Рецепти womanlife.com.ua

Беарнскій соус

Беарнскій соус

Класичний соус високої французької кухні тепер і на вашому столі! Рекомендую рецепт приготування бєарнскі соусу. Він ідеальний до м'ясних і рибних страв, приготуйте і спробуйте самі! опис приготування: покажу вам, як приготувати беарнский соус. Він нагадує чимось Голландез або навіть класични...

Біріані з куркою

Біріані з куркою

Індійський плов — це щось! І готується він з куркою, імбиром і куркумою, зазвичай, по святах. Ділюся рецептом приготування «біріані» з куркою, буде смачно! опис приготування: «Біріані» можна приготувати не тільки з куркою, рецепт вже давно модернізували і готують зі свининою, яловичиною, мореп...

Апельсинові цукати в шоколаді

Апельсинові цукати в шоколаді

Апельсинові цукати в шоколаді — десерт і солодке частування, яке і виглядає оригінально, і на смак відрізняється від класичних десертів. Такі шоколадні палички завжди користуються особливим успіхом! опис приготування: Для приготування апельсинових цукатів в шоколаді багато чого не потрібно. Це...

Безе з крохмалем

Безе з крохмалем

Безе готують різними способами, в тому числі і з додаванням крохмалю. вважається, що цей інгредієнт дозволяє позбутися від зайвої вологи і робить безе ніжнішим і розсипчастим. опис приготування: Безе з крохмалем може бути як самостійним десертом, так і використовуватися при приготуванні тортів...

Безе «веселі свинки»

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Який же Новий рік без солодощів? Пропоную приготувати безе в вигляді маленьких свинок, як вам така ідея? опис приготування: Хочу поділитися з вами ідеєю, як приготувати безе "; Веселі свинки" для новорічного столу. Зробіть безе або меренгу за улюбленим рецептом, який у вас виходить. Але відсад...

Баранячі реберця з фісташкові тапенадом

Баранячі реберця з фісташкові тапенадом

Рецепт приготування запечених баранячих ребер з тапенадом з фісташок, оливок, каперсів, часнику і орегано. опис приготування: Тапенад - густа французька паста з маслин, анчоусів і каперсів. каперсів— 2 Ст. ложки часнику— 1 зубчик свіжого орегано— 1 Ст. ложка свіжої петрушки— 2 Ст. ложки оли...

Млинці з фруктами

Млинці з фруктами

Млинці з фруктами — відмінний десерт, який може зробити будь-яка господиня. Млинці з фруктами можна приготувати на недільний сніданок або на дитячий день народження. опис приготування: Млинці можна робити з будь-якими фруктами. Саме ідеальне поєднання — це млинці з полуницею, для більшого шик...

Банановий крамбл

Банановий крамбл

Банановий крамбл - чудовий, смачний, корисний і досить ситний сніданок. ніжна, тане в роті м'якоть банана, запечена під хрусткою вівсяної крихтою, врядли залишить вас байдужими. опис приготування: Банановий крамбл подавайте злегка теплим або охолодженим, наприклад, з кулькою ванільного морозив...

Білковий заварний крем

Білковий заварний крем

Ви любите солодку випічку, але не можете знайти ідеальний рецепт крему? дивіться, як приготувати білковий заварний крем. Він виходить дуже пишним, повітряним, але густим. Класно підходить для торта. опис приготування: З білками потрібно поводитися дуже дбайливо, тому вам потрібно уважно читати...

Млинці з шоколадним горіховим кремом

Млинці з шоколадним горіховим кремом

Простий рецепт приготування французьких млинців на сніданок. кількість порцій: 4 мука— 1,5 кілограма молоко— 1,5 L цукор— 1 щіпка сіль— 1 За смаком яйця— 4 штуки оливкова олія— 1 Склянка шоколадний горіховий крем— 400 грам(Nutella або інший на ваш смак) Збити яйця з цукром. Поступово додат...

