Рецепт Баранина з чорносливом в горщику

Рецепт Баранина з чорносливом в горщику
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Баранина виходить дуже соковитою і смачною. Т. до. м'ясо на кісточці, смак виходить більш насичений, а блюдо ситне. Як приготувати баранину з чорносливом в горщику, читайте нижче і готуйте.

опис приготування:

Соусу після баранини залишається дуже багато, тому можна на ньому приготувати ще й гарнір: будь-яку кашу на цьому соусі, щоб не пропадав даремно і дав гарніру приголомшливий смак і аромат.

М'ясо в горщиках виходить дуже м'яке і ароматне. Якщо любите гостріше, можна додати перцю і часнику.

Любителі класичної баранини в горщиках гриби можуть не класти, це вже вдосконалений рецепт, гриби там на любителя, багато хто вважає їх зайвими, як і помідор. Як на мене, з грибами смачніше і красивіше.

Подавати найкраще в картопляним пюре, або кашею і овочами.

дивіться, як приготувати баранину з чорносливом в горщику.

  • баранина— 1 кілограм(у мене шия на кістки, 4 шматочка по 250 м)
  • чорнослив— 24 штук
  • цибуля— 2 штуки
  • Braai— 1 пучок
  • печериці— 5 штук
  • томатна паста— 2 Ст. ложки
  • вода— 0,5 L
  • барбарис— За смаком
  • помідор— 1 штука
Баранина з чорносливом в горщику - фото крок 1 вимийте баранину. Зріжте осколки кісток і жили.

Баранина з чорносливом в горщику - фото крок 2 вимийте цибулю, наріжте його півкільцями. Викладіть в горщики по половинці цибулини в кожен.
Всього у нас вийде 4 горщика.
На цибулю викладіть кінзу і чорнослив (по 6 штук в кожен).

Баранина з чорносливом в горщику - фото крок 3 Шматочки баранини посоліть, поперчіть і викладіть на чорнослив. Можна замаринувати баранину заздалегідь і дати постояти пару годин. Я клала в горщик відразу.
Зверху покладіть по кілька ягід барбарису.

Баранина з чорносливом в горщику - фото крок 4 Печериці помийте і наріжте пластинами. Викладіть грибів в кожен горщик. Якщо гриби дрібні, то беріть більшу кількість грибів.

Баранина з чорносливом в горщику - фото крок 5 Спинний інвест Петрушка або Kinzu. З кінзою ароматний. І по шматочку помідора.
Розведіть томатну пасту в воді і залийте соусом горщики.
Готуватися буде в духовці при температурі 200-220 градусів півтори години.

Баранина з чорносливом в горщику - фото крок 6 Виходить дуже ароматне м'ясо і величезна кількість соусу. тому відразу готуйте гарнір, щоб була м'ясна підлива.

Подібні рецепти

Баранина (спекотне)

Штрудель з вишнею класичний

Рецепт приготування печені з баранини з часником, цибулею, квасолею і зеленню. опис приготування: Апетитне печеня з баранини готується дуже легко. Подавати її потрібно з гарніром (картоплею чи овочами) і соусом. приготування: Заздалегідь зварити бульйон з підсмажених кісток баранини. Добре вим...

Баранина на кісточці

Баранина на кісточці

Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких незвичайним м'ясною стравою, то придивіться до цього рецепту баранини на кісточці, яка виходить смачною і ароматною завдяки несподіваному інгредієнту. опис приготування: Перед вами рецепт баранини на кісточці. Приготувавши за цим рецептом, ви отримаєт...

Баранина з айвою в мультиварці

Баранина з айвою в мультиварці

Рецептів приготування баранини з айвою в мультиварці безліч, всі вони дуже смачні, інакше і бути не може! опис приготування: Включити програму на мультиварці "; Жарка" — 40 хвилин. Поки чаша буде нагріватися, підготуємо всі продукти. Айву потрібно добре помити, розрізати на 8 часточок і очисти...

Баранина на кісточці з помідорами і вином

Баранина на кісточці з помідорами і вином

Рецепт приготування баранини на кісточці з вином і помідорами. Тертий свіжий картопля і імбир додаємо до реберцям. опис приготування: Баранячі реберця дуже добре поєднуються з картоплею. Овочево-винний соус з м'ясом - відмінний смак. Приготувати страву не складно. реберця баранячі— 1 кілогра...

Баранина по-прованськи

Баранина по-прованськи

Рецепт приготування баранини в традиціях французької кухні. кількість порцій: 4 баранячі корейки— 800 грам червоного сухого вина— 2 склянки картоплини— 4 штуки цибулина— 1 штука часник— 2 зубчики солодкий лерец— 1 штука томатної пасти— 1 Ст. ложка маслин без кісточок— 150 грам гілочка розмарину...