Рецепт Бандерилья

Рецепт Бандерилья
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 30 хв.
Бандерилья — це іспанська закуска, nanizannaya з shpazhki. Готується дуже просто. Ідеальний варіант для святкового столу або фуршету. Беріть на замітку!

опис приготування:

Приготувати смачні закусочні шпажки-бандерильї дуже просто, необхідно просто підготувати продукти та нанизати їх на дерев'яні шпажки. У покрокової інструкції наведені приблизні варіанти поєднань смаків, а далі включайте свою фантазію.

  • Інтернет Retailer-корнішони— 3-4 штук(мариновані)
  • часник— 5 зубчиків(або цибулю, мариновані)
  • Перець чилі— 10 штук(маринований)
  • Болгарський перець— 0,3 штуки
  • ковбаса салямі— 30-50 грам(або чорізо)
  • оливки— 10 штук(без кісточки)
  • Помідори черрі— 10 штук
  • сир— 50 грам(нарізаний кубиком)
  • Kilkee— 10 штук(або анчоуси, очищені)
  • Перепелині яйця— 6 штук(відварні)
Бандерилья - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти для приготування цієї закуски і шпажки. Кількість продуктів досить умовне, воно залежить від кількості персон, для яких готується закуска.

Бандерилья - фото крок 2 Перший варіант: салями, болгарський перець, перепелине яйце, помідори черрі, сир.

Бандерилья - фото крок 3 Другий варіант: корнішона зріз, зубчик маринованого часнику (або порт), перець чилі, оливка.

Бандерилья - фото крок 4 третій варіант: корнішона зріз, зубчик маринованого часнику, перчик чилі, оливка.

Бандерилья - фото крок 5 четвертий варіант: оливка, Kilkee (або ančous), перець чилі, оливка.

Бандерилья - фото крок 6 Наведено зразкові варіанти закусок, насправді їх варіантів може бути необмежена кількість. Кожен може сам, за своїми уподобаннями приготувати свою шпагу з закускою. Це гостренького і смачно. Спробуйте і переконайтеся в цьому самі.

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Збитки строката в клярі (простий рецепт)

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...