Рецепти womanlife.com.ua
Березовий квас з родзинками
Підбадьорливий і освіжаючий напій в літню спеку просто на вагу золота. Я розповім, як приготувати березовий квас з родзинками, який чудово втамовує спрагу. Не пропустіть час збору березового соку! опис приготування: Такий квас можна зберігати до осені. Про його користь відомо багато: він благо...
Будино
Будино — італійський десерт, який є родичем пудингу. У нього ніжна тане текстура, виходить за рахунок молока, яєць і вершків. Робиться він легко, вам тільки знадобиться рецепт. опис приготування: Саме ці ласощі мені нагадало той десерт, який я знаю. карамельний колір, вершковий смак і така жел...
Борщ з кальмарами
Рецепт приготування борщу з буряком, кальмарами, капустою, морквою, картоплею, цибулею і зеленню. опис приготування: Борщ з кальмарами урізноманітнює ваше звичне меню. приготування: Промити кальмарів під гарячою водою і видалити поверхневу плівку. У каструлі довести підсолену воду до кипіння. ...
Баклажан з сирним сиром
Баклажан з сирним сиром - чудова закуска, здатна урізноманітнити будь-яке застілля. Готується це блюдо досить швидко і легко. Спробуйте, можливо, воно припаде до смаку і вам. опис приготування: Баклажан з сирним сиром - досить просте, але при цьому дуже смачна страва. Сирний сир для його приго...
Удон з креветками і овочами
Я приготую не тільки буженину, але і відмінний овочевий гарнір відразу. опис приготування: Для приготування буженини нам знадобиться хороший шматок м'яса, морква, часник, ріпчаста цибуля, спеції для маринаду. Дотримуйтесь рецептом і у вас все вийде. м'якоть свинини— 1 кілограм Картопля— 1 кі...
Блинчики с творогом в мультиварке
А вы пробовали готовить блинчики с творогом в мультиварке? Між іншим, дуже зручний спосіб! Времени занимает также, как при готовке на плите, але виходить дуже смачно, ситно і поживно! опис приготування: Перед вами — классический рецепт приготовления блинчиков с творогом в мультиварке. смажьте ...
Баклажани по-херсонськи
Рецепт вдалою зимової заготовки з баклажанів. Баклажани чудово поєднуються з червоним перцем і часником. виходить смачно, соковиті і ароматні. Подати можна до м'яса, картоплі або страв з круп. опис приготування: Універсальний овочевий гарнір можна запропонувати в якості закуски з скибочкою хлі...
Баранячі реберця на сковороді
Хоч на реберцях м'яса і замало, це не заважає їм бути закускою номер один на святковому столі, так і взагалі, улюбленою стравою багатьох! Тому розповідаю, як зробити баранячі реберця на сковороді! опис приготування: Звичайно ж, кожен день таке блюдо, як баранячі реберця на сковороді в домашніх...
Булочки с повидлом в мультиварке
Перед вами рецепт приготовления булочек с повидлом в мультиварке. Хто б міг подумати, что даже выпечка в такой чудо-помощнице, як мультиварка, получается невероятной? Удивляйтесь вместе со мной! опис приготування: розповім вам, как приготовить булочки с повидлом в мультиварке, смачні, пышные и...
Биточки з грибами і сиром
З чим же ще можна приготувати дуже смачні биточки, як ні з грибами і сиром. Як мені здається це приголомшливе поєднання інгредієнтів, яке всім без винятку припаде до смаку. опис приготування: Взагалі-то, зазвичай це блюдо готують з м'яса, але мені завжди подобалося пробувати щось новеньке, том...
Бринза в беконі
Бринза в беконі, підсмажена на грилі — це традиційна болгарська гаряча або холодна закуска, яка в Болгарії ознаменовує чи не кожен святковий стіл. опис приготування: Закуска має болгарське походження, а можна не сумніватися: якщо болгарські коріння мають рецепти, бринза в них обов'язково прису...
Млинцеві рулети з рибою
Млинцеві рулети з рибкою відмінно підійдуть до застілля — на Масляну або день народження. А можна подати їх у будні, коли з учорашнього залишилися млинці. Готувати рулети раджу з червоною рибою. опис приготування: Млинці печуться просто. Тісто для них готується з борошна, яйця, солі і води (аб...
Млинці з крабовими паличками
З начинкою з крабових паличок млинці виходять дуже легкими і смачними. Їх можна запросто взяти з собою в дорогу або на роботу в якості перекусу. дивіться рецепт. опис приготування: Приготування млинчиків з крабовими паличками не займе у вас багато часу. Приготуйте за вашим рецептом млинці. від...
Bifshteks «Шатобріан»
Іноді у нас прокидається просто звірячий апетит, в такі моменти найчастіше уявляєш собі великий і смачний шматочок м'яса на своїй тарілці! Саме таким є біфштекс "; Шатобріан ";! опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування біфштекса "; Шатобріан ";. Французьке м'ясо виходить про...
Біла риба в конверті з каперсами
Біла риба в конверті — гурманське за смаком, але просте в приготуванні блюдо. Рецепт взято з журналу про гурманським кухню, тому не сумнівайтеся — виходить дуже смачно! опис приготування: Рецепт цієї страви взятий з журналу з характерною назвою "; Гурме ";, тому не сумнівайтеся — це смачно, ду...
Банановий чізкейк з маскарпоне
Хочете здивувати казково смачним і надзвичайно ніжним десертом своїх рідних? Тоді пропоную вам приготувати легкий і ніжний банановий чізкейк. Цей десерт заслуговує найвищих похвал, а рецепт нескладний. опис приготування: Варіантів приготування чізкейк дуже багато: їх можна приготувати в духовц...
Брюссельська капуста з глазурованою червоною цибулею
Рецепт приготування легкого і корисного гарніру з брюссельської капусти і червоної цибулі. опис приготування: Обрізати зовнішні листя і стебла з брюссельської капусти. У каструлі довести підсолену воду до кипіння. Тим часом підготувати чашу з крижаною водою. Додати брюссельську капусту в кипля...
Ачма лінива
Ачма - це листковий сирний пиріг родом з Грузії. Його часто вважають різновидом хачапурі. Дуже ніжна і соковита текстура добре поєднується із золотистою скоринкою. Уже потекли слюні? тоді читайте! опис приготування: Мій рецепт для таких кулінарів, як я, які люблять щось смачне, оригінальне, но...
Млинці з яловичиною та цибулею
Млинці з яловичиною та цибулею — вельми ситне і жирне блюдо, здатне вгамувати навіть ненаситний чоловічий апетит. рекомендую спробувати — виходить ситно, смачно і незвично. опис приготування: млинці — блюдо універсальне. Я завжди роблю так: напечу цілу гору млинців, і потім диференціюю їх за с...
Баклажани по-єреванськи
Блюдо сподобається любителям кавказької кухні, гостре і ароматне, воно так і привертає до себе увагу. можна подавати, як основну закуску або доповнення до будь-якого гарніру. подається холодним! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування баклажанів по-єреванський. Блюдо готуєтьс...