Рецепти womanlife.com.ua

Булка білоруська

Булка білоруська

Цей рецепт був здобутий зі старої кулінарної книги. У розділі з випічкою знайшов рецепт приготування білоруської булки по ГОСТу. Випічка і в правду виходить дуже хорошою: м'якої, ароматної і смачної. опис приготування: Щоб приготувати булку білоруську в домашніх умовах, потрібно знати кілька с...

Млинці з ліверної ковбасою

Млинці з ліверної ковбасою

Сьогодні будемо готувати млинці з ліверної ковбасою. На мою думку, у цих млинчиків свій неповторний смак, який дуже сподобається тим, хто любить печінку і паштети. опис приготування: Я дуже люблю млинці з ліверної ковбасою. Начинка виходить такою ніжною, що прямо таки тане в роті. чарівне відч...

Баклажани по-українськи

Баклажани по-українськи

Українська кухня завжди вміла приємно дивувати, ось і в даному випадку мені підвернувся чудовий рецепт. Баклажани по-українськи можна приготувати по-різному, ділюся рецептом для мультиварки. опис приготування: Це класичний рецепт приготування баклажанів по-українськи. Звичайно ж, можна приготу...

«білий» салат з курячою грудкою

«білий» салат з курячою грудкою

Є безліч варіантів приготування подібного салату. Він може бути як легким вегетаріанським, так і ситним м'ясним блюдом. У приготуванні нашого салату використовується куряча грудка. кількість порцій: 6 крем— 2 Ст. ложки куряча грудка— 1 штука(середня) сіль і перець— 1 щіпка(за смаком) цибуля ріп...

Біфштекс з яловичини на сковороді

Пельмені з картоплею

Біфштекс з яловичини на сковороді — один з різновидів стейка, який ми готуємо з гірчицею. М'ясо прожарюємо зовсім недовго, тому наш біфштекс з кров'ю порадує всіх любителів такого м'яса. опис приготування: Біфштекс з яловичини на сковороді готується досить просто. Тут працює той же принцип, що...

Баклажани на зиму без оцту

Баклажани на зиму без оцту

Рецепт дуже смачної заготовки з баклажанів на зиму. баклажани обсмажуються, а потім перекладаються часником і зеленню. Така закуска буде до місця на будь-якому застілля. опис приготування: До цієї закуски достатньо буде приготувати будь-який гарнір і смачний обід або вечерю буде готовий. Можна...

Банани в шоколаді

Банани в шоколаді

Хочете приготувати неймовірно солодкий десерт? Немає проблем: спробуйте зробити банани в шоколаді, запевняю такого ви ще не пробували. Десерт виходить схожим на морозиво, що дуже подобається дітям. опис приготування: Десерт в першу чергу призначається для дітей, але таку смакоту можна готувати...

Баклажани на зиму

Баклажани на зиму

Люблю готувати баклажани, а їсти їх люблю ще більше! даний рецепт, як приготувати бакалажани на зиму простий і дозволяє зберегти баклажани надовго. Овочі на смак схожі на мариновані гриби. опис приготування: Дуже рекомендую спробувати такий вид консервування баклажана. По перше, це дуже смачно...

Млинці на розсолі

Млинці на розсолі

Ці млинці печуться з використанням огіркового розсолу. Дуже цікавий рецепт, готові млинці виходять дуже ніжними і ароматними. природно, що для них підходить не солодке начинка. рекомендую! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування млинців на розсолі. Тісто для цих млинців...

Біфштекс рубаний з яйцем

Біфштекс рубаний з яйцем

Біфштекс рубаний з яйцем середньої прожарювання — одне з улюблених страв мого чоловіка, тому готувати мені його доводиться часто і багато. опис приготування: Яловичину дрібно рубаємо, заправляємо спеціями і вершками. Формуємо біфштекси за допомогою кільця і ​​смажимо на розжареній сковороді. Я...

