Рецепт Бажання в духовці
Я приготую не тільки буженину, але і відмінний овочевий гарнір відразу.
опис приготування:
Для приготування буженини нам знадобиться хороший шматок м'яса, морква, часник, ріпчаста цибуля, спеції для маринаду. Дотримуйтесь рецептом і у вас все вийде.
- м'якоть свинини— 1 кілограм
- Картопля— 1 кілограм
- Рослинна олія— 0,5 склянки
- спеції— За смаком
- Устричний соус— 2 Ст. ложки
- морква— 1 штука
- часник— 3 зубчики
- Ріпчаста цибуля— 1 штука
Підготуйте маринад з рослинної олії, устричного соусу, спецій і трохи солі.
У цьому соусі маринуємо м'ясо.
Додайте нарізану цибулю. відставте, нехай маринується.
Морквину і часник нарізати на пластинки. Нафаршіруйте м'ясо часником та морквою.
Підготовлене м'ясо перев'яжіть ниткою.
очистіть картопля. Подрібніть картопля кубиком. М'ясо вийняти з маринаду. Прибрати цибулю. Саме м'ясо перекласти на фольгу і загорнути в неї. Розігрійте духовку до 180 градусів. На окремому листі поставте в духовку м'ясо. Змішайте залишки маринаду і цибулі з підготовленим картоплею.
Покладіть картоплю на деко. Я вважаю за краще його застелити папером для випічки. Запікайте картопля разом з м'ясом на окремих листах одночасно.
Час запікання обох продуктів близько 2 годин. З м'яса зніміть нитки і фольгу. Наріжте на пластини. Розкладіть картопля по тарілках, додайте по шматочку буженини і всім приємного апетиту.
Подібні рецепти
Горохова каша з грибами
Таке блюдо особливо затребуване господинями. воно святкове, годиться і для нарізки для бутербродів, і як частина другого блюда. З його використанням можна приготувати ще інші страви. універсальне! опис приготування: У маринаді маринуємо шматочок м'яса. Потім шпігуем його морквою і часником, за...
Баклажани з яйцем і помідорами
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...