Рецепти womanlife.com.ua

Аджика з гострого перцю і часнику

Аджика з гострого перцю і часнику

Свіжа і ароматна аджика виходить, якщо слідувати даним рецептом. Аджика виходить гострої, як і властиво даної заготівлі. У складі немає ні цукру, ні краплі жиру, аджика освіжаюча і смачна. опис приготування: Така аджика добре поєднується з м'ясо (смаженим, тушкованим або печеним). Вам не знадо...

Бігос по-польськи

Бігос по-польськи

Рецепт польського бігосу, приготованого з капусти з грибами, чорносливом, м'ясом і ковбасками. опис приготування: Рецепт бігосу по-польськи відрізняється від класичного рецепту. Чим довше бігос готується, тим краще він на смак. Найкраще, якщо Ви дасте йому настоятися і будете подавати його на ...

Брускетта з томатами

Брускетта з томатами

Цей легкий тост гармонійно впишеться в ваше літнє меню, а приготований в холодну пору року, нагадає про сонячні дні, буяння фарб і свіжості морського прибою. опис приготування: З вчорашнього хліба ми робимо грінки, а італійці - брускетту. Наші грінки, звичайно, супер закуска. Але італійська бр...

Буглама з баранини по-азербайджанські

Буглама з баранини по-азербайджанські

Багате кавказьке блюдо, яке обов'язково готувати у великому казані на відкритому вогні. Краще це робити на природі. Тоді вийде просто чудовий смак і аромат. опис приготування: Готуємо азербайджанську бугламу з баранини. Підготуйте великий казан, в нього поріжте курдючний жир. Потім крупно нарі...

Болонська лазіння

Варення зі смородини для діабетиків

Болонська лазіння відмінно поєднується з соусом бешамель, м'ясним фаршем і томатним соусом. кількість порцій: 8 гриби— 250 грам цибулина— 1 штука оливкова олія— 4 Ст. ложки(2 ст.ложки — для грибів, 2 ст.ложки — для фаршу) фарш із яловичини— 600 грам букет гарні— 1 штука кубик яловичого бульйон...

Апельсиновий кисіль

Апельсиновий кисіль

Божественно смачний і корисний апельсиновий кисіль славиться не тільки своїм смаком, але і корисними властивостями. звичайно, якщо кисіль не хімічний, а натуральний, приготований в домашніх умовах! опис приготування: Покроковий рецепт приготування апельсинового киселю : крок 1: Гарненько моєму...

Аджика гостра

Аджика гостра

Рецепт присвячується любителям гострої аджики. В даному випадку, гостра аджика НЕ ​​заготовлюється на зиму, а готується перед безпосереднім використанням. обережно — диявольськи гостро! опис приготування: Цей рецепт не претендує на звання самого правильного і автентичного рецепта аджики в руне...

Баранина тушкована в казані

Баранина тушкована в казані

Баранина тушкована в казані - дуже просте в приготуванні блюдо, а найголовніший інгредієнт - баранина виходить м'якою і соковитою. опис приготування: Мінімальний набір продуктів і мінімальну кількість часу, який витрачається на підготовку, роблять це блюдо ще більш привабливим в очах господинь...

Баклажани зі свининою

Баклажани зі свининою

Овочі не тільки корисні, але і дуже смачні, якщо їх правильно приготувати. Пропоную вашій увазі досить простий рецепт баклажанів зі свининою, запечених в духовці з томатним соусом. опис приготування: Такий рецепт приготування баклажанів зі свининою хороший тим, що це повноцінне блюдо, яке може...

Грузинський сироп

Грузинський сироп

Рецепт приготування фруктово-ягідного сиропу по-грузинськи. опис приготування: Свіжовичавлений сік (це важливо) доводиться до кипіння, а потім вогонь зменшується і маса уварюється до моменту, поки рідини не стане менше рівно в 2 рази. У процесії варіння слід стежити за піною і час від часу її ...

