Рецепти womanlife.com.ua
![Безе для торта](https://kuhari.com.ua/img/beze_dlya_torta-362215.webp)
Безе для торта
Торт з безе готується просто, якщо знати кілька секретів приготування. Дозвольте мені показати вам, як приготувати безе для торта, найсмачнішого, повітряного і ніжного! Готуйте разом зі мною! опис приготування: Щоб приготувати безе для торта нам будуть потрібні білки середніх яєць, можете їх з...
![Апельсинові капкейкі з волоськими горіхами і вершкової глазур`ю](https://kuhari.com.ua/img/apelsinovie_kapkeiki_s_greckimi_orehami_i_slivochnoi_glazuriu-24704.webp)
Апельсинові капкейкі з волоськими горіхами і вершкової глазур`ю
Рецепт приготування капкейков з волоськими горіхами, корицею, апельсиновою цедрою, горіховою глазур'ю і вершкової глазур'ю. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 18 капкейков. цукру— 1 Склянка яйця, кімнатної температури— 2 штуки свіжовичавленого апельсинового соку— 1/2 склянки апел...
![Безе з ревенем і малиною](https://kuhari.com.ua/img/beze_s_revenem_i_malinoi-10366.webp)
Безе з ревенем і малиною
Рецепт приготування легкого десерту з ревеню, малини і безе. опис приготування: змішати ревінь, малину, цукор і борошно в каструлі і варити на середньому вогні, приклад 5 до 7 хвилин. Зменшити вогонь і варити 20 до 30 хвилин, поки ревінь не стане м'яким. Викласти масу в форму для випічки і від...
![Білоруські деруни](https://kuhari.com.ua/img/belorusskie_draniki-97282.webp)
Білоруські деруни
Напевно, важко знайти таку людину, яка б не знала, як готувати деруни. Але сьогодні я хочу поділитися з вами справжнім рецептом білоруських дерунів, які робила мені моя бабуся. опис приготування: деруни — це дуже смачне блюдо білоруської кухні, яке знайоме мені не з чуток. Моя бабуся (вона бу...
![Млинцевий торт «тірамісу»](https://kuhari.com.ua/img/blinnii_tort_quottiramisuquot-565132.webp)
Рецепти салат «Гранатовий браслет»
Коли дуже хочеться італійський десерт "; Тірамісу ";, а в наявності тільки млинці — вихід є! Приготуємо млинцевий торт "; Тірамісу ";. впевнена, що наближений смак, задовольнить ваше бажання. опис приготування: Спечіть млинці з будь-якого рецепту, але тільки щоб вони були тонкими. Товсті млинц...
![Бананове ескімо](https://kuhari.com.ua/img/bananovoe_eskimo-30890.webp)
Бананове ескімо
Рецепт приготування домашнього ескімо з бананової начинкою. опис приготування: беремо тверді, але зрілі банани, очищаємо їх від шкірки. Розрізаємо кожен банан поперек навпіл і вставляємо в кожну половинку паличку для морозива. Застеляємо піднос пергаментом, викладаємо на нього банани і ставимо...
![Баба romovaya](https://kuhari.com.ua/img/baba_romovaya-53808.webp)
Баба romovaya
До вашої уваги — рецепт приготування баби з ромовим сиропом і цукровою помадкою. Romovaya бабуся — це традиційна великодня випічка, проте я її печу не тільки на Великдень, але і в будні дні. опис приготування: Ромова баба - різновид кексу з дріжджового тіста з родзинками, ромової просоченням і...
![Баклажани по-абхазски](https://kuhari.com.ua/img/baklajani_po-abhazski-67774.webp)
Баклажани по-абхазски
Баклажани по-абхазски — чудова гостра закуска, приготована з обсмажених в маслі баклажанів, в які загорнена начинка. Може бути як самостійною стравою, так і чудовою закускою! опис приготування: Класичний рецепт баклажанів по-абхазски: 1. Баклажани порізати пластинками товщиною 0,5-0,6мм, злегк...
![Млинці російські дріжджові](https://kuhari.com.ua/img/blini_russkie_drojjevie-392983.webp)
Млинці російські дріжджові
Деякі старовинні російські рецепти досі популярні. наприклад, млинці, які ми готуємо постійно з приводу і без. Але потрібно знати певні правила, щоб вийшла справжня випічка. опис приготування: Тому я поділюся з вами тим, як приготувати млинці російські дріжджові на сироватці. Якщо хочете зроби...
![Борани из цыплят](https://kuhari.com.ua/img/borani_iz_ciplyat-299418.webp)
Борани из цыплят
Предлагаю вам приготовить фантастическое блюди кавказской кухни, которое готовится очень быстро и превосходит все ожидания, спробувавши, ви переконаєтеся в цьому самі. Відмінний варіант обіду або вечері! опис приготування: Это просто замечательный рецепт борани из цыплят. В нем великолепно соч...