Млинці на сироватці тонкі з дірочками

Млинці на сироватці тонкі з дірочками

Смачні млинці виходять не тільки на молоці. Економні господині знають, як приготувати млинці на сироватці тонкі з дірочками, які нітрохи не поступаються молочним. Про всяк випадок ділюся рецептом. опис приготування: Млинці знайомі кожному з дитинства. Існує маса рецептів приготування млинців, ...

Боракі (вірменські пельмені)

Боракі (вірменські пельмені)

Рецепт приготування відкритих вірменських пельменів з начинкою з яловичини та цибулі. опис приготування: Традиційні вірменські пельмені Борак - це відкриті циліндрики з тонкого тесту з обсмаженою фаршем всередині. приготування: Замісити круте тісто з борошна, яйця і води. Розкачати тісто завто...

Ананасовий торт

Ананасовий торт

Ананасовий торт — класика жанру! Такий торт завжди виходить і смачний і красивий. Якщо Ви ще жодного разу не готували його самі в домашніх умовах, то думаю, зараз дуже вдалий час це зробити! опис приготування: Ананасовий торт — це дуже смачний торт. До речі, готується він досить стандартним сп...

Багети «ароматні» з висівками і цільнозерновий борошном

Багети «ароматні» з висівками і цільнозерновий борошном

Домашній хліб - ароматний, свіжий, з хрусткою скоринкою - це просто і чудово! особливо, якщо піч його в формі багета, адже тоді хрустких кірочок буде більше! опис приготування: Цільнозернових борошно і висівки збагачують хліб харчовими волокнами і найціннішими мікроелементами. борошно пшени...

Бельгійські вафлі з чорничним соусом

Бельгійські вафлі з чорничним соусом

Рецепт приготування бельгійських вафель з гречаного борошна з соусом з чорниці, цукру і крохмалю. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде близько 10 вафель. Подавайте їх на сніданок з бананами, кленовим сиропом, цукром і корицею і ванільним йогуртом. упаковка сухих дріжджів— 1 штука(2...

Млинці на сироватці

Млинці на сироватці

Молочна сироватка - хороша основа для млинців. Вони виходять дуже ніжними, такими ж, як якщо б готували на молоці. До того ж, сироватка вважається дуже корисним кисломолочним продуктом. опис приготування: Перед вами проста покрокова інструкція, як приготувати млинці на сироватці. Найчастіше си...

Бринза в беконі

Бринза в беконі

Бринза в беконі, підсмажена на грилі — це традиційна болгарська гаряча або холодна закуска, яка в Болгарії ознаменовує чи не кожен святковий стіл. опис приготування: Закуска має болгарське походження, а можна не сумніватися: якщо болгарські коріння мають рецепти, бринза в них обов'язково прису...

Борщ з борщівника

Борщ з борщівника

Рецепт приготування борщу з борщівника, буряка, картоплі, зеленої цибулі і бурякового відвару. опис приготування: Борщівник - багаторічна трав'яниста рослина сімейства зонтичних з зазубреними листям. За старих часів борщем називалася юшка з борщівника, а саме відвар борщівника на буряковому кв...

Млинці з червоною рибою і огірком

Млинці з червоною рибою і огірком

Млинці - традиційне російське страви. Вони ситні і дуже смачні. Існує безліч рецептів приготування млинців. Про те, як приготувати млинці з червоною рибою і огірком, читайте в цьому рецепті. опис приготування: Млинці з червоною рибою і огірком стануть незамінною закускою на вашому столі. Це не...

Великі макарони з фаршем

Великі макарони з фаршем

В Італії це блюдо вважається традиційним, у нас такі макарони також набирають популярність. Вони настільки красиві і смачні, що їсти їх — це справжнє задоволення і свято для душі і тіла. опис приготування: Я дуже люблю італійську кухню, але оскільки довго стояти біля плити у мене часу немає, я...