Рецепти womanlife.com.ua

Баклажани по-балканськи

Баклажани по-балканськи

Дивовижний рецепт приготування баклажанів по-балканськи. Баклажани смажаться на одній сковороді з помідорами, а потім доповнюються бринзою і подрібненою зеленню. смак приголомшливий! опис приготування: Це класичний рецепт приготування баклажан по-балканськи. спершу, баклажани обсмажуємо на рос...

Борщ з підкопченими реберцями

Борщ з підкопченими реберцями

Хороша господиня повинна вміти варити борщ, це всім відомо. Але чому б не приготувати борщ з підкопченими реберцями в домашніх умовах, і здивувати тим самим своїх домочадців подвійно? Дуже смачно! опис приготування: Звичайно ж, у кожної господині свій особистий секрет борщу, я тут тільки ознай...

Бродет

Бродет

традиційне хорватське (якщо бути точним — dalmatinskoe) блюдо бродет є чимось на зразок тушкованої риби. Греки схоже блюдо називають бурдето, італійці — Brodetto. опис приготування: Брудет — ця страва, що представляє собою тушковану в бульйоні рибу, дуже поширене в Хорватії. В Італії схоже блю...

Бананово-горіхові вафлі

Бананово-горіхові вафлі

Рецепт приготування вафель з бананами, горіхами, кленовим сиропом, корицею і ванільним екстрактом. опис приготування: Ці вафлі за смаком нагадують банановий хліб, тому безсумнівно припадуть до душі любителям цих ласощів. Більш того, рецепт цих вафель є вегетаріанським. Відмінне блюдо на снідан...

Белковое печенье

Пиріжки по-грецьки

Недавно я узнала хороший рецепт простой выпечки. Когда впервые сделала белковое печенье, то була здивована: получилось совсем как магазинное лакомство, которое я как-то покупала в кондитерской. опис приготування: Тепер і ви можете дізнатися про те, как приготовить белковое печенье с кокосовой ...

Баклажан на грилі

Баклажан на грилі

Нарешті дочекалися врожаю баклажанів! Вони неймовірно смачні і красиві. Просто обожнюю цей овоч! І тут покажу вам, як приготувати баклажан на грилі під шапкою з сиру. буде смачно! опис приготування: Це ідеальна закуска не тільки для вегетаріанців, але і для любителів м'яса, адже такі баклажани...

Батончики мюслі з горіхами

Батончики мюслі з горіхами

Здоровий швидкий перекус, корисна солодкість… Батончик, заряджаючий бадьорістю і енергією — ось, що можна сказати про батончиках мюслі. Хоча ні, я забула написати, що це ще дуже смачно! Пригощайтеся! опис приготування: Пропоную вам рецепт, як приготувати батончики мюслі на згущеному молоці. Зг...

Баклажани по-вірменськи на зиму

Баклажани по-вірменськи на зиму

Ідеальна закуска на святковий стіл — це баклажани по-вірменськи. готуються швидко, зберігаються довго, з'їдаються з задоволенням. Мають приємний остренький смак і неперевершений аромат. опис приготування: Представляю вам простий рецепт приготування баклажан по-вірменськи на зиму. Після того як...

Баклажани по-японськи

Баклажани по-японськи

До вашої уваги — дуже простий рецепт приготування баклажан по-японськи в домашніх умовах. Це пікантне і смачна страва приємно здивує навіть гурманів. опис приготування: Як і будь-які інші страви азіатської кухні, баклажани по-японськи готуються з різними спеціями, а основу соусу складе соєвий ...

Бандерилья

Бандерилья

Бандерилья — це іспанська закуска, nanizannaya з shpazhki. Готується дуже просто. Ідеальний варіант для святкового столу або фуршету. Беріть на замітку! опис приготування: Приготувати смачні закусочні шпажки-бандерильї дуже просто, необхідно просто підготувати продукти та нанизати їх на дерев'...

Баклажани фаршировані на зиму

Баклажани фаршировані на зиму

фаршировані баклажани — дуже красива і смачна закуска. Для неї краще підбирати баклажани однакового розміру. Ви зможете насолоджуватися такою закускою протягом півроку, вона відмінно зберігається. опис приготування: Як правильно приготувати баклажани фаршировані на зиму? 1. баклажани промийте,...

Брускетта з артишоками

Брускетта з артишоками

Рецепт приготування гарячих італійських бутербродів з маринованими артишоками, рикоттой, часником і сиром пармезан. опис приготування: Тонко нарізати скибочками 1 зубчик часнику, відкласти в сторону. Акуратно розчавити залишився зубчик часнику і натерти масою одну сторону кожного скибочки хліб...

Баклажани в гострому соусі

Баклажани в гострому соусі

Готувати баклажани часто дуже просто, головне, підібрати до них смачний соус. Дуже добре підходить до баклажанів томатний соус, тому пропоную приготувати баклажани в гострому соусі з помідорів. опис приготування: Купити баклажани в літньо-осінній період не складає труднощів, тому, раджу готува...

Блины из кефира

Блины из кефира

Еще один вкусный рецепт, как приготовить блины из кефира. Так, так, именно на кефире, а не на молоці. Он отлично подходит для выпечки тонких блинчиков, которые подают на завтрак или полдник. опис приготування: Млинці можна подавати на сніданок, на обід, на ужин и на полдник. Сладкие блинчики б...

Баклажани з горіхами

Баклажани з горіхами

Баклажани з горіхами — це дуже легка літня закуска, одна з класичних закусок з цього чудового овочу. Якщо не помиляюсь, щось подібне популярно в кавказької кухні. готуємо! опис приготування: баклажан — смачний, красивий і корисний овоч, з якого можна приготувати чимало цікавих страв. Сьогодні ...

Баклажани з сиром

Баклажани з сиром

баклажани — це смачно, сир — це теж смачно, а баклажани з сиром — це смачно в квадраті! опис приготування: Чи не кожен вміє готувати баклажани — цей овоч чомусь не користується великою популярністю в наших краях. Якщо ви не знаєте, що можна приготувати з баклажанів — цей рецепт до ваших послуг...

Болгарський суп

Болгарський суп

Літо вже на порозі, скоро настануть спекотні дні. Захочеться з'їсти чогось смачного і прохолодного. Розповім сьогодні про рецепт, як приготувати болгарський суп, який нагадує окрошку. опис приготування: В основі приготування - огірки і несолодкий йогурт. Ви можете подрібнити огірки невеликими ...

Млинці на Різдво

Млинці на Різдво

На жаль, традиційно млинці на Різдво в домашніх умовах готують дуже рідко. Однак це можна виправити, чому б і ні? ніжні, апетитні і дуже смачні млинці доповнять святковий стіл. опис приготування: Хочу запропонувати вам дуже простий рецепт млинців на Різдво, які можна подавати з будь-якою начин...

Бастурма по-вірменськи

Бастурма по-вірменськи

Багато любителів м'ясних пряних закусок знають, що таке бастурма. Це в'ялена яловича вирізка, яка добре пресується і щедро присмачується приправами і сіллю для більш насиченого смаку. опис приготування: Щоб блюдо правильно вийшло, його слід сушити в провітрюваному місці два тижні. Таку закуску...

Нареченої

Нареченої

Користувалася цим рецептом вже багато разів. Булочки підходять для бутербродів, burgerov, а також їх їдять з маслом, варенням і медом. розповім вам, як приготувати булки по простому і швидкому рецептом. опис приготування: Такі булочки зробити дуже просто. Не потрібно витрачати час на підняття ...