![Баклажани мариновані з часником і зеленню](https://kuhari.com.ua/img/baklajani_marinovannie_s_chesnokom_i_zeleniu-597591.webp)
Баклажани мариновані з часником і зеленню
Пропоную рецепт смачної і пікантною закуски з баклажанів. Такі баклажани можна приготувати на зиму, консервація добре зберігається і не втрачає смак. опис приготування: Зелень для приготування баклажан вибираємо за смаком. У мене петрушка і базилік. Кількість гострого перцю потрібно коригувати...
![Млинці на розсолі](https://kuhari.com.ua/img/blini_na_rassole-172097.webp)
Млинці на розсолі
Ці млинці печуться з використанням огіркового розсолу. Дуже цікавий рецепт, готові млинці виходять дуже ніжними і ароматними. природно, що для них підходить не солодке начинка. рекомендую! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування млинців на розсолі. Тісто для цих млинців...
![Баклажани в клярі з сиром](https://kuhari.com.ua/img/baklajani_v_klyare_s_sirom-159718.webp)
Баклажани в клярі з сиром
Баклажани в клярі з сиром — прекрасна закуска, вона зазвичай подобається всім. Готуються баклажани дуже швидко, особливо якщо у вас є хороша посуд для фритюру, в якому потрібно смажити баклажани. опис приготування: Баклажани в клярі з сиром — це дуже смачно! Мені здається, що всі страви, куди...
![Борщ з мовою](https://kuhari.com.ua/img/borsh_s_yazikom-618681.webp)
Борщ з мовою
Борщ в нашій країні залишається одним з найпопулярніших страв. Давайте сьогодні його приготуємо з мовою, який сам по собі вже делікатес. пробуйте, дуже смачно. опис приготування: Борщ з мовою готується, як звичайний, з тією лише різницею, що попередньо потрібно зварити мову. Який брати мову — ...
![Баклажани з перцями і помідорами](https://kuhari.com.ua/img/baklajani_s_percami_i_pomidorami-525897.webp)
Баклажани з перцями і помідорами
Смачний овочевий салат з баклажанів з перцями і помідорами порадує вас взимку своїми барвами і чудовим смаком. Готується дуже просто, а набір продуктів мінімальний, спробуйте! опис приготування: Простий і смачний салат на зиму любителям баклажанів неодмінно сподобається! Заготівлю не обов'язко...
![Биточки з фаршу з підливою](https://kuhari.com.ua/img/bitochki_iz_farsha_s_podlivkoi-406232.webp)
Биточки з фаршу з підливою
Розповідаю про рецепт приготування биточків з фаршу з підливою. Цю страву можна подавати на обід і вечерю. Биточки добре поєднуються з гарніром з рису, гречки та інших круп, а також з картоплею. опис приготування: Можете використовувати будь-яке м'ясо, наприклад, яловичину, курку, свинину, інд...
![Баранина в арабському стилі](https://kuhari.com.ua/img/baranina_v_arabskom_stile-3206.webp)
Баранина в арабському стилі
Рецепт приготування баранини в арабському стилі кількість порцій: 6 м'якоті баранини— 1,5 кілограма чорносливу— 200 грам міцного гарячого чаю— 300 мілілітрів цибулина— 1 штука пучок петрушки— 1 штука пучок кінзи— 1 штука приправи до м'ясних страв— 1 Чайна ложка меленого імбиру— 0,5 чайних ложки...
![Баклажани роду dunganski](https://kuhari.com.ua/img/baklajani_po-dunganski-125456.webp)
Баклажани роду dunganski
Цей рецепт можна віднести до казахської і узбецької кухні. Баклажани обсмажуються з морквою, перцем, помідорами і цибулею. Виходить прекрасна холодна закуска, красива і апетитна! опис приготування: Це дуже простий рецепт приготування баклажанів по-Дунганскій. Всі компоненти цього чудового блюд...
![Нареченої](https://kuhari.com.ua/img/bulki-414341.webp)
Нареченої
Користувалася цим рецептом вже багато разів. Булочки підходять для бутербродів, burgerov, а також їх їдять з маслом, варенням і медом. розповім вам, як приготувати булки по простому і швидкому рецептом. опис приготування: Такі булочки зробити дуже просто. Не потрібно витрачати час на підняття ...
![Брюссельська капуста з глазурованою червоною цибулею](https://kuhari.com.ua/img/briusselskaya_kapusta_s_glazirovannim_krasnim_lukom-8942.webp)
Брюссельська капуста з глазурованою червоною цибулею
Рецепт приготування легкого і корисного гарніру з брюссельської капусти і червоної цибулі. опис приготування: Обрізати зовнішні листя і стебла з брюссельської капусти. У каструлі довести підсолену воду до кипіння. Тим часом підготувати чашу з крижаною водою. Додати брюссельську капусту в кипля...