Баклажани по-татарськи

Баклажани по-татарськи

Баклажани по-татарськи — чудова закуска для святкового столу. На вигляд вона схожа на торт, а за смаком — просто чудова! Готується вона протягом години, а потім настоюється до ранку наступного дня. опис приготування: Як приготувати баклажани по-татарськи? 1. Болгарський перець промийте, розріж...

Баклажани по-єгипетськи

Баклажани по-єгипетськи

Баклажани по-єгипетськи — просте, але дуже смачне і оригінальне блюдо. Ця чудова гостра, пряна закуска підійде до будь-якого столу! А головне — всі інгредієнти доступні в будь-якому супермаркеті. опис приготування: Рецепт приготування баклажанів по-єгипетськи: готуємо баклажани. 1. баклажани п...

Brinčoba

Brinčoba

Брінчоба - національне таджицьке блюдо, що представляє собою дуже ситний гарнір, Котрий, втім, можна подати і як самостійне блюдо. У цій страві присутні і рис, і картопля. опис приготування: Це дуже жирний і ситний овочевий гарнір! Я розповім вам, як приготувати брінчобу: овочі смажаться у вел...

Буглама з баранини по-азербайджанські

Буглама з баранини по-азербайджанські

Багате кавказьке блюдо, яке обов'язково готувати у великому казані на відкритому вогні. Краще це робити на природі. Тоді вийде просто чудовий смак і аромат. опис приготування: Готуємо азербайджанську бугламу з баранини. Підготуйте великий казан, в нього поріжте курдючний жир. Потім крупно нарі...

Млинці з яловичиною та цибулею

Млинці з яловичиною та цибулею

Млинці з яловичиною та цибулею — вельми ситне і жирне блюдо, здатне вгамувати навіть ненаситний чоловічий апетит. рекомендую спробувати — виходить ситно, смачно і незвично. опис приготування: млинці — блюдо універсальне. Я завжди роблю так: напечу цілу гору млинців, і потім диференціюю їх за с...

Банани в темпура

Банани в темпура

Готувати банани в темпура здогадалися японці — там взагалі цей спосіб обсмажування фруктів і овочів дуже популярний. Що ж, освоюємо і ми. опис приготування: Для тих, хто не знає, поясню: Панько — це такі панірувальні сухарі, продаються в супермаркетах. Без них банани в темпура не зварила, інак...

Баклажани в горлодері

Баклажани в горлодері

Серпень - сама баклажанная пора! А ще в серпні стиглі помідори і зріла ароматна зелень. Саме час готувати смажені баклажани в заливці з гострого горлодера. Вкуснятина! опис приготування: Горлодер краще зробити напередодні, щоб настоявся і навіть трішки заграє - так смачніше! А взагалі блюдо пр...

Баранячі реберця з фісташкові тапенадом

Баранячі реберця з фісташкові тапенадом

Рецепт приготування запечених баранячих ребер з тапенадом з фісташок, оливок, каперсів, часнику і орегано. опис приготування: Тапенад - густа французька паста з маслин, анчоусів і каперсів. каперсів— 2 Ст. ложки часнику— 1 зубчик свіжого орегано— 1 Ст. ложка свіжої петрушки— 2 Ст. ложки оли...

Баклажани з горіхами

Баклажани з горіхами

Баклажани з горіхами — це дуже легка літня закуска, одна з класичних закусок з цього чудового овочу. Якщо не помиляюсь, щось подібне популярно в кавказької кухні. готуємо! опис приготування: баклажан — смачний, красивий і корисний овоч, з якого можна приготувати чимало цікавих страв. Сьогодні ...

Бананово-яблучний смузі

Бананово-яблучний смузі

Прекрасний рецепт очищає свіжого коктейлю! те? що потрібно для тих, що худнуть і стежать за фігурою панянок! Можна використовувати як повноцінну заміну сніданку. опис приготування: Потрібна термінова чистка організму? Не питання! Спробуйте приготувати бананово-яблучний смузі! Напій з яблука і ...