіть грибів в кожен горщик. Якщо гриби дрібні, то беріть більшу кількість грибів.
Спинний інвест Петрушка або Kinzu. З кінзою ароматний. І по шматочку помідора.
Розведіть томатну пасту в воді і залийте соусом горщики.
Готуватися буде в духовці при температурі 200-220 градусів півтори години.
Виходить дуже ароматне м'ясо і величезна кількість соусу. тому відразу готуйте гарнір, щоб була м'ясна підлива.
Подібні рецепти
Штрудель з вишнею класичний
Рецепт приготування печені з баранини з часником, цибулею, квасолею і зеленню. опис приготування: Апетитне печеня з баранини готується дуже легко. Подавати її потрібно з гарніром (картоплею чи овочами) і соусом. приготування: Заздалегідь зварити бульйон з підсмажених кісток баранини. Добре вим...
Баранина на кісточці
Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких незвичайним м'ясною стравою, то придивіться до цього рецепту баранини на кісточці, яка виходить смачною і ароматною завдяки несподіваному інгредієнту. опис приготування: Перед вами рецепт баранини на кісточці. Приготувавши за цим рецептом, ви отримаєт...
Баранина з айвою в мультиварці
Рецептів приготування баранини з айвою в мультиварці безліч, всі вони дуже смачні, інакше і бути не може! опис приготування: Включити програму на мультиварці "; Жарка" — 40 хвилин. Поки чаша буде нагріватися, підготуємо всі продукти. Айву потрібно добре помити, розрізати на 8 часточок і очисти...
Баранина на кісточці з помідорами і вином
Рецепт приготування баранини на кісточці з вином і помідорами. Тертий свіжий картопля і імбир додаємо до реберцям. опис приготування: Баранячі реберця дуже добре поєднуються з картоплею. Овочево-винний соус з м'ясом - відмінний смак. Приготувати страву не складно. реберця баранячі— 1 кілогра...
Баранина по-прованськи
Рецепт приготування баранини в традиціях французької кухні. кількість порцій: 4 баранячі корейки— 800 грам червоного сухого вина— 2 склянки картоплини— 4 штуки цибулина— 1 штука часник— 2 зубчики солодкий лерец— 1 штука томатної пасти— 1 Ст. ложка маслин без кісточок— 150 грам гілочка розмарину...