Батончики з горіхів і сухофруктів

Батончики з горіхів і сухофруктів

В даному рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати батончики з горіхів і сухофруктів. Спосіб приготування максимально простий! Такі чудові фруктові батончики здатні зарядити енергією надовго! опис приготування: Я шалено люблю все корисне і смачне. Тому коли я вперше побачила подібні батончики в пр...

Бабушкіна каша

Бабушкіна каша

Бабушкіна каша — особливе блюдо, яким завжди можна порадувати своїх онуків. каша, яка буде згадуватися все життя, тому що вона найсмачніша і приготовлена ​​з великою любов'ю. опис приготування: Рецепт приготування цієї каші дуже простий, дотримуйтесь пропорції і покрокову інструкцію. Тоді у ва...

Булочки до чаю здобні

Булочки до чаю здобні

Кожній господині варто знати, як приготувати булочки до чаю здобні — відмінне частування для гостей і близьких. Такі булочки тануть у роті, особливо якщо подати їх з чашкою кави, чаю чи склянкою молока. опис приготування: Не обов'язково готувати здобне тісто на дріжджах, щоб спекти смачні соло...

Млинці з висівками

Млинці з висівками

Приготуйте корисні млинці з висівками на сніданок. Полийте медом і подавайте! Готуються такі млинці швидко і просто. пробуємо! опис приготування: Змішайте всі інгредієнти для тіста в мисці. Сковороду гарненько розігрійте і змастіть невеликою кількістю рослинного масла. Розподіліть млинцеве тіс...

Білоруська полендвіца

Білоруська полендвіца

Білоруський рецепт в'яленої полендвіци. Пропоную ознайомитися з делікатесом домашнього виробництва. У магазині таке купити неможливо. можливо, таке ви їли колись у бабусі в селі. опис приготування: У таку м'ясну закуску можна не закохатися. Вона просто не може не вийти! В її приготуванні немає...

Бухлаваш

Бухлаваш

Дуже апетитне блюдо, яке готується в лаваші і подається на друге або в якості закуски. За смаком нагадує чи то шаурму, толі лазанью, але в будь-якому випадку дуже-дуже смачно! опис приготування: У начинку додайте улюблену зелень для чарівного смаку і аромату, відмінно впишеться кінза або базил...

Борщ «пісний»

Борщ «пісний»

Рецепт приготування пісного супу. Традиційна російська кухня. опис приготування: Для початку потрібно нарізати картоплю, покласти в каструлю, залити водою і включити вогонь. Перець і цибулю нарізати дрібно. За допомогою дрібної терки натерти буряк. Нагріти сковороду з рослинним маслом. Влити т...

Болгарське лечо «Глобус»

Болгарське лечо «Глобус»

У радянські часи дуже популярними були овочеві консерви торгової марки "; Глобус ";. Зараз їх практично не знайти, але вони настільки полюбилися, що рецепти їх приготування до сих пір "; живуть ";. опис приготування: Всі любителі лечо і заготовок з болгарського перцю оцінять прекрасний смак ці...

Бісквітний пиріг в мультиварці

Бісквітний пиріг в мультиварці

Готувати в мультиварці — це легко і просто! особливо пироги — пропоную вам подивитися як приготувати смачний бісквітний пиріг в мультиварці з соковитою ягодою. Запишіть рецепт в куховарську книгу! опис приготування: Бісквітний пиріг з ягодами — це один з найпопулярніших десертів. Можете смілив...

Баклажани в горіховому соусі

Баклажани в горіховому соусі

Баклажани в горіховому соусі — грузинське блюдо, увібрало в себе традиційні аромати цієї кухні. Braai, грецькі горіхи, ucho-сунелі і, звичайно, винний оцет — основа смачного соусу для баклажан. опис приготування: баклажани, запечені в духовці і щедро присмачені горіховим соусом, Лілія стануть ...