Рецепти womanlife.com.ua

Бісквіт, основа

Бісквіт, основа

пишний бісквіт — рецепт приготування основи для бісквітних тортів. опис приготування: Бісквіт цей кондитерський тісто яке є основою для виготовлення складних тортів. Рецепт бісквіта полягає в випічці суміші з борошна, яєць і цукру. ванільного порошку— 1 Чайна ложка цукор— 150 грам мука— 110...

Банановий торт

Банановий торт

Рецепт приготування торта з бананової начинкою. Покроковий рецепт з фотографіями допоможе приготувати банановий торт навіть недосвідченому кулінари. опис приготування: Не лякайтеся того, що в назві написано "; торт ";. Дуже багато людей просто бояться готувати торти, так як думають, що це — ша...

Брауни с кофе эспрессо

Брауни с кофе эспрессо

Брауни с эспрессо — это разновидность кекса, который идеально сочетается с чашечкой кофе. Особенно приятно отведать брауни в полдник, чтоб как-то дотянуть до ужина! це, звичайно ж, жарт! ось рецепт. опис приготування: Брауни с эспрессо готовится с вареным кофе и это придает нашей выпечки влажн...

Баклажани, фаршировані куркою і овочами

Баклажани, фаршировані куркою і овочами

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати баклажани, фаршировані куркою і овочами, оригінальне літнє блюдо. Раджу подавати фаршировані баклажани з зеленим соусом - так смачніше і красивіше. опис приготування: На літньому столі обов'язково повинні бути страви з кабачків і баклажанів, тому р...

25-хвилинний овочевий туніський кус-кус

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Рецепт приготування овочевого туніського кус-куса за 25 хв. швидко, легко, смачно. опис приготування: Нагріти олію у великій каструлі на середньому вогні. покласти цибулю, кабачки, жовтий сквош і моркву в каструлю і варити, помішуючи, поки цибуля почне пом'якшуватися і стане напівпрозорим, бли...

Млинці мереживні тонкі

Млинці мереживні тонкі

Млинці мереживні тонкі так приємно їсти! Їх можна розглядати на світло, рвати як тонкий папір, наповнювати м'ясної, овочевий або фруктовою начинкою. Мереживні млинці дуже ніжні і смачні. опис приготування: Млинці мереживні тонкі можна подавати з солодкими соусами, а можна наповнити будь-якою ...

Млинці з яловичиною та цибулею

Млинці з яловичиною та цибулею

Млинці з яловичиною та цибулею — вельми ситне і жирне блюдо, здатне вгамувати навіть ненаситний чоловічий апетит. рекомендую спробувати — виходить ситно, смачно і незвично. опис приготування: млинці — блюдо універсальне. Я завжди роблю так: напечу цілу гору млинців, і потім диференціюю їх за с...

Айвар

Айвар

Популярне балканське блюдо. Готується з червоного солодкого перцю, подається як закуска. опис приготування: Приготування не складе великих труднощів. Баклажани і солодкий перець потрібно запекти в духовці, потім подрібнити за допомогою блендера, приправити і подавати як соус до м'ясних і рибни...

Булочки з родзинками

Булочки з родзинками

Рецепт приготування булочок з пахтою і родзинками. опис приготування: При бажанні замість родзинок ви можете використовувати чорну смородину, тоді з повсякденного десерту булочки перетворяться в святковий. розпушувача— 2 чайних ложки соди— 1/4 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки цукру— 3 Ст....

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...

Біфштекс з грибами

Біфштекс з грибами

Рецепт приготування м'ясного біфштекса з грибами і сметаною. опис приготування: Наріжте заготовлену яловичину поперек волокон, після чого відбийте шматки і надайте їм овальну форму, приправивши перцем і сіллю. Перемажьте шматки гірчицею і смажте їх на маслі. Картопля ріжеться кружечками, а пот...

Біріані з куркою

Біріані з куркою

Індійський плов — це щось! І готується він з куркою, імбиром і куркумою, зазвичай, по святах. Ділюся рецептом приготування «біріані» з куркою, буде смачно! опис приготування: «Біріані» можна приготувати не тільки з куркою, рецепт вже давно модернізували і готують зі свининою, яловичиною, мореп...

Бульгогі зі свинини

Бульгогі зі свинини

Рецепт приготування корейського страви зі свинини, часнику, соєвого соусу, імбиру, лука і кунжуту. опис приготування: У середній мисці змішати часник, соєвий соус, цукор, кунжутну олію, подрібнений червоний перець, натертий імбир і мелений перець. Додати філе свинини і цибулю, маринувати при к...

Аджика з помідорів, перцю і яблук на зиму

Аджика з помідорів, перцю і яблук на зиму

Аджика - це наша відповідь мексиканської сальси. Для її приготування використовуються практично ті ж інгредієнти, але смак зовсім інший. розповім, як приготувати аджику з помідорів на зиму. опис приготування: У більшості випадків цей соус готують саме для заготовки на зиму. Є багато варіантів ...

Баклажани з лисичками в духовці

Баклажани з лисичками в духовці

Я дуже люблю баклажани, а особливо запечені, тушковані. Раніше до них ставилася з побоюванням і практично не готувала, але знайшла кілька рецептів. Тепер готую і їм із задоволенням. Поділюся з вами. опис приготування: Приготування баклажанів не займе у вас багато часу, блюдо виходить смачним і...

Балик з амура

Балик з амура

Для всіх любителів рибних закусок розповім, як приготувати балик з амура в домашніх умовах. Я страсти к таким балыкам не питаю, але мої тато і дідусь просто без розуму! любителі рибки! опис приготування: Такий балик з амура в домашніх умовах готується легко, а виходить дуже смачним. Принаймні ...

Безе на сковороді

Безе на сковороді

ви здивуєтеся, але безе можна приготувати прямо на сковороді! За смаком воно трохи відрізняється від того, що готується в духовці, але такий спосіб приготування теж має право на існування! пробуємо! опис приготування: Приготуємо безе на сковороді в домашніх умовах. Яєчні білки збиваються, поті...

Грузинський сироп

Грузинський сироп

Рецепт приготування фруктово-ягідного сиропу по-грузинськи. опис приготування: Свіжовичавлений сік (це важливо) доводиться до кипіння, а потім вогонь зменшується і маса уварюється до моменту, поки рідини не стане менше рівно в 2 рази. У процесії варіння слід стежити за піною і час від часу її ...

Стегна в мультиварці

Стегна в мультиварці

Стегна в мультиварці - це дуже ситно, соковитий, ароматно і ситно! Таке блюдо не соромно і гостям на святковий стіл подати, і з сім'єю покуштувати. Обов'язково спробуйте приготувати! Смачно і просто! опис приготування: Рецепт приготування стегон в мультиварці сподобається тим, хто любить незви...

Березовий сік з апельсином

Березовий сік з апельсином

Березовий сік — джерело вітамінів, особливо в холодну пору року, коли настає авітаміноз. Пропонуємо зробити запас на зиму. Дивіться в моєму рецепті, як приготувати березовий сік з апельсином опис приготування: Березовий сік цінний не тільки своїми корисними властивостями. Його унікальний смак ...