Рецепт Бульгогі зі свинини
Рецепт приготування корейського страви зі свинини, часнику, соєвого соусу, імбиру, лука і кунжуту.
опис приготування:
У середній мисці змішати часник, соєвий соус, цукор, кунжутну олію, подрібнений червоний перець, натертий імбир і мелений перець. Додати філе свинини і цибулю, маринувати при кімнатній температурі протягом 10 хвилин.
У сковороді нагріти оливкове масло на середньому вогні. Готувати свинину в три партії, до коричневого кольору свинини і цибулі, від 3 до 5 хвилин на партію. Викласти всю свинину і цибулю на сковороді, смажити, поки не нагріється. Посипати підсмаженим кунжутом, якщо це необхідно, і відразу ж подавати.
- зубчиків часнику— 6 штук
- цукру— 2 Ст. ложки
- кунжутного масла— 2 Ст. ложки
- подрібненого червоного перцю— 2 чайних ложки
- імбиру— 2 чайних ложки
- меленого перцю— 1/4 чайних ложки
- свинячої вирізки— 450 грам(дуже тонко нарізаної поперек)
- велика цибулина— 1 штука(розрізана на 12 частин)
- оливкового масла— 1 Ст. ложка
У сковороді нагріти оливкове масло на середньому вогні. Готувати свинину в три партії, до коричневого кольору свинини і цибулі, від 3 до 5 хвилин на партію. Викласти всю свинину і цибулю на сковороді, смажити, поки не нагріється. Посипати підсмаженим кунжутом, якщо це необхідно, і відразу ж подавати.
Подібні рецепти
Люля-кебаб зі свинини (простий рецепт)
Хочете порадувати своїх домочадців смачненьким? або, може, готуєтеся підкорити своїх важливих гостей? В будь-якому випадку, цей рецепт приготування балику зі свинини в духовці буде до речі! Смачно і легко! опис приготування: З таким коронною стравою вам навіть дуже важливі гості не страшні, бу...
Биточки зі свинини
Биточки зі свинини — це дуже смачні м'ясні биточки, рецепт яких виручить вас тоді, коли вам потрібно буде приготувати швидкий, але смачну вечерю або обід. опис приготування: При правильному приготуванні свинини м'ясні биточки, рецепт яких я із задоволенням вам привела, виходять ніжними і смачн...
Брізоль зі свинини
сподіваюся, що вам сподобається це блюдо. І готувати, і їсти. Хоча хіба може бризоль зі свинини не сподобатися? рецепт — найпростіший, смак — божественний. опис приготування: Класичний рецепт бризоль зі свинини — це зовсім нескладно, але дуже смачно. ніжне і соковите м'ясо з дивним ароматом сп...
Баклажани з яйцем і помідорами
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...