Рецепти womanlife.com.ua

Ботвінья по старорусскому рецептом

Ботвінья по старорусскому рецептом

Ботвінья - старовинне блюдо російської кухні з різною бадиллям (молоде листя) на кислом квасе. Кожна господиня готувала ботвінью за своїм рецептом. Для святкового варіанту додавали рибу і м'ясо раків. опис приготування: Цей холодний суп готується на основі бадилля - будь-яких їстівних листя: м...

Балик з амура

Балик з амура

Для всіх любителів рибних закусок розповім, як приготувати балик з амура в домашніх умовах. Я страсти к таким балыкам не питаю, але мої тато і дідусь просто без розуму! любителі рибки! опис приготування: Такий балик з амура в домашніх умовах готується легко, а виходить дуже смачним. Принаймні ...

Ароматний рибний паштет

Ароматний рибний паштет

Рецепт ароматного рибного паштету з пряними травами. опис приготування: Філе тріски або іншої білої риби, нарізаємо. Додаємо дрібно нарізану цибулю. Заливаємо нашу заготовку білим вином і поставимо на 30 хвилин в холодильник. По закінченню часу рибу потрібно віджати і подрібнити до стану паш...

Банановий спліт

Банановий спліт

тут покажу, як приготувати банана сплати. Це ніжний десерт з морозива, який подається на банані. Спліт є легким ласощами для будь-якого випадку, яке сподобається дорослим і дітям. опис приготування: Банан обсмажується в шкірці, щоб він зберіг свою форму і не розтікся. Але якщо ви хочете зробит...

Білий амур

Профітролі з сирним кремом

Сьогодні зробимо рибу по-східному. розповім, як приготувати білого амура, якого нарізаю шматочками і обсмажую на сковороді зі спеціями. Якщо не любите надто гостре, зменшите кількість спецій. опис приготування: Рибка виходить із золотистою і хрусткою скоринкою. Подавайте блюдо самостійно зі св...

Баклажани по-білоруськи

Баклажани по-білоруськи

Прекрасне літнє блюдо, приготування якого не зажадає від вас особливих зусиль. Виходить чудове овочеве рагу, в якому домінують баклажани. Ситно і просто, а головне корисно! опис приготування: Це простий рецепт приготування баклажан по-білоруськи. Вам будуть потрібні наступні інгредієнти: бакла...

П’ять пальців

П’ять пальців

Національне Казахське блюдо…. Моє дитинство… опис приготування: У каструлю покласти м'ясо, залити холодною водою і поставити на вогонь. Довести до кипіння, зменшити вогонь, зняти піну. Варити ~ 3 — 3,5 години при слабкому кипінні, прикривши кришкою, поки м'ясо не стане м'яким і буде дуже легко...

Биточки зі свинини

Биточки зі свинини

Биточки зі свинини — це дуже смачні м'ясні биточки, рецепт яких виручить вас тоді, коли вам потрібно буде приготувати швидкий, але смачну вечерю або обід. опис приготування: При правильному приготуванні свинини м'ясні биточки, рецепт яких я із задоволенням вам привела, виходять ніжними і смачн...

Домовик з бананом

Домовик з бананом

У вегетаріанських рецептах випічки не використовуються молочні продукти і яйця. Але як же замішувати тісто без них? Цілком можливо, головне, створити правильну консистенцію. Приклад в цьому рецепті. опис приготування: В інструкції я описала, як приготувати Брауні з бананом. І фрукт тут викорис...

Австрийское печенье « Талеры »

Австрийское печенье « Талеры »

Классическая австрийская выпечка включает в себя несколько знакомых нам рецептов. Но всегда есть новые варианты, які варто спробувати. наприклад, данный вид печенья вы точно захотите повторить. опис приготування: Этот красивый десерт был придуман в 50-х гг. 20 века знаменитым кондитером. Тогда...

Баклажани по-царськи

Баклажани по-царськи

Пам'ятайте золоті слова з радянського фільму про ікру заморську, баклажанну? З цим рецептом баклажан по-царськи і Ви зможете почастувати своїх гостей цим царським стравою! опис приготування: Існує багато цікавих рецептів з баклажанами, багато з них цілком можуть зійти за царські. Цей рецепт я ...

Бухлаваш

Бухлаваш

Дуже апетитне блюдо, яке готується в лаваші і подається на друге або в якості закуски. За смаком нагадує чи то шаурму, толі лазанью, але в будь-якому випадку дуже-дуже смачно! опис приготування: У начинку додайте улюблену зелень для чарівного смаку і аромату, відмінно впишеться кінза або базил...

Білкова глазурь на кулич

Білкова глазурь на кулич

Если вы печете сами куличи на праздник Великой Пасхи, то этот рецепт это просто для вас находка. Приготовить белковую глазурь на кулич на самом деле очень просто, спробуйте самі. опис приготування: Как приготовить белковую глазурь на кулич? Дуже просто! Главное глазурь довзбивать, чтобы белки ...

Баклажани по-італійськи

Баклажани по-італійськи

Баклажани по-італійськи — дуже смачна страва, винайдене італійцями. Головна особливість баклажанів по-італійськи — вони запечені в духовці. блюдо вегетаріанське, дуже смачне і корисне. опис приготування: Подорожуючи по Італії, я записала купу рецептів. Багато нових страв хотілося навчитися гот...

Баклажанові міні-піци

Баклажанові міні-піци

Тепер ви зможете порадувати своїх гостей не тільки класичної піцою, але і оригінальним варіантом цієї страви, адже ви дізнаєтеся, як приготувати баклажановие міні-піци, цікавий варіант випічки. опис приготування: Баклажанові міні-піци - хороший варіант ситної вечері або закуски на святковий ст...

Діамантова брокколі

Діамантова брокколі

Майстер-клас по отварке брокколі. Квіти брокколі виходять яскравими, контрастними і блискучими як діамант. опис приготування: Обрізаємо квіточки вашої брокколі, намагаючись, щоб їх розмір був досить їстівним. Твердий стебло нарізаємо дрібно. Залити воду у велику каструлю, посолити і довести до...

Борщ «гетьманський»

Борщ «гетьманський»

Рецепт приготування Гетьманського борщу з кулінарної передачі телеканалу Кухня ТВ. опис приготування: почистити овочі. Кубиками нарізати цибулю, буряк, морква, перець, капусту, картопля і баклажани — порізати крупною соломкою. Нагріти сковороду з рослинним маслом. Обсмажити моркву протягом 3 х...

Млинці мереживні тонкі

Млинці мереживні тонкі

Млинці мереживні тонкі так приємно їсти! Їх можна розглядати на світло, рвати як тонкий папір, наповнювати м'ясної, овочевий або фруктовою начинкою. Мереживні млинці дуже ніжні і смачні. опис приготування: Млинці мереживні тонкі можна подавати з солодкими соусами, а можна наповнити будь-якою ...

Блинчики с творогом в мультиварке

Блинчики с творогом в мультиварке

А вы пробовали готовить блинчики с творогом в мультиварке? Між іншим, дуже зручний спосіб! Времени занимает также, как при готовке на плите, але виходить дуже смачно, ситно і поживно! опис приготування: Перед вами — классический рецепт приготовления блинчиков с творогом в мультиварке. смажьте ...

Стегно без кістки

Стегно без кістки

Страви з курки - безпрограшний варіант. Якщо сумніваєтеся у виборі основної страви, сміливо беріть курку, вона сподобається всім і підійде до будь-якого гарніру. розповім, як приготувати стегна без кістки. опис приготування: Курячі стегна можна обсмажити на сковороді, на мангалі або запекти в ...